Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ενταξει μωρε , με ενα γλυψιματακι που κανει εκει, δεν γιναμε και σαν τον Τρυφωνα.  :grin:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
Μεταξύ μας αυτές οι υπηρεσίες  :s&m_2: :s&m_3: :s&m_1:  :pipa3: είναι κυρίως ο λόγος που πέφτει τέτοια βιάση να μην συναντηθούν οι πελάτες (σχεδόν σε όλα τα μασατζίδικα). Από ότι μου έχουν πει κοπέλες του επαγγέλματος η πλειοψηφία ζητάει άλλου είδους υπηρεσίες και μερικοί μάλιστα φέρνουν και τον dildo/strap on στο τσαντάκι. Το "μασάζ" προστάτη από ότι έχω καταλάβει είναι ιδιαίτερα αγαπητό από μεγάλη μερίδα του κοινού.

Προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει το θέμα, αλλά καταλαβαίνω γιατί κάποιοι την βρίσκουν έτσι, και κουμάντο στο κρεβάτι τους και στο πορτοφόλι τους κάνουν αυτοί και όχι ο υπόλοιπος κόσμος.

Κοίταξε στο Στου29 δεν πάω εδώ και καιρό και δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά γενικά δεν έχω αντιληφθεί αυτή τη κατάσταση που περιγράφεις σε άλλα μασαζερί..

Νομίζω οι περισσότεροι μασαζοαγωνιστές είμαστε παραδοσιακοί τύποι  :fuck1:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
Ενταξει μωρε , με ενα γλυψιματακι που κανει εκει, δεν γιναμε και σαν τον Τρυφωνα.  :grin:

Ε καλά μην υπερβάλουμε κιόλας.. Η σουφρογλυφάδα κάνει καλό και στη λειτουργεία του εντέρου..  :grin:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μιλαμε πινελο...η κυρια.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.246
Πόντοι
2.306
Πρέπει να διαχωρισετε κάτι. Αυτός που σκάει με δονητες και γουστάρει αυταρχικά προγράμματα, δεν είναι στην ίδια κατηγορία με αυτόν που απλά του αρέσει η περιποίηση με γλυφοκωλαδα.
Ο πρώτος τον τρώει γιατί απλά του αρέσει στο μυαλό να είναι πισωγλεντης, ενώ ο δεύτερος απολαμβάνει την αίσθηση που προσφέρει η διαδικασία λόγω νευρικων αποληξεων στο συγκεκριμένο σημείο. Απολύτως φυσιολογικό οργανικά το δεύτερο.

:sunglasses:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Μεταξύ μας αυτές οι υπηρεσίες  :s&m_2: :s&m_3: :s&m_1:  :pipa3: ε..............ος η πλειοψηφία ζητάει άλλου είδους υπηρεσίες και μερικοί μάλιστα φέρνουν και τον dildo/strap on στο τσαντάκι. Το "μασάζ" προστάτη από ότι έχω καταλάβει είναι ιδιαίτερα αγαπητό από μεγάλη μερίδα του κοινού.

το θεμα ειναι μην παρεξηγηθουμε και οσοι δεν ζηταμε τετοια πραγματα . Οπως ειαι ετσι μπρουμητ ακαι γυμνος εισαι λίγο εκτεθειμένος . Μονη λυση να κρατας μια κλανια για άμυνα . :badair: :badair:

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Κοίταξε στο Στου29 δεν πάω εδώ και καιρό και δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά γενικά δεν έχω αντιληφθεί αυτή τη κατάσταση που περιγράφεις σε άλλα μασαζερί..

Νομίζω οι περισσότεροι μασαζοαγωνιστές είμαστε παραδοσιακοί τύποι  :fuck1:

Διόρθωση, οι περισσότεροι συνμασαζοαγωνιστές που γράφουμε στο φόρουμ είμαστε παραδοσιακοί τύποι. Αυτός που ψάχνεται για άλλου είδους υπηρεσίες δεν θα γράψει δημόσια γιατί όπως και να το κάνουμε δεν βρωμάει και αντριά το πράμα.

Το συμπέρασμα το βγάζω μετά από αρκετές κουβέντες μου με κοπέλες που δραστηριοποιούνται στο χώρο (όχι μόνο στο Στ29). Σκέψου το απλά αν ο άλλος έχει γούστα που δεν μπορεί να τα κάνει πχ με την γυναίκα του ή με την γκόμενα του, τότε θα κινηθεί στον πληρωμένο έρωτα, και τα μασατζίδικα με την πολιτική τους να μην συναντιόνται οι πελάτες είναι λογικό να τραβάνε αυτούς που ντρέπονται-έχουν το μεγαλύτερο κόλλημα.

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
  το θεμα ειναι μην παρεξηγηθουμε και οσοι δεν ζηταμε τετοια πραγματα . Οπως ειαι ετσι μπρουμητ ακαι γυμνος εισαι λίγο εκτεθειμένος . Μονη λυση να κρατας μια κλανια για άμυνα . :badair: :badair:

απαιχτος.........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• klanies.jpg
    klanies.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 41

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Κλανίδι=Ενεργός κωλοθωράκιση :kissass: :badair:
Ελεϊνοί τυποι του μπου,παλιάνθρωποι,μην δειτε εναν ανθρωπο να τον παιρνει δεκα ποντους,αμεσως να τον πειτε πούστη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

pistolpit

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
20
Πόντοι
0
απ ΄οτι έχω διαβάσει τους τελευταίους μήνες , ναι

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.