δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Από τις τελευταίες αναφορές συναγωνιστών βλέπω ότι στο πρόγραμμα των 80 όλοι ρίχνουν έξτρα μπολ και σχεδόν όλοι παίρνουν και κώλο. Αυτό έχει γίνει στάνταρ ή πληρώνετε έξτρα που ξεχνάτε να γράψετε ρε παίκτες;
Ανέκαθεν στο Ζανόσπιτο και ο χρόνος να ξέφευγε και κώλο να έπαιρνες και δεύτερη πιστολιά να έριχνες το πιθανότερο ήταν πως δεν θα γινόταν θέμα αν άφηνες 80. Εννοώ αν έκανες ένα από τα τρία προαναφερθέντα. Το μαγαζί αυτό ποτέ δεν μου έβγαλε ότι κυνηγάει το τελευταίο ευρώ, είχε άλλον αέρα και είναι κάτι που εκτιμώ ακόμη.
Πρόσφατο πέρασμα λοιπόν με την πιο κοντή μασέζ που έχω πάει ποτέ. Το όνομά της Λίζα. Γουστάρω τις κοντές κοπέλες και για αυτό τη διάλεξα. Βαριά είναι 1,50 με νορμάλ κιλά για το ύψος της, μάυρα μαλλιά, κάπου 2αράκι στήθος, ηλικία τι να πω...το ύψος της με μπερδεύει. Φούλ gfe φάση, μασάζ πρέπει ακόμη να μάθει αλλά το παλεύει και προσπαθεί πολύ. Ελληνικά λίγα ακόμη (για εμένα που δεν γουστάρω κουβεντολόι καλύτερα).
Όλες οι γνωστές κοπέλες παρούσες πλην της Ξένιας που είναι στην πατρίδα για διακοπές και κόσμος φούλ. Άλλαξα 4-5 χώρους για να μην τρακαριστώ με συναγωνιστή και με πήραν και 2-3 φορές αγκαλιά οι κοπέλες για να μην βλέπω/φαίνομαι. Γενικά πολύ καλά.
Τα αρνητικά:
-Τα μασαζοκρέβατα δεν έχουν τρύπα για να μπαίνει μέσα η μουσούδα συνεπώς ψιλοπιάνεται ο αυχένας
-Το λάμινέιτ πάτωμα σε συνδυασμό με το συνεχόμενο τακ-τακ από τα τακούνια των κοριτσιών που κινούνται διαρκώς θυμίζει κακοχρονισμένο άγημα μετά από κάποια φάση
-Γουστάρω πιο πριβέ καταστάσεις. Η αέναη κινητικότητα με αγχώνει.