Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Από τις τελευταίες αναφορές συναγωνιστών βλέπω ότι στο πρόγραμμα των 80 όλοι ρίχνουν έξτρα μπολ και σχεδόν όλοι παίρνουν και κώλο. Αυτό έχει γίνει στάνταρ ή πληρώνετε έξτρα που ξεχνάτε να γράψετε ρε παίκτες;

Ανέκαθεν στο Ζανόσπιτο και ο χρόνος να ξέφευγε και κώλο να έπαιρνες και δεύτερη πιστολιά να έριχνες το πιθανότερο ήταν πως δεν θα γινόταν θέμα αν άφηνες 80. Εννοώ αν έκανες ένα από τα τρία προαναφερθέντα. Το μαγαζί αυτό ποτέ δεν μου έβγαλε ότι κυνηγάει το τελευταίο ευρώ, είχε άλλον αέρα και είναι κάτι που εκτιμώ ακόμη.
Πρόσφατο πέρασμα λοιπόν με την πιο κοντή μασέζ που έχω πάει ποτέ. Το όνομά της Λίζα. Γουστάρω τις κοντές κοπέλες και για αυτό τη διάλεξα. Βαριά είναι 1,50 με νορμάλ κιλά για το ύψος της, μάυρα μαλλιά, κάπου 2αράκι στήθος, ηλικία τι να πω...το ύψος της με μπερδεύει. Φούλ gfe φάση, μασάζ πρέπει ακόμη να μάθει αλλά το παλεύει και προσπαθεί πολύ. Ελληνικά λίγα ακόμη (για εμένα που δεν γουστάρω κουβεντολόι καλύτερα).
Όλες οι γνωστές κοπέλες παρούσες πλην της Ξένιας που είναι στην πατρίδα για διακοπές και κόσμος φούλ. Άλλαξα 4-5 χώρους για να μην τρακαριστώ με συναγωνιστή και με πήραν και 2-3 φορές αγκαλιά οι κοπέλες για να μην βλέπω/φαίνομαι. Γενικά πολύ καλά.
Τα αρνητικά:
-Τα μασαζοκρέβατα δεν έχουν τρύπα για να μπαίνει μέσα η μουσούδα συνεπώς ψιλοπιάνεται ο αυχένας
-Το λάμινέιτ πάτωμα σε συνδυασμό με το συνεχόμενο τακ-τακ από τα τακούνια των κοριτσιών που κινούνται διαρκώς θυμίζει κακοχρονισμένο άγημα μετά από κάποια φάση
-Γουστάρω πιο πριβέ καταστάσεις. Η αέναη κινητικότητα με αγχώνει. 

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Δεν διάλεγες Σόνια?
Και αυτή κοντούλα είναι και έχει το πακέτο..
Οκ καλός είναι και ο πειραματισμός, για αλλαγή.
Σύμφωνω με τα αρνητικά
σύν την πίεση χρόνου που έχουν οι κοπέλλες όταν είναι με το ένα μάτι στο ρολόι και προσπαθούν να σε κάνουν να τελειώσεις.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Τζακουζι & Χαμαμ room

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 41
  • image.jpg
    image.jpg
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 27

kavropa

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Like
6
Πόντοι
1

ρε παιδες , ποιος γνωριζει ποσο κοστιζει το προγραμμα με τζακουζι ,

και σε ποια προγραμματα τελικα εχει extra ball ?

ευχαριστω και καλημερες....

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

Και γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις ...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Και γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις ...

Έλα ντε; τι είναι εδώ μέσα για ενημέρωση νόμιζες; εδώ είναι για καλημέρες - καλησπέρες, χαρές - πανηγύρια και λοιπές συγκινήσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Έλα ντε; τι είναι εδώ μέσα για ενημέρωση νόμιζες; εδώ είναι για καλημέρες - καλησπέρες, χαρές - πανηγύρια και λοιπές συγκινήσεις.

Ενημερωση. Χα χα χα
Το αλλο με τον τοτο το ξερεις...

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216

Στο τελευταιο μου , τζακουζι πριν 1 μηνα περιπου με Λαουρα (αληθεια αυτη που ειναι ?) με ενημερωσε οτι στοιχιζει 120 ,βεβαια μετα την συνεδρια , αλλα μαλλον θα νομιζε οτι το γνωριζα καθοτι και τακτικοs θαμων.....τελοsπαντων extraball αν αντεχειs no problem φιλε , τουλαχιστον στα 80....ελπιζω να βοηθησα

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Τέλος, το γαμήσαμε το θρεντ της Ζάνας...

DENIRO

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
93
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια.Ειμαι παλιος στο site αλλα τα τελευταια χρονια απεχω απο τις συνεδρίες.Για αυτο το καταστημα τι προτείνετε να επιλεξω για πρώτη φορα;
Ευχαριστω εκ των προτέρων!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Καλησπερα παιδια.Ειμαι παλιος στο site αλλα τα τελευταια χρονια απεχω απο τις συνεδρίες.Για αυτο το καταστημα τι προτείνετε να επιλεξω για πρώτη φορα;
Ευχαριστω εκ των προτέρων!

...Αν γουστάρεις ώριμες, πάρε Ελένη..θα σε λιώσει..αλλιώς Αντριάννα να γαμήσεις και κωλαράκι...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Καποια που να σου βγάζει κατί σε gfe, η όποια σου κάνει κλίκ αναλογα με τις προτιμήσεις σου.  Οι παλιες κοπέλες συνήθως είναι καταληλότερες. Μόνικα, Σονια, Μαρία κλπ Επίσης Ζάνα και Ελένη για milf καταστασεις και πιο δυνατό μασάζ. Αυτα για πρωτάρης και για vfm.
Γουστα είναι αυτά....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
-Το λάμινέιτ πάτωμα σε συνδυασμό με το συνεχόμενο τακ-τακ από τα τακούνια των κοριτσιών που κινούνται διαρκώς θυμίζει κακοχρονισμένο άγημα μετά από κάποια φάση  

μια χαρά ειναι το πάτωμα .
Οσο για το τακα τακα τα τακουνάκια στο τσιμεντο στα πλακακια
(ενα αστραπόβροντρο   )
εχω την εντυπώση οτι (το χτυπήμα των τακουνιων στα πατωματα) ειναι νοήμα στα "κοριτσια".
Αλλες φορες μπορει να σημαινει να κανουν λιγότερη φασαρία γιατί ακούγονται , αλλες φορες να κανουν γρηγορα γιατι περιμενει κοσμος εξω κλπ κλπ κλπ .

Προσωπικα ο ηχος των τακουνιων με εξιτάρει αλλα υπάρχει πάντα ο φόβος μην σου σκάσει μυτη καμια θείτσα .

edit  εγω ξενέρωσα που δε ειδα καμπίνα υδρομασαζ  . ηθελα να πάιξω λίγο με τα κουμπάκια της καμπίνας .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom