Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Σε χθεσινό μου πέρασμα πάντως η Μόνικα ήταν εκεί. Όπως πάντα άψογη σε όλα της. Αστέρι. :rockon:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Πέρασμα προ ημερών μετά και την καλή σχετική κριτική, συναδέλφου, με Αντριάνα. Σωστό μασάζ, χωρίς αγκώνες που προκαλούν πόνο, μελανιές  για να μη πώ και καμμιά μετατόπιση σπονδύλου, ευχάριστη,  ομιλιτική και πάνω από όλα παιχνιδιάρα. Ειδικά μετά από περιποίησή μου, ανταπέδωσε και είχα μία από τις καλύτερες πίπες με πλήρες καραμέλωμα στα @@. Τίμησα το full πρόγραμμα που πρόσφερε, όπως και οι περισσότερες στο μαγαζί. Θα επαναληφθεί για να αποφεύγω και τα πολλά κασκαντεριλίκια. Εντάσεται μαζί με την παλιά φρουρά στην πλήρη αξιοποίηση των χρημάτων μου.

dick_reckard

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εμφανισιακά είναι αστα να πάνε αλλά μετράει στο μασάζ, αν σου αρέσει, και στο πρόγραμμα.
Εντάξει, άστα να πάνε δεν τη λες, όχι πως είναι καλονή, αλλά γενικά στα μασατζίδικα οι κοπέλες που προσφέρουν μασάζ και σεξ υπολείπονται κατά πολύ των στουντιοκόριτσων.
Υπάρχουν βέβαια και αυτές ππυ δεν κάνουν μασάζ αλλά μόνο σεξ και ίσως είναι καλύτερες.
Πάντως, εγώ θαμώνας του μαγαζιού από τον 6ο της Σολομού, έχοντας δοκιμάσει πολλές, θεωρώ ότι είναι κορυφή στο μασάζ και καυλιάρα στο σεξ. Δεν έχω δει πολλές να μπαίνουν στο δωμάτιο και να θεωρούν δεδομένο ότι θα τους γαμήσεις τον κώλο και να σου κάνουν εμμέσως παρατήρηση επειδή προτίμησες μόνο το μουνί.
Μόνη μου ένσταση πλέον ο συνωστισμός, εμένα μου αρέσουν πιο πριβέ καταστάσεις.

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
768
Πόντοι
86
Ειναι ανοικτο το μαγαζι σημερα;

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Πέρασμα προ ημερών μετά και την καλή σχετική κριτική, συναδέλφου, με Αντριάνα. Σωστό μασάζ, χωρίς αγκώνες που προκαλούν πόνο, μελανιές  για να μη πώ και καμμιά μετατόπιση σπονδύλου, ευχάριστη,  ομιλιτική και πάνω από όλα παιχνιδιάρα. Ειδικά μετά από περιποίησή μου, ανταπέδωσε και είχα μία από τις καλύτερες πίπες με πλήρες καραμέλωμα στα @@. Τίμησα το full πρόγραμμα που πρόσφερε, όπως και οι περισσότερες στο μαγαζί. Θα επαναληφθεί για να αποφεύγω και τα πολλά κασκαντεριλίκια. Εντάσεται μαζί με την παλιά φρουρά στην πλήρη αξιοποίηση των χρημάτων μου.
στοματικο ελευθερο η με λαστιχο?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
καμια με πραγματικα μεγαλα βυζα εχει? η θα φερει η ζανα τελικα?
οι εμεις οι βυζοαρρωστοι θα παμε για αλλες πολιτειες...?
μελινα ελενη ρανια εχουν 3αρακια εμεις λεμε για 4 και πανω.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Υπηρχε η Αννα η ρουμανα , αλλα χαθηκε ...... αν ξερειs καποιοs κατι αs μαs ενημερωσει.......(φοβερεs βυζαρεs)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ναι ρε φιλε αλλα πολυ ψευτικη μεσα
και ευρωφονισσα...
βυζα καλα οντως αλλα δεν ειχε ολο το πακετο.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Εχω την εντυπωση να  οτι η καινουργια η ανδριανα πρεπει να δοκιμασθει    :fuck1: :tits: επειγοντως ... να δουμε λιγο και το νεο αιμα  :tits2: :tits2: του καταστηματος

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Εχω την εντυπωση να  οτι η καινουργια η ανδριανα πρεπει να δοκιμασθει    :fuck1: :tits: επειγοντως ... να δουμε λιγο και το νεο αιμα  :tits2: :tits2: του καταστηματος

Αν μιλάς για την καινούρια Αντριάννα (νοσοκόμα) που έχει 2-3 κριτικές, αυτή έχει 2αράκι σιλικόνη...

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Από τις τελευταίες αναφορές συναγωνιστών βλέπω ότι στο πρόγραμμα των 80 όλοι ρίχνουν έξτρα μπολ και σχεδόν όλοι παίρνουν και κώλο. Αυτό έχει γίνει στάνταρ ή πληρώνετε έξτρα που ξεχνάτε να γράψετε ρε παίκτες;

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Αν μιλάς για την καινούρια Αντριάννα (νοσοκόμα) που έχει 2-3 κριτικές, αυτή έχει 2αράκι σιλικόνη...

2 αρακι .... αβυζη δηλαδη.... φτου ρε γαμωτω...
Με  γελασε το σουτιεν οταν την ειδα ... μου φανηκαν μεγαλυτερα
Βεβαια απ οτι ειδα εχουμε επιστροφη της αννας...  :tits2: :tits2:
Επισης στα υπ οψην για  ενα καλο  :cum: :tits2: 

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Από τις τελευταίες αναφορές συναγωνιστών βλέπω ότι στο πρόγραμμα των 80 όλοι ρίχνουν έξτρα μπολ και σχεδόν όλοι παίρνουν και κώλο. Αυτό έχει γίνει στάνταρ ή πληρώνετε έξτρα που ξεχνάτε να γράψετε ρε παίκτες;

.......Καλά, αν περάσω θα σας πω εγώ :sunglasses:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.341
Πόντοι
41.813

.......Καλά, αν περάσω θα σας πω εγώ :sunglasses:

προσωπικα μιλωντας εγω σ αυτο προγραμμα της μιας ωρας με 80 ευρω ΠΑΝΤΑ εχω extraball. αν υπαρξει αρνηση υπηρεσιας απλα χαιρετω και φευγω. δεν εχει γινει ποτε ομως σε μενα τετοια φαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom