Με την πρωτη εεεεεεε....μαλιστα μαλιστα..
.....τι σου θύμισε ε......?
Και τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά που μας συμβαίνουν καταγράφονται και πιστώνονται επ'ονόματί μας, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. Καλές τσάρκες μπήχτη μου!
Με την πρωτη εεεεεεε....μαλιστα μαλιστα..
.....τι σου θύμισε ε......?
Και τα θετικά, αλλά και τα αρνητικά που μας συμβαίνουν καταγράφονται και πιστώνονται επ'ονόματί μας, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν. Καλές τσάρκες μπήχτη μου!
Στό 29 μόνο θετικά καί σιροπιαστά συμβαίνουνε !!!!!!!!
ζάνα βλέπω τα ελληνικά σου τα εξασκείς καλά!!!!Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές , μετά από πόρτα σε δυο καταστήματα του είδους , ανέβηκα στο 2 όροφο τις στουρνάρι 29 .Η κοπέλα που μου άνοιξε τι πόρτα μου μου υποσχεθηκε ότι θα περάσω καλά , και δεν απογοητευτικά .Με γεμάτο πρόγραμμα στα 80ευρώ έφυγα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τις Αντζελίνας , η κοπέλα είναι ρωσίδα νέα όμορφη ξανθιά .Επισημάνω για τους συναγωνιστές ότι στο κατάστημα υπάρχει ποικιλία κοριτσιών και τρως από τι πρώτη .
οχιΗ παλια αντζελινα ειναι?
μπατσάκο, πες μας το νουμερο να ζηλεψουμε..Στό 29 μόνο θετικά καί σιροπιαστά συμβαίνουνε !!!!!!!!
μπατσάκο, πες μας το νουμερο να ζηλεψουμε..
οχι
παει αυτη παντρευτηκε και μας αφησε απο τα περσυ
Συμφωνώ και εγώ. Η γυναίκα πατάει πάνω σου νομίζοντας ότι κάνει και καλό μασάζ.Μετα η μπριτζόλα διεκπεραιωτική με ψεύτικες φωνές....Δυο νέα κορίτσια εντοπίστηκαν. Αντζελίνα και Αντζελα. Η πρώτη μελαχροινή, η δεύτερη ξανθιά με ασιατικά χαρακτηριστικά (Καζακστάν). Οπως καταλάβατε δοκίμασα την δεύτερη. Από μασάζ το πάλεψε και έβαζε και αρκετή δύναμη. Στο κυρίως γεύμα άνοστη. Δεν προτείνετε.
και το 80άρι σταθερό και ακατέβατο.Γιατί, αλλού υπάρχει μείωση;
δλδ της εριξες ενα και σου ριξε τεσσερα τσακαλε?
μαγαζι του κωλου πλεον,
πηρα ενα δυωρακι με την πορτιερισσα
και με κυνηγαγε ως τη σκαλα
οταν εφευγα...
ουστ παλιοσκυλα!!!
οποιος καταλαβε καταλαβε
τιμη 170
θα ειχεs κανονισει αυτην την τιμη στο δυωρο ,και με τιs σχετικεs υπηρεσιεs που κανειs κεφι, αλλα δεν εμεινεs ευχαριστημενοs και εφυγεs χωριs να δωσειs μια.μαγαζι του κωλου πλεον,
πηρα ενα δυωρακι με την πορτιερισσα
και με κυνηγαγε ως τη σκαλα
οταν εφευγα...
ουστ παλιοσκυλα!!!
οποιος καταλαβε καταλαβε
τιμη 170
1)Έφαγες κολούριον
2)Σε κυνήγησε του τύπου να τον "γλείψω" για να ξανάρθει
3)Η Ζάνα είναι αχόρταγη
4)Όλα τα παραπάνω
δεν ξερω, μπορει να με ερωτευτηκε...θα ειχεs κανονισει αυτην την τιμη στο δυωρο ,και με τιs σχετικεs υπηρεσιεs που κανειs κεφι, αλλα δεν εμεινεs ευχαριστημενοs και εφυγεs χωριs να δωσειs μια.