jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Απορίες:
Ποιά κάνει το καλύτερο μασάζ ?
Υπάρχει καμιά μέχρι 30 ετών ?
Η λαουρα το πιπινακι ετων 24 κ καλο μασαζ
Απορίες:
Ποιά κάνει το καλύτερο μασάζ ?
Υπάρχει καμιά μέχρι 30 ετών ?
Το χω σκεφτει να το κανω καποια στιγμη φιλε διπλο μασαζακι κ διπλό τσιμπουκακι το επιθυμω τρελα αλλα πρεπει να χουν χημεια κ οι κοπελες.
Εχει κανει κανεις duo σε μασαζ?
Εσυ θα κανεις παρεα με το λαγουδακι πρωην γουρουνακι...
Μπλιδάκο ... γάμμμμμμματα ή Μόνικα θέλη γάμο ..........Εσυ θα κανεις παρεα με το λαγουδακι πρωην γουρουνακι...
Με αυτον μιλας...
Μπλιδάκο ... γάμμμμμμμ
ατα ή Μόνικα θέλη γάμο ..........
Και που κολλας εσυ;
Εσυ θα κανεις παρεα με το λαγουδακι πρωην γουρουνακι...
Με αυτον μιλας...
ναι μονο μαζι μου ..ειμαι ειδικός
Μια και αναφερθηκε σε μια κριτική η Δάναη θυμαμαι οτι καποιοι ελεγαν οτι ισχυριζεται οτι ειναι Ελληνιδα . Μια μερα (εδω και αρκετο καιρό) που ειχα πάει και περιμενα μαζί με τις κοπελες να αδειασουν τα δωματια μιλαγε ξεκαθαρα στα Αλβανικά με την Τζούλια οποτε μαλλον καπου μπερδευτηκαν τα παιδια επειδή ειναι ξεκαθαρα ελληνόφατσα .
οσο για τα διπλά αν και ακόμα πιστευω οτι ειναι πεταμενα λεφτα εγω θα προτεινα να διαλεξετε 2 φιλεναδες . Εγω θα προτεινα Αννα με Ζωη (αν παιζει ακόμα) με μονο μειονεκτημα οτι μπορει να πιασουν την κουβεντα μεταξυ τους για γκομενικά και για ρουχα . Φιλικη ηταν επισης η Λια με όλες τις 35+ και αν θυμαμαι καλά ειδικά με την Μελίνα .
ΥΓ οσο για την Ζανα και εγω οταν ειχα πάει ηταν σκυμμενη στα κιταπια της , αφου σκεφτομουν οτι το μονο που της λειπει ηταν οι μανσετες που φοραγαν παλια οι γραφιαδες και η κραυγη 1101101 και μια που εκανε ο Χορν στο "μια ζωη την εχουμε"
Από τις 7 το απόγευμα μέχρι 8 και 30 δεν έπεφτε καρφίτσα στο μαγαζί ..όλα τα δωμάτια ''πιασμένα'' και συναγωνιστές κρυμμένοι να περιμένουν την next best που θα έβγαινε από το δωμάτιο..εννοείται ότι δεν παρέμεινα να περιμένω..
χρηματιστήριο η Ζάνα..έχει ακόμα μετοχές με πολλά limit up.Όσο για τα ραντεβού,πιο εύκολα κάθεται το τζόκερ παρά κενό δωμάτιο εκεί..That`s business..Χαμός γίνεται εδώ...!
Σε πέρασμά μου το Σάββατο τα ίδια γι'αυτό και αποχώρησα...Όσες βγήκαν στο σαλόνι δεν μου άρεσαν,οι καλές ήταν απασχολημένες
χρηματιστήριο η Ζάνα..έχει ακόμα μετοχές με πολλά limit up.Όσο για τα ραντεβού,πιο εύκολα κάθεται το τζόκερ παρά κενό δωμάτιο εκεί..That`s business..
ντουετάκι Μελίνα-Βίκυ στο παρελθόν,μόνη της την Ζάνα που είναι εκφυλάντζα,τη Μελίνα,τη Λία και το πιπινάκι Ρουμάνα Τζούλια που έφυγε φέτος Σεπτέμβρη με Οκτώβρη..Ωραίο μουνάκι και η Σόνια.(δεν την έχω πάρει)Έχει πάρει τη Ζάρα;Ποίες θεωρείς εδώ top εμφανισιακά...;
Έχει πάρει τη Ζάρα;Ποίες θεωρείς εδώ top εμφανισιακά...;