Είχε διατελέσει και εν τω Στουρνάρει 54 (Ζανόσπιτο), πέρυσι το καλοκαίρι για κάτι τέρμενα (Ρουμανάκι).
H Χριστίνα το ρουμανοπιπινι που ήταν στο 29 και το καλοκαιρι στο 54 δεν εχει φύγει εδω και δυο μηνες?
Είχε διατελέσει και εν τω Στουρνάρει 54 (Ζανόσπιτο), πέρυσι το καλοκαίρι για κάτι τέρμενα (Ρουμανάκι).
Στο μαγαζι ζητηστε να σας αλειψουν με λαδι με αρωμα λεμονιου....αλλη φαση ;)
Και μετά τι θα πούμε στη γυναίκα? Οτι πήγαμε εκδρομή στο λεμονοδάσος? (Γιατί παρ'όλο το πλύσιμο μετά, όλο και θα μοσχομυρίζουμε λεμονάκι)..χιχιχιχιχι.
Στο μαγαζι ζητηστε να σας αλειψουν με λαδι με αρωμα λεμονιου....αλλη φαση ;)
Τον amjik ρωταω που εγραψε οτι κανει χωρίς..........πάντως κολουρι άπαιχτο.........
.....σε πιο εξοχικό????
ok thanks.....anywayΗ Έγραψα είναι χωρίς προφυλακτικό !!!!!!!!!!!
σωστοςΚαι μετά τι θα πούμε στη γυναίκα? Οτι πήγαμε εκδρομή στο λεμονοδάσος? (Γιατί παρ'όλο το πλύσιμο μετά, όλο και θα μοσχομυρίζουμε λεμονάκι)..χιχιχιχιχι.
ναι, να μυριζεις μετα σα ψαρονεφριΣτο μαγαζι ζητηστε να σας αλειψουν με λαδι με αρωμα λεμονιου....αλλη φαση ;)
αν θες καλο μασαζ -> κανονικο μασατζιδικοκι αν υπαρχει καποιο κολπο για να φαω σιγουρα μπριζολα πειτε μου για να μη μεινω με το πουλι στο χερι. δε θελω να πω μαλακιες οτι εχω ξαναπαει και τετοια γιατι δεν τοχω.
αν θες καλο μασαζ -> κανονικο μασατζιδικο
αν θες να -> ρδελο/στουντιο
αν δεν τοχεις, θα μεινεις με ενα μαπα λαδοτριψιμο αξιας 10€ που θα το πληρωσεις 60ρι. Εκτος αν το "επενδυσεις" για την επομενη φορα. Πληρωμη μετα τη ληψη οποιων υπηρεσιων κατσουν ;)
καλο βολι
μη το επιχηρησεις γιατι θα σε ταραξουν στις ερωτησεις και θα σε κανουν ρομπα , απλα την πρωτη φορα σχεδον ολοι μα ολοι καναμε μονο μασαζ , δες το σαν προκαταβολη-εγγηυση το πρωτο λαδοτριψημο των 60 euroδεν τοχω το ψεμα ρε φιλε. ειμαι ειλικρινης. ουτε να λεω ψεματα μαρεσει αλλα ουτε και να μου πουνε ψεματα μπορουν.
θελω μασαζ αλλιως θα πηγαινα σε στουντιο. ειμαι πιασμενος απο τα δαχτυλα των ποδιων μεχρι το σβερκο.
τεσπα θα πω οτι μου πε ενας φιλος για το μαγαζι και βλεπουμε.
αν του κατσει ,και δεν του πει τιποτα παπαριες για να τον ξεφορτωθει...Πιστεύω φίλε ότι στη Ζάνα θα περάσεις καλά από την πρώτη φορά
Who dares wins....
Πηγα προσφατα και πηρα Μαρια. Νταρντανα. Ωραιο προσωπο. Πολυ καλο μασαζ, εχει πολυ δυναμη η γκομενα. Στοματικο αρκετα καλο. Καλη συμπεριφορα. Περνει πρωτοβουλιες που συνηθως δεν μ'αρεσει αλλα το εκανε με προσεκτικο τροπο. Κωλαρα.
Ολα καλα.