vrilissou42
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2010
- Like
- 0
Λεφτα ηπαρχουν ;) ;) ;)
Λεφτα ηπαρχουν ;) ;) ;)
Φοιτητικο πασο δεχεστε;Λεφτα ηπαρχουν ;) ;) ;)
φοιτη-τάκης είσαι? δε νομίζω τάκη... οι φοιτητές δεν γαμάνε πια...έχουμε εξεταστική!!!Φοιτητικο πασο δεχεστε;
:'( :'( :'( :'( :'(εγώ πάντως άμα είχα φράγκα δε θα ερχόμουν σε σας ούτε σε κάποιο στούντιο γενικά. Να μήν σας πώ τους λόγους της χρεωκοπίας σας..
μην κλαις....είναι ένας....είμαστε πολλοί που ερχόμαστε όμως...και όπως είπες...ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!:'( :'( :'( :'( :'(
Να φυγει το αγχος. Να κανουμε ανασυγκροτηση ολων των πληροφοριων στο τζεβερλο μας...φοιτη-τάκης είσαι? δε νομίζω τάκη... οι φοιτητές δεν γαμάνε πια...έχουμε εξεταστική!!!
Λεφτα ηπαρχουν!!! Γ.Παπανδρεουναι και τα έχουν οι νταβατζήδουλες των πουτανών και κάποιες λίγες έξυπνες πουτάνες! οπότε να έρθουμε εμείς που δεν έχουμε να δουλέψουμε να μας γαμάνε τα κορίτσια μπάς και πάρουμε λίγο γάλα και μείς απο φούρνος.
βοηθάει οπωσδήποτε...αλλά μην ξεχνάς και το ρητό...αν πετύχει η τύφλα να έχει το !!!Να φυγει το αγχος. Να κανουμε ανασυγκροτηση ολων των πληροφοριων στο τζεβερλο μας...
Βοηθα ενα καλο τιμημενε φοιτητη.
Εξαιτιας αυτης της ρησης γεμισαμε μαλακες στο Ελλαντα.βοηθάει οπωσδήποτε...αλλά μην ξεχνάς και το ρητό...αν πετύχει η τύφλα να έχει το !!!
Ναι.Κανουμε καλη τιμη :-* :-* :-*Φοιτητικο πασο δεχεστε;