Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Γνωριζει κανενας απο εσας τη ωρα ανοιγει το πρωι το μασατζιδικο. Επι ευκαιρια γνωριζει καποιος τη ωρα πιανει δουλεια η Ελενη. Επισης και τη ωρα τελειωνει. Μπορω να την βρω τα Σαββατοκυριακα.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Το χω σκεφτει να το κανω καποια στιγμη φιλε διπλο μασαζακι κ διπλό τσιμπουκακι το επιθυμω τρελα αλλα πρεπει να χουν χημεια κ οι κοπελες.
Εχει κανει κανεις duo σε μασαζ?

Κανεις...! Κανεις...!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
 Μια και αναφερθηκε σε μια κριτική η Δάναη θυμαμαι οτι καποιοι ελεγαν οτι ισχυριζεται οτι ειναι Ελληνιδα . Μια μερα (εδω και αρκετο καιρό) που ειχα πάει και περιμενα μαζί με τις κοπελες να αδειασουν τα δωματια μιλαγε ξεκαθαρα στα Αλβανικά με την Τζούλια  οποτε μαλλον καπου μπερδευτηκαν τα παιδια επειδή ειναι ξεκαθαρα ελληνόφατσα .

οσο για τα διπλά αν και ακόμα πιστευω οτι ειναι πεταμενα λεφτα εγω θα προτεινα να διαλεξετε 2 φιλεναδες . Εγω θα προτεινα Αννα με Ζωη (αν παιζει ακόμα) με μονο μειονεκτημα οτι μπορει να πιασουν την κουβεντα μεταξυ τους για γκομενικά και για ρουχα . Φιλικη ηταν επισης η Λια με όλες τις 35+ και αν θυμαμαι καλά ειδικά με την Μελίνα .

ΥΓ οσο για την Ζανα και εγω οταν ειχα πάει ηταν σκυμμενη στα κιταπια της , αφου σκεφτομουν οτι το μονο που της λειπει ηταν οι μανσετες που φοραγαν παλια οι γραφιαδες και η κραυγη 1101101 και μια που εκανε ο Χορν στο "μια ζωη την εχουμε"

hqdefault.jpg

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.381
Πόντοι
41.813
 Μια και αναφερθηκε σε μια κριτική η Δάναη θυμαμαι οτι καποιοι ελεγαν οτι ισχυριζεται οτι ειναι Ελληνιδα . Μια μερα (εδω και αρκετο καιρό) που ειχα πάει και περιμενα μαζί με τις κοπελες να αδειασουν τα δωματια μιλαγε ξεκαθαρα στα Αλβανικά με την Τζούλια  οποτε μαλλον καπου μπερδευτηκαν τα παιδια επειδή ειναι ξεκαθαρα ελληνόφατσα .

οσο για τα διπλά αν και ακόμα πιστευω οτι ειναι πεταμενα λεφτα εγω θα προτεινα να διαλεξετε 2 φιλεναδες . Εγω θα προτεινα Αννα με Ζωη (αν παιζει ακόμα) με μονο μειονεκτημα οτι μπορει να πιασουν την κουβεντα μεταξυ τους για γκομενικά και για ρουχα . Φιλικη ηταν επισης η Λια με όλες τις 35+ και αν θυμαμαι καλά ειδικά με την Μελίνα .

ΥΓ οσο για την Ζανα και εγω οταν ειχα πάει ηταν σκυμμενη στα κιταπια της , αφου σκεφτομουν οτι το μονο που της λειπει ηταν οι μανσετες που φοραγαν παλια οι γραφιαδες και η κραυγη 1101101 και μια που εκανε ο Χορν στο "μια ζωη την εχουμε"

hqdefault.jpg

οτι μοιαζει για ελληνιδα μοιαζει αλλα δεν ειναι οντως. παντως αμα τη ρωτησει καποιος δε το κρυβει οτι ειναι απο εκει.το προσεχεις ομως και απο την ομιλια της. οσο καλα και να μιλαει τα ελληνικα και οσα χρονια κι αν ειναι εδω η προφορα φαινεται ή μαλλον ακουγεται

