Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 952
- Πόντοι
- 81
H ζανα η γνωστη ξαναπερναει στα δωματια; μια διευκρινηση παρακαλω
μαν,εχει απαντηθει παρα πολλες φορες.....ΟΧΙ!.H ζανα η γνωστη ξαναπερναει στα δωματια; μια διευκρινηση παρακαλω
ναι.μονο εγω δηλαδή εξελαβα διαφορετικα τις προαναφερθείσες υπονοιες;
οκ φιλε.
Λια vs Ιζαμπέλα , Ρανια vs Βερόνικα , Βίκυ vs Σονια , Αντριάνα vs Λιζα ,καλημερα εχω επισκεφθει το μαγαζι πολυ καλο κ καθαρο.ερωτηση ποιες κοπελες μου προτεινετε για duo??
Λια vs Ιζαμπέλα , Ρανια vs Βερόνικα , Βίκυ vs Σονια , Αντριάνα vs Λιζα ,
Αλέξανδρα vs Λιζα , Μονικα vs Ελένη , Άννα vs Λιζα , Λια vs Αντριάνα !!!
επειδή έφαγα κράξιμο από τα κορίτσια ,για το διπλό μετάξι κοριτσιών , συμπληρώνω !καλημερα εχω επισκεφθει το μαγαζι πολυ καλο κ καθαρο.ερωτηση ποιες κοπελες μου προτεινετε για duo??
επειδή έφαγα κράξιμο από τα κορίτσια ,για το διπλό μετάξι κοριτσιών , συμπληρώνω !
Λιζα & Ροζα , Βίκυ & Σονια , Βίκυ & Τζενη , Βίκυ & Αντριάνα !!!
Η Ζανα δίνει μαθήματα διπλου : Ροζα , Λια Λιζα , Τζενη τη δίμετρη ;) Σονια τη καλή μαθήτρια της θα δίνει μαθήματα και στη νέα την Ελένη
Θελω 2ΠΛΟ Ζανα με Μονικα . Η Μονικα ειναι 40αρα ε ? εκει την εκοψα. Αλλα η Ζανα δε περναει δωματιο πια ...δυστυχωs
ειναι ακομα εκει η μονικα???????????
πολλη καλη!!!!!την ειχα στανταρακι πριν απο 2-3 χρονια!!!!!!
Ναι φίλε μουΚαλησπερα να ρωτησω κατι η Βικυ και η Λιζα εχουν επιστρεψει απο διακοπες???
Αν τη πετύχεις στης καλές της ;)Θελω 2ΠΛΟ Ζανα με Μονικα . Η Μονικα ειναι 40αρα ε ? εκει την εκοψα. Αλλα η Ζανα δε περναει δωματιο πια ...δυστυχωs
Είναι και κάνει και διπλό :pΜαρία είσαι τρέλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!