Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Την Ζάρα την έχω δοκιμάσει και είναι λίγο ξεπετουά στο μπριζόλιασμα κατά την γνώμη μου και μέτρια στο μασάζ. Έχει μάθει την δουλειά σε studio και αυτό κάνει μπαμ όταν μπαίνει με τον πελάτη (ξέρεις τοποθετήσεις, τρόπος κίνησης για να σε κάνει να τελειώσεις γρηγορότερα κοκ).

Όσον αφορά τις καλύτερες εμφανισιακά είναι δύσκολη ερώτηση γιατί ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Οι μικρότερες (Μαρία, Σόνυα, ίσως και η Λάουρα - για τις άλλες πλην της Αλεξίας που έγραψα πρόσφατα κριτική δεν έχω δοκιμάσει και μπορεί να βγει μάπα το καρπούζι) είναι αντικειμενικά λόγω ηλικίας πιο "νόστιμες". Τώρα ο καθένας ψάχνει για αυτό που τον τραβάει και το μαγαζί έχει αρκετές επιλογές για όποιον θέλει να διαλέξει από πιπίνια μέχρι meta-gilf και από λεπτές μέχρι γεματούλες. Το Σαββάτο το μεσημέρι πρέπει να περάσανε μπροστά μου 7-8 κοπέλες (ήμουνα και τυχερός το πέτυχα ψιλοάδειο).

Και εγώ το Σάββατο το μεσημέρι πέρασα αλλά δεν τρελάθηκα με κάποιες εμφανισιακά...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
αξιζει να επισκεφθω αυτο το μαγαζι.εχει πιπινα που τιμαν τα χρηματα που παιρνου.σας κανω ολες αυτες τθς ερωτησεις επειδη σημερα ειχα την πρωτη μου εμειρια σε μασατζαδικο και πηρα την αντζελα πρωην λαουρα απο ιουλιανου 51-53 και εφαγα μεγαλη φολα.για αυτο τον λογο σκεφτομαι να επισκεφθω αυτο το μασαζ... μπας και μου τυχει κατι καλό...

Την Άντζελα τη μελαχρινή ή τη Λάουρα τη κοκκινομάλλα που είναι και μικρή ηλικιακά για να καταλάβω ποία λες... :think:
Η Λάουρα μέχρι το Σάββατο αν εννοείς αυτή που σου λέω ήταν στο Ιουλιανού.Αυτή λες τη κοκκινομάλλα με το ωραίο σώμα;

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Την Άντζελα τη μελαχρινή ή τη Λάουρα τη κοκκινομάλλα που είναι και μικρή ηλικιακά για να καταλάβω ποία λες... :think:
Η Λάουρα μέχρι το Σάββατο αν εννοείς αυτή που σου λέω ήταν στο Ιουλιανού.Αυτή λες τη κοκκινομάλλα με το ωραίο σώμα;
οχι εγω πηρα την μελαχρινη η νυν αντζελα παλια εργαζοταν στο ιουλιανου απ οτι εμαθα με το ονομα λαουρα...μεγαλη απογοητευση.πρωτη φορα μετανιωσα που εδωσα ενα 50ρικο..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
οχι εγω πηρα την μελαχρινη η νυν αντζελα παλια εργαζοταν στο ιουλιανου απ οτι εμαθα με το ονομα λαουρα...μεγαλη απογοητευση.πρωτη φορα μετανιωσα που εδωσα ενα 50ρικο..

Τόσο άσχημα πέρασες;Ρε γαμώτο μήπως εδώ είναι για στουντιακές καταστάσεις του τέταρτου και όχι του μισάωρου... :huh:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Και εγώ το Σάββατο το μεσημέρι πέρασα αλλά δεν τρελάθηκα με κάποιες εμφανισιακά...