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Από τις 7 το απόγευμα μέχρι 8 και 30 δεν έπεφτε καρφίτσα στο μαγαζί :fuck2:..όλα τα δωμάτια ''πιασμένα'' :knockinb: και συναγωνιστές κρυμμένοι να περιμένουν την next best που θα έβγαινε από το δωμάτιο..εννοείται ότι δεν παρέμεινα να περιμένω..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Από τις 7 το απόγευμα μέχρι 8 και 30 δεν έπεφτε καρφίτσα στο μαγαζί :fuck2:..όλα τα δωμάτια ''πιασμένα'' :knockinb: και συναγωνιστές κρυμμένοι να περιμένουν την next best που θα έβγαινε από το δωμάτιο..εννοείται ότι δεν παρέμεινα να περιμένω..

Χαμός γίνεται εδώ...! :rockon:

Σε πέρασμά μου το Σάββατο τα ίδια γι'αυτό και αποχώρησα...Όσες βγήκαν στο σαλόνι δεν μου άρεσαν,οι καλές ήταν απασχολημένες  :knockinb:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Χαμός γίνεται εδώ...! :rockon:

Σε πέρασμά μου το Σάββατο τα ίδια γι'αυτό και αποχώρησα...Όσες βγήκαν στο σαλόνι δεν μου άρεσαν,οι καλές ήταν απασχολημένες  :knockinb:
χρηματιστήριο η Ζάνα..έχει ακόμα μετοχές με πολλά limit up.Όσο για τα ραντεβού,πιο εύκολα κάθεται το τζόκερ παρά κενό δωμάτιο εκεί..That`s business..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
χρηματιστήριο η Ζάνα..έχει ακόμα μετοχές με πολλά limit up.Όσο για τα ραντεβού,πιο εύκολα κάθεται το τζόκερ παρά κενό δωμάτιο εκεί..That`s business..

Έχει πάρει τη Ζάρα;Ποίες θεωρείς εδώ top εμφανισιακά...;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
αξιζει να επισκεφθω αυτο το μαγαζι.εχει πιπινα που τιμαν τα χρηματα που παιρνου.σας κανω ολες αυτες τθς ερωτησεις επειδη σημερα ειχα την πρωτη μου εμειρια σε μασατζαδικο και πηρα την αντζελα πρωην λαουρα απο ιουλιανου 51-53 και εφαγα μεγαλη φολα.για αυτο τον λογο σκεφτομαι να επισκεφθω αυτο το μασαζ... μπας και μου τυχει κατι καλό...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
ντουετάκι Μελίνα-Βίκυ στο παρελθόν,μόνη της την Ζάνα που είναι εκφυλάντζα,τη Μελίνα,τη Λία και το πιπινάκι Ρουμάνα Τζούλια που έφυγε φέτος Σεπτέμβρη με Οκτώβρη..Ωραίο μουνάκι και η Σόνια.(δεν την έχω πάρει)

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11

Την Ζάρα την έχω δοκιμάσει και είναι λίγο ξεπετουά στο μπριζόλιασμα κατά την γνώμη μου και μέτρια στο μασάζ. Έχει μάθει την δουλειά σε studio και αυτό κάνει μπαμ όταν μπαίνει με τον πελάτη (ξέρεις τοποθετήσεις, τρόπος κίνησης για να σε κάνει να τελειώσεις γρηγορότερα κοκ).

Όσον αφορά τις καλύτερες εμφανισιακά είναι δύσκολη ερώτηση γιατί ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Οι μικρότερες (Μαρία, Σόνυα, ίσως και η Λάουρα - για τις άλλες πλην της Αλεξίας που έγραψα πρόσφατα κριτική δεν έχω δοκιμάσει και μπορεί να βγει μάπα το καρπούζι) είναι αντικειμενικά λόγω ηλικίας πιο "νόστιμες". Τώρα ο καθένας ψάχνει για αυτό που τον τραβάει και το μαγαζί έχει αρκετές επιλογές για όποιον θέλει να διαλέξει από πιπίνια μέχρι meta-gilf και από λεπτές μέχρι γεματούλες. Το Σαββάτο το μεσημέρι πρέπει να περάσανε μπροστά μου 7-8 κοπέλες (ήμουνα και τυχερός το πέτυχα ψιλοάδειο).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom