επίσκεψη σήμερα το πρωί , με σκοπό να δω την Αντριάνα που τώρα τελευταία ακούγονται καλά λόγια για αυτήν , 11.30 άφιξη στο ζανόσπιτο , στην υποδοχή η Ζάνα , στο μαγαζί
δεν έπεφτε καρφίτσα , παρέλαση κοριτσιών , Αννα μελαχρινή ψηλή κατσαρομάλλα κανονικό σώμα 3.5άρια βυζία , Λίζα μελαχρινή κοντή με πιασηματάκια και 2.5άρι βυζί , Μαρία μελαχρινή
λεπτή με μικρό βυζί ,Αντριάνα καστανόξανθο μιλφάκι με κατσαρό καρέ μαλλί κανονικό σώμα 3άρι βυζί , Λία ξανθό κοντό λεπτό μιλφάκι με 1.5άρι βυζί , Ξένια μελαχρινή κανονικό σώμα
ωραίο κώλο μικρό βυζί ,Ράνια ξανθιά με πράσινες ματάρες κανονικό σώμα 3άρι βυζί ,Μόνικα μελαχρινή κατσαρομάλλα κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί , Μελίνα ξανθιά πολύ ωραία μιλφάρα με κανονικό σώμα και μάλλον 2.5άρι βυζί , μιά μελαχρινή και μιά ακόμα ξανθιά που δεν τις θυμάμαι περισσότερο , Ελένη και Αλεξία Σάββατα δεν δουλεύουν , ο συνδυασμός εμφάνισης και των
καλών πραγμάτων που είχα ακούσει για την Αντριάνα έκανε την επιλογή μου πανεύκολη....το μόνο πρόβλημα , έλλειψη δωματίου , αναμονή για κανά 20λέπτο με παρέα και κουβεντούλα με την Ζάνα , η επιλογή της Αντριάνας αποδείχτηκε λίρα 100(θα ακολουθήσει κριτική)ειδικά σε αυτούς που αρέσκονται σε PSE καταστάσεις πρέπει οπωσδήποτε να την πάρει....όταν βγήκα από το δωμάτιο η Ζάνα με την Ράνια μου έφερνε χαρτί για των ιδρώτα που ακόμα έσταζε απο το μέτωπο μου , μετά καθίσαμε με την Ζάνα και την Λία και τα λέγαμε για καμιά ωρίτσα.