boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Ενταξει μωρε , με ενα γλυψιματακι που κανει εκει, δεν γιναμε και σαν τον Τρυφωνα.
Μεταξύ μας αυτές οι υπηρεσίες είναι κυρίως ο λόγος που πέφτει τέτοια βιάση να μην συναντηθούν οι πελάτες (σχεδόν σε όλα τα μασατζίδικα). Από ότι μου έχουν πει κοπέλες του επαγγέλματος η πλειοψηφία ζητάει άλλου είδους υπηρεσίες και μερικοί μάλιστα φέρνουν και τον dildo/strap on στο τσαντάκι. Το "μασάζ" προστάτη από ότι έχω καταλάβει είναι ιδιαίτερα αγαπητό από μεγάλη μερίδα του κοινού.
Προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει το θέμα, αλλά καταλαβαίνω γιατί κάποιοι την βρίσκουν έτσι, και κουμάντο στο κρεβάτι τους και στο πορτοφόλι τους κάνουν αυτοί και όχι ο υπόλοιπος κόσμος.
Ενταξει μωρε , με ενα γλυψιματακι που κανει εκει, δεν γιναμε και σαν τον Τρυφωνα.
Μεταξύ μας αυτές οι υπηρεσίες ε..............ος η πλειοψηφία ζητάει άλλου είδους υπηρεσίες και μερικοί μάλιστα φέρνουν και τον dildo/strap on στο τσαντάκι. Το "μασάζ" προστάτη από ότι έχω καταλάβει είναι ιδιαίτερα αγαπητό από μεγάλη μερίδα του κοινού.
Κοίταξε στο Στου29 δεν πάω εδώ και καιρό και δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά γενικά δεν έχω αντιληφθεί αυτή τη κατάσταση που περιγράφεις σε άλλα μασαζερί..
Νομίζω οι περισσότεροι μασαζοαγωνιστές είμαστε παραδοσιακοί τύποι
το θεμα ειναι μην παρεξηγηθουμε και οσοι δεν ζηταμε τετοια πραγματα . Οπως ειαι ετσι μπρουμητ ακαι γυμνος εισαι λίγο εκτεθειμένος . Μονη λυση να κρατας μια κλανια για άμυνα .
το θεμα ειναι μην παρεξηγηθουμε και οσοι δεν ζηταμε τετοια πραγματα . Οπως ειαι ετσι μπρουμητ ακαι γυμνος εισαι λίγο εκτεθειμένος . Μονη λυση να κρατας μια κλανια για άμυνα .
Είναι κλειστό αυτό σήμερα...;
εκει ητανζανα απουσιαζε;;
χτεσινο περασμα τζουλια μονικα ελενη λια τζενη δαναη ζωη
καταθεση στο ρωσσομιλφ λια πολυ καλο μασαζ κ στο σεξ δυνατη
κυριακες παντα κλειστα
θα βαλω μεγιστε μουβαλε κριτικη για Λια αν θες