jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μια χαρα Αλλα θα ημουν ακομα καλυτερα αν δεν εβρεχε > >
σου χαλασε το μαλλι ?
Μια χαρα Αλλα θα ημουν ακομα καλυτερα αν δεν εβρεχε > >
ΧΑΧΑΧΑ !! Αστα να πανε με τον παλιοκαιρο Παλι πρεπει να παω κομμωτηριο .σου χαλασε το μαλλι ?
Σημερα μεχρη τησ 23.30- Ρεγγινα + Μαργκω :-* 23.30-08.00 Γκαλινη + Μαργκω :-* Αυριο :-* Αφροδιτη - Ρεγγινα + Μαργκω - Γκαλινη + Μαργκω :-* :-* :-*
Kαλημερα μωρακια και καλη βδομαδα σε ολους !!!!!!!! Σημερα μεχρι και τις 17.00 θα ειμαι εδω .......Φιλακια πολλα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα μαναρι μου τι κανεις? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημέρα μωρό μου. Καλή εβδομάδα να έχεις. :-* :-* :-*
Καλημερα κουκλιτσα. Καλη εβδομαδα να εχουμε.Kαλημερα μωρακια και καλη βδομαδα σε ολους !!!!!!!! Σημερα μεχρι και τις 17.00 θα ειμαι εδω .......Φιλακια πολλα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Kαλησπερα μωρακι τι κανεις? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα κουκλιτσα. Καλη εβδομαδα να εχουμε.
Δεν οργανώνεις κανένα πάρτυ μια μέρα (2-3 ώρες) να βρεθούν όλοι με όλους να γνωριστούν και καλύτερα και να γίνει λίγο ....τζέρτζελο?Πεμτη - Ρομινα - Πωλινα + Μαργκω - Γαλινη + Μαργκω :-* :-* :-*