Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Εμένα μου έχει τύχει να ακούσω και φωνή απέξω να κάνει πιο γρήγορα η κοπέλλα. Συμπλήρωνα 45 λεπτο με Μόνικα και ακούω κάτι σαν "σπρεέέ" (οι αλβανόφωνοι ας βοηθήσουν ) απέξω και η κοπέλλα αρχιζει να επιταχύνει. Δεν έκανα θέμα αλλά σπάστικα αρκετά.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    41,6 KB · Εμφανίσεις: 49

DENIRO

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Καποια που να σου βγάζει κατί σε gfe, η όποια σου κάνει κλίκ αναλογα με τις προτιμήσεις σου.  Οι παλιες κοπέλες συνήθως είναι καταληλότερες. Μόνικα, Σονια, Μαρία κλπ Επίσης Ζάνα και Ελένη για milf καταστασεις και πιο δυνατό μασάζ. Αυτα για πρωτάρης και για vfm.
Γουστα είναι αυτά....
Ευχαριστω παιδια...δεν παίζει να φαω καμια πόρτα ε;

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Ευχαριστω παιδια...δεν παίζει να φαω καμια πόρτα ε;

μαγκα... χαλαρα, μπες μεσα σαν να εχεις ξαναπαει!!!

αν σε δουν ψαρομενω θα σου λενε διαφορα...

αντε και καλο βολη!!!!!!!!!!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.535
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το πρωί , με σκοπό να δω την Αντριάνα που τώρα τελευταία ακούγονται καλά λόγια για αυτήν , 11.30 άφιξη στο ζανόσπιτο , στην υποδοχή η Ζάνα , στο μαγαζί
δεν έπεφτε καρφίτσα , παρέλαση κοριτσιών , Αννα μελαχρινή ψηλή κατσαρομάλλα κανονικό σώμα 3.5άρια βυζία , Λίζα μελαχρινή κοντή με πιασηματάκια και 2.5άρι βυζί , Μαρία μελαχρινή
λεπτή με μικρό βυζί ,Αντριάνα καστανόξανθο μιλφάκι με κατσαρό καρέ μαλλί κανονικό σώμα 3άρι βυζί , Λία ξανθό κοντό λεπτό μιλφάκι με 1.5άρι βυζί , Ξένια μελαχρινή κανονικό σώμα
ωραίο κώλο μικρό βυζί ,Ράνια ξανθιά με πράσινες ματάρες κανονικό σώμα 3άρι βυζί ,Μόνικα μελαχρινή κατσαρομάλλα κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , Μελίνα ξανθιά πολύ ωραία μιλφάρα με κανονικό σώμα και μάλλον 2.5άρι βυζί , μιά μελαχρινή και μιά ακόμα ξανθιά που δεν τις θυμάμαι περισσότερο , Ελένη και Αλεξία Σάββατα δεν δουλεύουν , ο συνδυασμός εμφάνισης και των
καλών πραγμάτων που είχα ακούσει για την Αντριάνα έκανε την επιλογή μου πανεύκολη....το μόνο πρόβλημα , έλλειψη δωματίου , αναμονή για κανά 20λέπτο με παρέα και κουβεντούλα με την Ζάνα , η επιλογή της Αντριάνας αποδείχτηκε λίρα 100(θα ακολουθήσει κριτική)ειδικά σε αυτούς που αρέσκονται σε PSE καταστάσεις  πρέπει οπωσδήποτε να την πάρει....όταν βγήκα από το δωμάτιο  η Ζάνα με την Ράνια μου έφερνε χαρτί για των ιδρώτα που ακόμα έσταζε απο το μέτωπο μου , μετά καθίσαμε με την Ζάνα και την Λία και τα λέγαμε για καμιά ωρίτσα.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Θεραπευτριες δυνατό ζευγάρι , προσφέρει  υπηρεσίες με πιο δυνατό και άγριο μασάζ για πιο κινκυ καταστασης   :s&m_1: :s&m_2: :lheel:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
?
για σπαστα και ριχτα ρε windwos....

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Έχει τιμηθεί και ήταν πολυ καλή για pse καταστάσεις  :s&m_2: . (δεν είμαι fun του είδους αλλά γούστα είναι αυτά)
Θα ξανατιμηθεί.
  :)
Πέσε για ύπνο τώρα... έχεις δουλειά αύριο  :zfuck: .
Καληνύχτα  :cheesy:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.111
Πόντοι
4.365
Βρε "παράθυρε" μια κι αν κατάλαβα καλά είσαι η επίσημη φωνή του μαγαζιού, για λύσε μου μια απορία..
Ισχύει από όλες τις κορασίδες το διπλό μπολ μέσα στο χρόνο του 45λεπτου χωρίς έξτρα χρέωση ή όχι ????   :huh:

