Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

panvox

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Είχε διατελέσει και εν τω Στουρνάρει 54 (Ζανόσπιτο), πέρυσι το καλοκαίρι για κάτι τέρμενα (Ρουμανάκι). :cool2:

H Χριστίνα το ρουμανοπιπινι που ήταν στο 29 και το καλοκαιρι στο 54 δεν εχει φύγει εδω και δυο μηνες?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.062
Πόντοι
12.056
Στο μαγαζι ζητηστε να σας αλειψουν με λαδι με αρωμα λεμονιου....αλλη φαση  ;)

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Στο μαγαζι ζητηστε να σας αλειψουν με λαδι με αρωμα λεμονιου....αλλη φαση  ;)

Και μετά τι θα πούμε στη γυναίκα? Οτι πήγαμε εκδρομή στο λεμονοδάσος? (Γιατί παρ'όλο το πλύσιμο μετά, όλο και θα μοσχομυρίζουμε λεμονάκι)..χιχιχιχιχι.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.062
Πόντοι
12.056
Και μετά τι θα πούμε στη γυναίκα? Οτι πήγαμε εκδρομή στο λεμονοδάσος? (Γιατί παρ'όλο το πλύσιμο μετά, όλο και θα μοσχομυρίζουμε λεμονάκι)..χιχιχιχιχι.

Who dares wins....

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
ρε παιδια λεω να επισκευτω αυτο το ιδρυμα σημερα γιατι χρειαζομαι ενα μασαζ επειγοντως.

απλα δεν εχω ξαναπαει ποτε σε μασατζιδικο και θελω να ρωτησω: τα +20 ευρω για τη μπριζολα τα δινω μαζι με τα 60 στην εισοδο, μετα στο δωματιο η μετα αν φαω μπριζολα;

κι αν υπαρχει καποιο κολπο για να φαω σιγουρα μπριζολα πειτε μου για να μη μεινω με το πουλι στο χερι. δε θελω να πω μαλακιες οτι εχω ξαναπαει και τετοια γιατι δεν τοχω.

και το καλυτερο μασαζ ποια το κανει; εχω διαβασει για μια ζανα οτι κανει καλο; πως ειναι εμφανισιακα αυτη;

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
κι αν υπαρχει καποιο κολπο για να φαω σιγουρα μπριζολα πειτε μου για να μη μεινω με το πουλι στο χερι. δε θελω να πω μαλακιες οτι εχω ξαναπαει και τετοια γιατι δεν τοχω.
αν θες καλο μασαζ -> κανονικο μασατζιδικο
αν θες να  :fuck1: -> ρδελο/στουντιο

αν δεν τοχεις, θα μεινεις με ενα μαπα λαδοτριψιμο αξιας 10€ που θα το πληρωσεις 60ρι. Εκτος αν το "επενδυσεις" για την επομενη φορα. Πληρωμη μετα τη ληψη οποιων υπηρεσιων κατσουν  ;)
καλο βολι

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
αν θες καλο μασαζ -> κανονικο μασατζιδικο
αν θες να  :fuck1: -> ρδελο/στουντιο

αν δεν τοχεις, θα μεινεις με ενα μαπα λαδοτριψιμο αξιας 10€ που θα το πληρωσεις 60ρι. Εκτος αν το "επενδυσεις" για την επομενη φορα. Πληρωμη μετα τη ληψη οποιων υπηρεσιων κατσουν  ;)
καλο βολι

δεν τοχω το ψεμα ρε φιλε. ειμαι ειλικρινης. ουτε να λεω ψεματα μαρεσει αλλα ουτε και να μου πουνε ψεματα μπορουν.

θελω μασαζ αλλιως θα πηγαινα σε στουντιο. ειμαι πιασμενος απο τα δαχτυλα των ποδιων μεχρι το σβερκο.

τεσπα θα πω οτι μου πε ενας φιλος για το μαγαζι και βλεπουμε.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
δεν τοχω το ψεμα ρε φιλε. ειμαι ειλικρινης. ουτε να λεω ψεματα μαρεσει αλλα ουτε και να μου πουνε ψεματα μπορουν.

θελω μασαζ αλλιως θα πηγαινα σε στουντιο. ειμαι πιασμενος απο τα δαχτυλα των ποδιων μεχρι το σβερκο.

τεσπα θα πω οτι μου πε ενας φιλος για το μαγαζι και βλεπουμε.
μη το επιχηρησεις γιατι θα σε ταραξουν στις ερωτησεις και θα σε κανουν ρομπα , απλα την πρωτη φορα σχεδον ολοι μα ολοι καναμε μονο μασαζ , δες το σαν προκαταβολη-εγγηυση το πρωτο λαδοτριψημο των 60 euro

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πιστεύω φίλε ότι στη Ζάνα θα περάσεις καλά από την πρώτη φορά

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πηγα προσφατα και πηρα Μαρια.  Νταρντανα.  Ωραιο προσωπο.  Πολυ καλο μασαζ, εχει πολυ δυναμη η γκομενα.  Στοματικο αρκετα καλο.  Καλη συμπεριφορα.  Περνει πρωτοβουλιες που συνηθως δεν μ'αρεσει αλλα το εκανε με προσεκτικο τροπο.  Κωλαρα.

Ολα καλα.

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
Πηγα προσφατα και πηρα Μαρια.  Νταρντανα.  Ωραιο προσωπο.  Πολυ καλο μασαζ, εχει πολυ δυναμη η γκομενα.  Στοματικο αρκετα καλο.  Καλη συμπεριφορα.  Περνει πρωτοβουλιες που συνηθως δεν μ'αρεσει αλλα το εκανε με προσεκτικο τροπο.  Κωλαρα.

Ολα καλα.

Κωλάρα αλλα δυστηχώς δεν την προσφερει.......κολουροποιός.... :fuck2: :fuck2:

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειμαι φαν του κουλουριου και τοσο, αρα δεν με νοιαζει και πολυ.

Επισκέπτης

Δευτέρα μεσημεράκι μασάζ και τα περαιτερω με Ζάνα.Αξίζει τα λεφτά της :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom