You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Σε χθεσινό μου πέρασμα πάντως η Μόνικα ήταν εκεί. Όπως πάντα άψογη σε όλα της. Αστέρι.
καλο αυτο γιατι αρκετοι θα τα ειχαμε βαψει μαυρα. το κοριτσι ειναι αστερι πραγματιΣε χθεσινό μου πέρασμα πάντως η Μόνικα ήταν εκεί. Όπως πάντα άψογη σε όλα της. Αστέρι.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.664
- Πόντοι
- 6.495
Πέρασμα προ ημερών μετά και την καλή σχετική κριτική, συναδέλφου, με Αντριάνα. Σωστό μασάζ, χωρίς αγκώνες που προκαλούν πόνο, μελανιές για να μη πώ και καμμιά μετατόπιση σπονδύλου, ευχάριστη, ομιλιτική και πάνω από όλα παιχνιδιάρα. Ειδικά μετά από περιποίησή μου, ανταπέδωσε και είχα μία από τις καλύτερες πίπες με πλήρες καραμέλωμα στα @@. Τίμησα το full πρόγραμμα που πρόσφερε, όπως και οι περισσότερες στο μαγαζί. Θα επαναληφθεί για να αποφεύγω και τα πολλά κασκαντεριλίκια. Εντάσεται μαζί με την παλιά φρουρά στην πλήρη αξιοποίηση των χρημάτων μου.
dick_reckard
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εντάξει, άστα να πάνε δεν τη λες, όχι πως είναι καλονή, αλλά γενικά στα μασατζίδικα οι κοπέλες που προσφέρουν μασάζ και σεξ υπολείπονται κατά πολύ των στουντιοκόριτσων.Εμφανισιακά είναι αστα να πάνε αλλά μετράει στο μασάζ, αν σου αρέσει, και στο πρόγραμμα.
Υπάρχουν βέβαια και αυτές ππυ δεν κάνουν μασάζ αλλά μόνο σεξ και ίσως είναι καλύτερες.
Πάντως, εγώ θαμώνας του μαγαζιού από τον 6ο της Σολομού, έχοντας δοκιμάσει πολλές, θεωρώ ότι είναι κορυφή στο μασάζ και καυλιάρα στο σεξ. Δεν έχω δει πολλές να μπαίνουν στο δωμάτιο και να θεωρούν δεδομένο ότι θα τους γαμήσεις τον κώλο και να σου κάνουν εμμέσως παρατήρηση επειδή προτίμησες μόνο το μουνί.
Μόνη μου ένσταση πλέον ο συνωστισμός, εμένα μου αρέσουν πιο πριβέ καταστάσεις.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.235
- Πόντοι
- 2.310
Ειναι ανοικτο το μαγαζι σημερα;
κυριακές -απόσο ξέρω- όχι
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
στοματικο ελευθερο η με λαστιχο?Πέρασμα προ ημερών μετά και την καλή σχετική κριτική, συναδέλφου, με Αντριάνα. Σωστό μασάζ, χωρίς αγκώνες που προκαλούν πόνο, μελανιές για να μη πώ και καμμιά μετατόπιση σπονδύλου, ευχάριστη, ομιλιτική και πάνω από όλα παιχνιδιάρα. Ειδικά μετά από περιποίησή μου, ανταπέδωσε και είχα μία από τις καλύτερες πίπες με πλήρες καραμέλωμα στα @@. Τίμησα το full πρόγραμμα που πρόσφερε, όπως και οι περισσότερες στο μαγαζί. Θα επαναληφθεί για να αποφεύγω και τα πολλά κασκαντεριλίκια. Εντάσεται μαζί με την παλιά φρουρά στην πλήρη αξιοποίηση των χρημάτων μου.
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
στοματικο ελευθερο η με λαστιχο?
Mε οτι θελειs εσυ φιλε , ετιμηθη και ηταν αψογη ....!!!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.171
- Πόντοι
- 506
Εχω την εντυπωση να οτι η καινουργια η ανδριανα πρεπει να δοκιμασθει επειγοντως ... να δουμε λιγο και το νεο αιμα του καταστηματος
Αν μιλάς για την καινούρια Αντριάννα (νοσοκόμα) που έχει 2-3 κριτικές, αυτή έχει 2αράκι σιλικόνη...
Από τις τελευταίες αναφορές συναγωνιστών βλέπω ότι στο πρόγραμμα των 80 όλοι ρίχνουν έξτρα μπολ και σχεδόν όλοι παίρνουν και κώλο. Αυτό έχει γίνει στάνταρ ή πληρώνετε έξτρα που ξεχνάτε να γράψετε ρε παίκτες;
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
ειναι στο καταστημαΥπηρχε η Αννα η ρουμανα , αλλα χαθηκε ...... αν ξερειs καποιοs κατι αs μαs ενημερωσει.......(φοβερεs βυζαρεs)
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Αν μιλάς για την καινούρια Αντριάννα (νοσοκόμα) που έχει 2-3 κριτικές, αυτή έχει 2αράκι σιλικόνη...
2 αρακι .... αβυζη δηλαδη.... φτου ρε γαμωτω...
Με γελασε το σουτιεν οταν την ειδα ... μου φανηκαν μεγαλυτερα
Βεβαια απ οτι ειδα εχουμε επιστροφη της αννας...
Επισης στα υπ οψην για ενα καλο
Από τις τελευταίες αναφορές συναγωνιστών βλέπω ότι στο πρόγραμμα των 80 όλοι ρίχνουν έξτρα μπολ και σχεδόν όλοι παίρνουν και κώλο. Αυτό έχει γίνει στάνταρ ή πληρώνετε έξτρα που ξεχνάτε να γράψετε ρε παίκτες;
.......Καλά, αν περάσω θα σας πω εγώ
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.341
- Πόντοι
- 41.813
.......Καλά, αν περάσω θα σας πω εγώ
προσωπικα μιλωντας εγω σ αυτο προγραμμα της μιας ωρας με 80 ευρω ΠΑΝΤΑ εχω extraball. αν υπαρξει αρνηση υπηρεσιας απλα χαιρετω και φευγω. δεν εχει γινει ποτε ομως σε μενα τετοια φαση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K