You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Η Άννα εδώ πρωτοξεκίνησε , και τη γραμμή την έχει πάρει από τη Ζανα , πως πρέπει να φερθεί στο πελάτη και τα λοιπά , γι αυτό είναι σε όλα Ναι Μωρό μου , Ναι μωρό μου , και αυτό φαίνεται κάπως ! Σημασία έχει ότι είναι όντος καλό παιδί και προσπαθεί να ικανοποιήσει τον πελάτη .
Φιλε windows σε ποια Αννα αναφερεσαι ? αν θελειs γινε λιγο ποιο συγκεκριμενοs ...γιατι εχουν περασει αρκετεs ...και επειδη εχω αρκετο καιρο να περασω μην μου πειs οτι ειναι η Αννα μια κοπελα απο Ρουμανια που ηταν στο καταστημα το 2012 -2013-2014 καπου εκει, μαυρομαλλα με προσοντα ;) ;).....ευχαριστω !!!
Μαρία φίλε μου , δεν νομίζω να υπάρχει Μαρινα στο κατάστημα , η Μαρία έχει μικρό στήθος , αυτό δεν πάει να πει ότι δεν κάνει BB , έχει ωραίο σώμα η Μαρία !
?????....μια κοντουλα ,με μαλλι μπουκλες ......μαρια σιγουρα οχι ....
trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 398
- Πόντοι
- 26
Και πόσο πάει το b2b;
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Steeve, φίλε μου πολύ καιρό να σε δούμε , κι εδώ ! Όχι δεν αναφέρομαι για τη Ρουμάνα , η τωρινή Άννα είναι Αλβανίδα , και είναι πολύ καλό παιδί , όντος καλό παιδί !Φιλε windows σε ποια Αννα αναφερεσαι ? αν θελειs γινε λιγο ποιο συγκεκριμενοs ...γιατι εχουν περασει αρκετεs ...και επειδη εχω αρκετο καιρο να περασω μην μου πειs οτι ειναι η Αννα μια κοπελα απο Ρουμανια που ηταν στο καταστημα το 2012 -2013-2014 καπου εκει, μαυρομαλλα με προσοντα ;) ;).....ευχαριστω !!!
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
χαίρομαι ότι επαληθεύομαι για όσα αναφέρω !!!Μόνικα σούπερ! Τη συνάντησα χθες απόγευμα...
Καταπληκτική σε όλα τα επίπεδα!
Μόνικα αν διαβάζεις εδώ, θα σου ξανάρθω σύντομα "διαβασμένος"
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
η συγκεκριμένη είναι στιλ Φουρειρα !!!?????....μια κοντουλα ,με μαλλι μπουκλες ......μαρια σιγουρα οχι ....
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
100 φίλε μου , μια ώρα !Και πόσο πάει το b2b;
η συγκεκριμένη είναι στιλ Φουρειρα !!!
και πως την λενε ?
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
η συγκεκριμένη είναι στιλ Φουρειρα !!!
Μαρία!! Με καλές υπηρεσίες και σώμα μοντελέ. Πλέον από τις παλαιότερες στο μαγαζί.
Και με αναφορές από έμπειρους παίκτες..
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
και πως την λενε ?
?????....μια κοντουλα ,με μαλλι μπουκλες ......μαρια σιγουρα οχι ....
Εσύ πρέπει να αναφέρεσαι στην Αντριάννα. Το κοντοπούτανο πύραυλο εδάφους εδάφους του μαγαζιού.
Πολύ καλο μασάζ και πολύ καυλιάρα στο 2ο μέρος!! Για μένα από τις καλύτερες επιλογές του μαγαζιού!!!
BabyFarkMcGeezax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 304
- Πόντοι
- 21
ερωτηση επειδη εχω να περασω χρονια απο δω.
οι δυο πιστολιες στο ωριαιο προγραμμα επανηλθαν ή να μην κανω τον κοπο?
Στις επισκέψεις μου τους τελευταίους μήνες πάντα παίζει 2η αν τη ζητήσεις, απλά με έξτρα χρέωση. Αυτό ανάλογα την κοπέλα αλλά από ό,τι φαίνεται όλες χρεώνουν έξτρα.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.503
- Πόντοι
- 41.813
Στις επισκέψεις μου τους τελευταίους μήνες πάντα παίζει 2η αν τη ζητήσεις, απλά με έξτρα χρέωση. Αυτό ανάλογα την κοπέλα αλλά από ό,τι φαίνεται όλες χρεώνουν έξτρα.
ααα ακομα ετσι ειναι? με εξτραδακια? ασε καλυτερα
Παιδιά Καλημέρα καμιά πληροφορία για Ιζαμπέλλα. Την έχω τσεκάρει στο εν λόγω μαγαζί αλλά δεν έτυχε να περάσω με την συγκεκριμένη στα ενδότερα. Όποιος έχει προσωπική αποψή ας με ενημερώσει μεpm. Σκέφτομαι να επισκεφτώ το μαγαζί και είναι μέσα στις τρεις επιλογές μου
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.812
- Πόντοι
- 366
Καλησπερα στο team! ποια κοπελα δινει γλωσσοφιλα,κανει ακα και γαμιεται καλα? επισης, το jacuzzi πρεπει να παρω τηλ. απο πριν να το "κλεισω" ? χρεωνεται παραπανω? η 2η εκτονωση ειναι stadar?
ευχαριστω...λεω να παω αυριο!
ευχαριστω...λεω να παω αυριο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K