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Θεραπευτριες δυνατό ζευγάρι , προσφέρει  υπηρεσίες με πιο δυνατό και άγριο μασάζ για πιο κινκυ καταστασης   :s&m_1: :s&m_2: :lheel:
Χρήσιμη πληροφορία ;) αύριο θα επισκεφθώ το κατάστημα , οχι για τη Λια  :lheel:  :2funny:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Βρε "παράθυρε" μια κι αν κατάλαβα καλά είσαι η επίσημη φωνή του μαγαζιού, για λύσε μου μια απορία..
Ισχύει από όλες τις κορασίδες το διπλό μπολ μέσα στο χρόνο του 45λεπτου χωρίς έξτρα χρέωση ή όχι ????   :huh:
:) επίσημο δεν ειναι τίποτα , όπως αρκετοί φίλοι , κι εγω ενημερώνω καπου καπου .
Διπλό μπολ χωρίς έξτρα ΔΕΝ πουθενα , και σε ενημερώνω , στο μισάωρο 60 , μια ώρα 80 .

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.111
Πόντοι
4.365
:) επίσημο δεν ειναι τίποτα , όπως αρκετοί φίλοι , κι εγω ενημερώνω καπου καπου .
Διπλό μπολ χωρίς έξτρα ΔΕΝ πουθενα , και σε ενημερώνω , στο μισάωρο 60 , μια ώρα 80 .

Λοιπόν σε μένα χωρίς χρέωση έχει δώσει η Λία (και το έκανε αυτό και από Στ.47)

Στις κριτικές μελών βλέπω να το κάνουν κι'άλλες στο πρόγραμμα των 80

Άρα το "ΔΕΝ" που έχεις γράψει με κεφαλαία κιόλας δεν παίζει..

Οκ, προφανώς δεν γίνεται με όλες και σε όλους..

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Σαν να μην μας τα λες καλά.. εκτός αν δεν ξέρεις (πράγμα απίθανο αφού είσαι εκεί)
Όλες οι κριτικές αναφέρουν τουλάχιστον για 2 εκτονώσεις ακόμα και στο μισάωρο 60 ευρώ (όποιος προλάβει).
Ασε στο πρόγραμμα των 80 ευρώ ... Υπάρχουν κριτικές για 3 και 4 φορές (κουνέλια είναι?? )
Για ενημερώσου... Εννοείται χωρίς extra αμοιβή.
Το πουθενά επίσης ΔΕΝ παίζει . Για παράδειγμα το Θ81 είναι 2 εκτονώσεις στην ώρα, επίσημα (το αναφέρω από ιδία εμπειρία).
Τέλος η ώρα σε σένα είναι 45 λεπτά (από τη στιγμή που μπαίνει η κοπέλλα στο δωμάτιο μέχρι που βγαίνει). Αλλού είναι 60 γεμάτα λεπτά όπως στο Diamonds Spa (επίσης από ιδία εμπειρία).
Προς ενημέρωσή σου..

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Josex....
Καλά τα ίδια γράφουμε ???
Επαληθεύουμε ο ένας τον άλλον...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
εδω παίζεις αλλού είδους παιχνίδια ;)

χιουμορ έκανα εννοειται .

Εμένα μου έχει τύχει να ακούσω και φωνή απέξω να κάνει πιο γρήγορα η κοπέλλα.

υπερβολίκο να φωνάξουν , μηλά πουλάνε στην λαική??
μάλλον συμπτωματικό ηταν

ξεχασες να βαλεις τα ονόματα ????  Δεν ειμαι του κίνκυ παντως , με φοβίζουν αυτα .

Στα του μαγαζιου , ωραιος χωρος υποδοχης , τα δωματια ωραια αλλα "κρύα" , τα κοριτσια στις ομορφιες τους . Στα μειον η αναμονή και οτι τελικα στην παρελαση δεν βλέπεις ουτε τις μισές. Από αυτες που δεν ηξερα ξεχωρισα μια κοντη ξανθια που περπαταγε πανω κατω και που αμα κραταγε ενα φακελο θα νόμιζες οτι ησουν στην Βιοτρική και μια μελαχρινη με καστανο καρέ μαλλί 25-35 που ομως δεν εβλεπα τα ποδια της (εκατσα στην καρεκλα πλαι στην ρεσεψιον) και φοβηθηκα μην ειναι από αυτες που βγαζουν παιχνιδια . Τραυματικη εμπειρια με τα "παιχνίδια" απο τα νεανικά μου χρόνια (κοινωνικό μυνημα:δεν πας με τραβελο οσο μεθυσμενος και αν εισαι ημουν νεος τότε και ειχα γρηγορα αντανακλαστικα  και ενστικτο φυγής )

Το 2ο μπωλ (φρουτων?) ειναι μαλλον θεμα διαθεσης γνωριμίας και συννενόησης . Δεν ξερω τι λένε οι κριτικες αλλα προσωπικα μια φορα εχω ξε κινησει 2η φορα αλλα η θραπευτρια με εστειλε στα αποδυτηρια καπου στην μέση του 2 γυρου (σε άλλο καταστημα αυτα )

ΥΓ ασχετο αλλα φaντασου να μενεις κάτω απο μασατζίδικο . Αυτο το τακα τακα από τα τακουνια θα σε τρελλανει
bth_crazy-2.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom