Καλο νεο ειναι ???αυτό κι αν είναι νέο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καλο νεο ειναι ???
Σε τρώει το πορτοφόλι σου, ε? ;)
Θα χαιρομουν να με ετρωγε, το πορτοφολι μου !!!Σε τρώει το πορτοφόλι σου, ε? ;)
Μου το πηρε μονιμα η εφορια !!!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 19.505
Καλο νεο ειναι ???
είναι πολύ ωραίο μωράκι και καλό παιδί.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Κυριακή ανοίγει;
Τα κανει ολα ???είναι πολύ ωραίο μωράκι και καλό παιδί.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 19.505
Τα κανει ολα ???
όχι. τα βασικά, αλλά με ωραίο τρόπο.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.803
- Πόντοι
- 46.232
επίσκεψη σήμερα , η Ζάνα απούσα , σε ρόλο σερίφισας Μαρία μελαχρινή λεπτή κατσαρομάλλα κοντή με πολύ ωραίο κώλο στη φάτσα μοιάζει με την Φουρέιρα ,Μόνικα μελαχρινή ψηλή λέπτη άβυζι με κωλάρα , Λίζα άλλο μελαχρινό κοντό
και αυτό με απίστευτο πατούρι , Βίκη δεν θυμάμαι πως ήταν μόνο ότι και αυτη πιτσιρικά με ωραίο κώλο , Πάολα(η μπλα μπλά)μελαχρινό μίλφ απο καιρό σε αυτό το κατάστημα η μόνη που φορούσε ιατρική μπλόυζα με τεράστιο
άνοιγμα όπου τόνιζε το ομολογούμενος και γνωστό μπούστο τής και Λία το ξανθό μίλφ που δούλευε Σ47.Πραγματικά εδώ η τετράδα Μόνικα ,Λίζα ,Βίκη , Μαίρη είναι πολύ καλή εμφανισιακά.
και αυτό με απίστευτο πατούρι , Βίκη δεν θυμάμαι πως ήταν μόνο ότι και αυτη πιτσιρικά με ωραίο κώλο , Πάολα(η μπλα μπλά)μελαχρινό μίλφ απο καιρό σε αυτό το κατάστημα η μόνη που φορούσε ιατρική μπλόυζα με τεράστιο
άνοιγμα όπου τόνιζε το ομολογούμενος και γνωστό μπούστο τής και Λία το ξανθό μίλφ που δούλευε Σ47.Πραγματικά εδώ η τετράδα Μόνικα ,Λίζα ,Βίκη , Μαίρη είναι πολύ καλή εμφανισιακά.
επίσκεψη σήμερα , η Ζάνα απούσα , σε ρόλο σερίφισας Μαρία μελαχρινή λεπτή κατσαρομάλλα κοντή με πολύ ωραίο κώλο στη φάτσα μοιάζει με την Φουρέιρα ,Μόνικα μελαχρινή ψηλή λέπτη άβυζι με κωλάρα , Λίζα άλλο μελαχρινό κοντό
Αν θυμάμαι καλά (δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος), μού είχε ειπωθεί τηλεφωνικά, όταν πήρα για πληροφορίες τις προάλλες, ότι η Ζάνα θα λείψει για μερικές μέρες.
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 4.365
έμπειρο πατουρα και αν το προσεγγίσεις καλά και κολούριη Μόνικα τι λέει;
καλό βόλι
Επειδή σκέφτομαι να επισκεφτώ το συγκεκριμένο μαγαζί για πρώτη φορά και δεν γνωρίζω, η τιμή είναι 80Ε/45' ή έχει πέσει και εκεί στα 60Ε/45'; Ευχαριστώ.
ΔΕΝ έχει πέσει.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.969
- Πόντοι
- 19.505
ΔΕΝ έχει πέσει.
60 για 30
έχει σκάσει μύτη και ένα μωρό ατελείωτο που δεν το είχα ξαναδεί, ονόματι Χριστίνα με πήρσινγκ στη μύτη.
πήρα Λίζα που την είχα πεθυμήσει και όλα τέλεια όπως πάντα.
πέρασμα Δευτέρα απο το μαγαζί. Γύρω στισ 1.00 το μεσημερι.Πελατεία ''μηδεν'' 'ολες στο κουζινάκι, και έτρωγαν.Παρούσες όλες μες στη καλή χαρά.