Και εγώ δεν είπα ότι υπάρχει η Αφροδίτη της Μήλου στο μαγαζί :). Αντικειμενικά μιλώντας υπάρχουν γυναίκες στην κατηγορία μετα-milf, gilf κοκ (αν υπολογίζω καλά το 30% του μαγαζιού). Συγκρίνοντας με άλλα μασατζίδικα (κέντρο και πέριξ Μιχαλακοπούλου) που έχω περάσει οι κοπέλες εμφανισιακά είναι πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας τους (υπάρχουν μαγαζιά με τρελούς δεινόσαυρούς στις περιοχές). Αν τις συγκρίνεις με τις κοπέλες των studio ναι σε γενικό επίπεδο μάλλον τα πράγματα είναι χειρότερα αλλά μην ξεχνάς μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία που αν σου κάτσει (θέλει και λίγο τύχη και επιμονή) είναι μακράν καλύτερη από τα studio και σε μερικές περιπτώσεις και από το cg.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Και εγώ δεν είπα ότι υπάρχει η Αφροδίτη της Μήλου στο μαγαζί :). Αντικειμενικά μιλώντας υπάρχουν γυναίκες στην κατηγορία μετα-milf, gilf κοκ (αν υπολογίζω καλά το 30% του μαγαζιού). Συγκρίνοντας με άλλα μασατζίδικα (κέντρο και πέριξ Μιχαλακοπούλου) που έχω περάσει οι κοπέλες εμφανισιακά είναι πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας τους (υπάρχουν μαγαζιά με τρελούς δεινόσαυρούς στις περιοχές). Αν τις συγκρίνεις με τις κοπέλες των studio ναι σε γενικό επίπεδο μάλλον τα πράγματα είναι χειρότερα αλλά μην ξεχνάς μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία που αν σου κάτσει (θέλει και λίγο τύχη και επιμονή) είναι μακράν καλύτερη από τα studio και σε μερικές περιπτώσεις και από το cg.

Σίγουρα πάντως σε εμφάνιση αυτή τη στιγμή με μία μικρή γύρα που έκανα τις τελευταίες μέρες το Εθνάρχου Μακαρίου έχει τις πιο εμφανίσιμες.Βέβαια με βάση αυτές που μπόρεσα να δω καθώς μερικές ήταν στον αγώνα... :grin:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618

maras

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Σκληρα προγραμματα παιζουν εδω... χαστουκια, μαστηγια, δεσιματα κτλ; ... :s&m_2: :s&m_2: :lheel: :lheel:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Γιατί, είσαι για δέσιμο?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Σκληρα προγραμματα παιζουν εδω... χαστουκια, μαστηγια, δεσιματα κτλ; ... :s&m_2: :s&m_2: :lheel: :lheel:
παρε θεια λενα η μελινα αυτες τα κανουν αυτα βεβαια ολως περιεργως κανεις δεν το χει αναφερει ποτε εδω μεσα....
παρολο που η θεια λενα σε πανω απο το 50% των πελατων της κανει αυταρχικο.αποτι λεει τουλαχιστον...

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
Και στο 95% τους γαμαει με τη γλώσσα. Και κάνεις ουτε λέξη.  :s&m_2:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.119
Πόντοι
4.365
Αμάν τι αποκαλύψεις είναι αυτές! Αυτές είναι τελικά οι σούπερ υπηρεσίες του μαγαζιού που κάνουν ουρές?  :s&m_1:  :s&m_2:  :s&m_3:

Πάντως μια φορά που είχα πάρει θεία Ελένη στο Σ45, με "γάμησε" μεν, αλλά όχι όπως το διαβάζω εδώ μέσα ρε μάγκες!  :2funny:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αληθεια ειναι...πρέπει να εισαι μεγάλη μαζόχα για να ζητησεις στην Ελένη να σου κανει δυνατό μασαζ.Και οντως πρεπει να παιζει πολύ στραπονάρισμα  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Αμάν τι αποκαλύψεις είναι αυτές! Αυτές είναι τελικά οι σούπερ υπηρεσίες του μαγαζιού που κάνουν ουρές?  :s&m_1:  :s&m_2:  :s&m_3:

Πάντως μια φορά που είχα πάρει θεία Ελένη στο Σ45, με "γάμησε" μεν, αλλά όχι όπως το διαβάζω εδώ μέσα ρε μάγκες!  :2funny:

Μεταξύ μας αυτές οι υπηρεσίες  :s&m_2: :s&m_3: :s&m_1:  :pipa3: είναι κυρίως ο λόγος που πέφτει τέτοια βιάση να μην συναντηθούν οι πελάτες (σχεδόν σε όλα τα μασατζίδικα). Από ότι μου έχουν πει κοπέλες του επαγγέλματος η πλειοψηφία ζητάει άλλου είδους υπηρεσίες και μερικοί μάλιστα φέρνουν και τον dildo/strap on στο τσαντάκι. Το "μασάζ" προστάτη από ότι έχω καταλάβει είναι ιδιαίτερα αγαπητό από μεγάλη μερίδα του κοινού.

Προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει το θέμα, αλλά καταλαβαίνω γιατί κάποιοι την βρίσκουν έτσι, και κουμάντο στο κρεβάτι τους και στο πορτοφόλι τους κάνουν αυτοί και όχι ο υπόλοιπος κόσμος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom