patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.313
- Πόντοι
- 4.365
Kαλημερα αγορια ,σημερα σας περιμενω μεχρι τις 5 μ.μ.... :-* :-*
πιο ειναι αυτο το μορο με τισ βυζαρεσ
![Tits :tits: :tits:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits.gif)
μαλλον η ρεγκινα........ποτε δουλευει???
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Kαλημερα αγορια ,σημερα σας περιμενω μεχρι τις 5 μ.μ.... :-* :-*
Γεια σας αγορια :-*:-* !Σας περιμενω εως τις 12![]()
Μωρο μου ...αχχ τέτοια κάνεις και θ ανέβω πάνω σε λίγο Ρομινάρα μου![]()
σταματα βρε κουκλα μου να βαζεις φωτογραφιες γιατι εμεις που ειμαστε μακρια βλεπουμε τι χανουμε και
Συνέχιζε να ανεβάζεις φωτογραφίες και ας είμαστε μακριά!! Το πόσο μακριά ή το πόσο κοντά είναι σχετικά, το ξεχαρμάνιασμα είναι απόλυτο!!
Συνέχιζε να ανεβάζεις φωτογραφίες και ας είμαστε μακριά!! Το πόσο μακριά ή το πόσο κοντά είναι σχετικά, το ξεχαρμάνιασμα είναι απόλυτο!!
σωστος!
αααχχχχ πειρασμος μεγαλος
κατι τετοια κανεις και ανυπομονω να σου ξαναερθω!!! ;)οτι μπορω κανω μωρο μου :-* :-* να σας φτιαχνω![]()
ιδες πος σας βασανιζω!!!!![]()
![]()
Μωρο μου σε περιμενω... :-* :-*κατι τετοια κανεις και ανυπομονω να σου ξαναερθω!!! ;)
πιστευω οτι ηταν σαφες οτι αστειευομουνα!ρε συναγωνιστή πάς καλούα ....![]()
...άσε την κοπέλα να εκφραστεί ελεύθερα.....εγώ περιμένω να την δω στα μαύρα....γιατί είναι τρελό μωρό.....
quote author=lex80 link=topic=76960.msg1633500#msg1633500 date=1265292753]
σταματα βρε κουκλα μου να βαζεις φωτογραφιες γιατι εμεις που ειμαστε μακρια βλεπουμε τι χανουμε και
![]()
μολις ερθω αθηνα θα σου ερθω!Μωρο μου σε περιμενω... :-* :-*![]()