You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
Δοκιμάστηκε η ασιάτισα Μόνικα (από ότι μου είπε μητέρα από Ταϊλάνδη & πατέρα από Φιλλιπήνες) πολύ καλή στο μασάζ επίσης πολύ καλή και στο σεξ.
βαλε και κριτικη στον καταλογο αν δεν σου κανει κοπο με περισσοτερες λεπτομεριες
Elbabinho
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 240
- Πόντοι
- 280
βαλε και κριτικη στον καταλογο αν δεν σου κανει κοπο με περισσοτερες λεπτομεριες
vyzomaniakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Παντως ο,τι και να μου λενε οι αλλες, σαν την Σοφη την Σαντορινια δεν υπαρχει.....τρελη καβλα γυναικα με τα ολα της!!!!
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Το έχει παράδοση η ΣαντορίνηΠαντως ο,τι και να μου λενε οι αλλες, σαν την Σοφη την Σαντορινια δεν υπαρχει.....τρελη καβλα γυναικα με τα ολα της!!!!
Τηλεφώνησα στο ίδρυμα για να ελέγξω ποια κορίτσια είναι διαθέσιμα σήμερα. Δεν μου είπαν. Εντάξει, γαμήσω. Δεν έρχομαι στην Αθήνα για να μάθω ότι λείπουν 3 κορίτσια και θα καθίσω στο σαλόνι περιμένοντας σαν σκύλο έξω από το σούπερ μάρκετ. Γιατί έχετε τηλέφωνο;
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Αγαπητέ πάντα δίνουν πληροφορίες στο τηλέφωνο , ποια λείπει και ποια είναι απασχολημένη , κάτι θα πήγε στραβά !Τηλεφώνησα στο ίδρυμα για να ελέγξω ποια κορίτσια είναι διαθέσιμα σήμερα. Δεν μου είπαν. Εντάξει, γαμήσω. Δεν έρχομαι στην Αθήνα για να μάθω ότι λείπουν 3 κορίτσια και θα καθίσω στο σαλόνι περιμένοντας σαν σκύλο έξω από το σούπερ μάρκετ. Γιατί έχετε τηλέφωνο;
SonOfTheGod
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 542
- Πόντοι
- 280
Η Ζάνα είναι διαθέσιμη ??
ρε γαμωτο,κοιτατε ρε που θελουνε μερικοι και ΖΑΝΑ.και μαλιστα να τους το πουν εδω μεσα.χαθηκαν τα τηλεφωνα και τα π.μ.?Η Ζάνα είναι διαθέσιμη ??
εγω ξερω αν ειναι η δεν ειναι.αλλα δεν σου λεω.Η Ζάνα είναι διαθέσιμη ??
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
εγω ξερω αν ειναι η δεν ειναι.αλλα δεν σου λεω.
εισαι κακουλης χαχαχααχαχαχα
τι κακουλης μωρε.εχω αγανακτισει,με κατι τετοιες ερωτησεις,οχι μονο εδω αλλα παντου.δεν τους κοβει καθολου.εισαι κακουλης χαχαχααχαχαχα
ελληνις,η κυρια κατερινα?η ζανουλα τωρα ειναι εκει?Καινούργια κοπέλα στο κατάστημα , την λένε Κατερίνα , πολύ ωραίο σώμα , πλούσιο μπούστο , περίπου 40 ετών !
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....νουμερο?....Καινούργια κοπέλα στο κατάστημα , την λένε Κατερίνα , πολύ ωραίο σώμα , πλούσιο μπούστο , περίπου 40 ετών !
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
παλι εδω?...εχεις γινει ενοχλητικος τον τελευταιο καιρο,και ατακτος...να το προσεξεις...ναι μη χασεις εσυ. αμεσως
κλαιω ρε γκουρου...εχεις βαλει λεξεις κλειδια στο σαη?....νουμερο?....
βυζος,μπουστο,μασταρι κλπ???
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
δηλ?....κλαιω ρε γκουρου...εχεις βαλει λεξεις κλειδια στο σαη?
βυζος,μπουστο,μασταρι κλπ???
vyzomaniakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Το έχει παράδοση η Σαντορίνη
H γυναικα αυτη (μαζι με την Μονικα....που να βρισκεται αυτη η επισης υπερκαβλα...) ηταν οι πιο ομορφες εμπειριες που ειχα στον χωρο σας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K