Αντί να περάσω με το Λιζάκι για 3η φόρα , που έχει κάνει και μια κοκκινη τούφα στα μαλλιά της και πολύ της παει, είπα να περάσω με την Αλβανίδα την Βίκυ. Λοιπον , συνενοήση αλλα ταλλων, δεν μιλάει Ελληνικά (1 μηνα στην Ελλαδα) δεν μιλάει Αγγλικά παρα μόνο λίγα Ιταλικα.Σώμα: μετριο κωλί, στηθος χάλια , σταφιδωμένο , στα του μασαζ: αρκετό καλό , λίγο ψαρωμένη όμως, για κανά 15 λεπτό και στον κυρίως αγώνα αν εξερέσουμε την μέτρια ακα πίπα, στο κυρίως πιάτο πολύ διεκπεραιωτική, και το αποκορύφωμα , στο τέλειωμα που πετάω το προφυλακτικο για να την σωφατίσω, κρατούσε χαρτομάνδηλο μπροστά απο τον περικλή , για να μην την λερώσω με τα φλοκια στο σώμα της . Ξενερα!!! 60 ευρω , 3ο λεπτά, ακόμα τα κλαίω!!!
Αντί να περάσω με το Λιζάκι για 3η φόρα , που έχει κάνει και μια κοκκινη τούφα στα μαλλιά της και πολύ της παει, είπα να περάσω με την Αλβανίδα την Βίκυ. Λοιπον , συνενοήση αλλα ταλλων, δεν μιλάει Ελληνικά (1 μηνα στην Ελλαδα) δεν μιλάει Αγγλικά παρα μόνο λίγα Ιταλικα.Σώμα: μετριο κωλί, στηθος χάλια , σταφιδωμένο , στα του μασαζ: αρκετό καλό , λίγο ψαρωμένη όμως, για κανά 15 λεπτό και στον κυρίως αγώνα αν εξερέσουμε την μέτρια ακα πίπα, στο κυρίως πιάτο πολύ διεκπεραιωτική, και το αποκορύφωμα , στο τέλειωμα που πετάω το προφυλακτικο για να την σωφατίσω, κρατούσε χαρτομάνδηλο μπροστά απο τον περικλή , για να μην την λερώσω με τα φλοκια στο σώμα της . Ξενερα!!! 60 ευρω , 3ο λεπτά, ακόμα τα κλαίω!!!
στο κυρίως πιάτο πολύ διεκπεραιωτική, και το αποκορύφωμα , στο τέλειωμα που πετάω το προφυλακτικο για να την σωφατίσω, κρατούσε χαρτομάνδηλο μπροστά απο τον περικλή , για να μην την λερώσω με τα φλοκια στο σώμα της . Ξενερα!!! 60 ευρω , 3ο λεπτά, ακόμα τα κλαίω!!!
Που είναι η Ζάνα για να την ροντάρει όπως πρέπει?
Θα τις ριξω και το χαμενο ξεσκισμα απο προχτες για να κάνω αποσβεσηειναι τωρα καιροι για δοκιμες και για νεες γνωριμιες ? οταν σε ξερουν και σε μαθαινουν περνας πολυ καλυτερα. τωρα θα εκτιμησεις την αξια της λιζας στο ακομη πιο πολυ . την επομενη φορα θα την σκισεις.
Θα τις ριξω και το χαμενο ξεσκισμα απο προχτες για να κάνω αποσβεση
το ξερω. θα βγαλεις το αχτι σου.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.926
- Πόντοι
- 7.815
Πέρασμα σήμερα από Σ29 και ώρα 16.00 ακριβώς, ρε παιδιά που είναι η κρίση .. ???
Μου λέει η Ζάνα : "έλα σε κάνα μισάωρο το νωρίτερο .. έχω άλλους 2 που περιμένουν στο σαλόνι κ όλα τα δωμάτια τα έχω γεμάτα ..."
Τα συμπεράσματα δκά σας ... Τελικά πήγα Ιουλιανού 51-53 ..
Μου λέει η Ζάνα : "έλα σε κάνα μισάωρο το νωρίτερο .. έχω άλλους 2 που περιμένουν στο σαλόνι κ όλα τα δωμάτια τα έχω γεμάτα ..."
Τα συμπεράσματα δκά σας ... Τελικά πήγα Ιουλιανού 51-53 ..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K