Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πηγα προσφατα και πηρα Μαρια.  Νταρντανα.  Ωραιο προσωπο.  Πολυ καλο μασαζ, εχει πολυ δυναμη η γκομενα.  Στοματικο αρκετα καλο.  Καλη συμπεριφορα.  Περνει πρωτοβουλιες που συνηθως δεν μ'αρεσει αλλα το εκανε με προσεκτικο τροπο.  Κωλαρα.

Ολα καλα.
αλλαξεs  λημερια και ξενογαμαs. δεν μπορειs να την αραξειs σε ενα μεροs? :cheesy:

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
To Kατερινακι τι λεει συναγωνιστες λεω να το δοκιμασω την επομενη . Ξερει κανεις αν δινει και κουλουρι???

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Thanks για πληροφορία. Θα την τιμήσω... Πόσο πάει το επιπλέον ????

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Περιμένω μηνυμά σου , για να κλείσουμε το χώρο για κανά 3ωρο !!!!!!!!!

Καλύτερα Κυριακή, για να μην εμποδίσουμε τους συναγωνιστές που θα ήθελαν να επισκεφθούν το μαγαζί καθημερινή.....!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Περιμένω μηνυμά σου , για να κλείσουμε το χώρο για κανά 3ωρο !!!!!!!!!

Κάτσε, έτυχαν κάτι ... εξτραδάκια :fuck1: (έξοδα εννοώ) πρόσφατα, με αποτέλεσμα παρέκκλιση από τον προϋπολογισμό :referee:.
Προθεσμία να φέρουμε τα πράγματα και προχωράμε!!! :-*

Καλύτερα Κυριακή, για να μην εμποδίσουμε τους συναγωνιστές που θα ήθελαν να επισκεφθούν το μαγαζί καθημερινή.....!

Κάθε πρόταση σε "διαβούλευση" ...!!! :grin: :thumbsup:

Dre33

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές , μετά από πόρτα σε δυο καταστήματα του είδους , ανέβηκα στο 2 όροφο τις στουρνάρι 29 .Η κοπέλα που μου άνοιξε τι πόρτα μου μου υποσχεθηκε ότι θα περάσω καλά , και δεν απογοητευτικά .Με γεμάτο πρόγραμμα στα 80ευρώ έφυγα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τις Αντζελίνας , η κοπέλα είναι ρωσίδα νέα όμορφη ξανθιά .Επισημάνω για τους συναγωνιστές ότι στο κατάστημα υπάρχει ποικιλία κοριτσιών και τρως από τι πρώτη .

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.288
Πόντοι
12.056
Καλησπέρα φίλοι συναγωνιστές , μετά από πόρτα σε δυο καταστήματα του είδους , ανέβηκα στο 2 όροφο τις στουρνάρι 29 .Η κοπέλα που μου άνοιξε τι πόρτα μου μου υποσχεθηκε ότι θα περάσω καλά , και δεν απογοητευτικά .Με γεμάτο πρόγραμμα στα 80ευρώ έφυγα ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες τις Αντζελίνας , η κοπέλα είναι ρωσίδα νέα όμορφη ξανθιά .Επισημάνω για τους συναγωνιστές ότι στο κατάστημα υπάρχει ποικιλία κοριτσιών και τρως από τι πρώτη .

Με την πρωτη εεεεεεε....μαλιστα μαλιστα.. :sunglasses:
Καλο τεμαχιο η Αντζελινα?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Από τι πρώτη, από τι πρώτη (χε, χε)!!! ;)

Καλο τεμαχιο η Αντζελινα?

Αναμένουμε ...!!! :think:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.288
Πόντοι
12.056
Το τελευταιο που ειχα δει εκει ηταν μια Ρωξαννη....πρεπει να καταδρομικη αυριο  :helpplea:

NIKOSCHANIA

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερώτηση. Η θεια Ελένη είναι ακόμα εδώ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom