Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στούντιο Βριλησσού 42

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 248K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
Δε νομίζω ποτέ η Ρομίνα να είχε το στυλ πορνοστάρ. Ήταν πολύ αισθησιακή γυναίκα αλλά γενικά το στυλάκι της ήταν αυτό του γλυκού κοριτσιού που με το χαμόγελο του σου έδινε υποσχέσεις για ένα αξέχαστο δωμάτιο.
Ήταν τούμπανο.Το σκούρο μαλλί με τις πράσινες ματάρες και τα ωραία, φυσικά νομίζω τότε, βυζιά,
εμένα δε μου βγάζαν καμία γλυκύτητα να πω την αμαρτία μου.
Θα την επισκεφτώ να δω από πρώτο χέρι :fuck2:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Δε νομίζω ποτέ η Ρομίνα να είχε το στυλ πορνοστάρ. Ήταν πολύ αισθησιακή γυναίκα αλλά γενικά το στυλάκι της ήταν αυτό του γλυκού κοριτσιού που με το χαμόγελο του σου έδινε υποσχέσεις για ένα αξέχαστο δωμάτιο.
Δεν θελω να πιστεψω οτι η Ρομινα πειραξε το στηθος της! Αυτο ειναι ποιημα, εργο τεχνης. Αν το πειραξε το μονο που θα εκανε ειναι να το χαλασει. Δεν θεωρω οτι χρειαζοταν καποια βελτιωση. Το εξετασες προσωπικα η το ειδες αποξω-αποξω. Εγω ακομη δεν εχω περασει απο 'κει γιαυτο ρωταω. Θα στεναχωρηθω πολυ αν δεν εχει το σχημα που ειχε παλια. :headbang:

Laima

Ιερόδουλη
Εγγρ.
28 Ιουν 2011
Like
0
Καλησπερα σε ολουσ ! Αγαπεσ μου τη ΤΡΙΤΗ 10.00 - 17.00 κει ΤΕΤΑΡΤΗ 17.00 - 23.30 θα σασ περημενω με πολλη ορεξι L.VULIAGMENIS 68. Πολλα καφτα φιλια απο εμενα  :-* :-* :-* :tits: :tits: :tits:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Κοίταξε, δεν τη χούφτωσα κιόλας, υπήρχαν κι'άλλοι συναγωνιστές στο σαλόνι. Έχει φουσκώσει όμως τόσο πολύ που θυμίζει πλέον καρτούν.

Τώρα το γιατί πείραξε το τέλειο στήθος της, άβυσσος η ψυχή της γυναίκας. :dunno:
Συμφωνω απολυτως! Ρε γμτ ποτε δεν μας ακουνε...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν θελω να πιστεψω οτι η Ρομινα πειραξε το στηθος της! Αυτο ειναι ποιημα, εργο τεχνης. Αν το πειραξε το μονο που θα εκανε ειναι να το χαλασει. Δεν θεωρω οτι χρειαζοταν καποια βελτιωση. Το εξετασες προσωπικα η το ειδες αποξω-αποξω. Εγω ακομη δεν εχω περασει απο 'κει γιαυτο ρωταω. Θα στεναχωρηθω πολυ αν δεν εχει το σχημα που ειχε παλια. :headbang:
Ηταν..........

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Μου ριξες μαχαιρια στην καρδια! Ειναι επιβεβαιωμενο δηλαδη? :'( Κριμα γιατι ηταν το τελειο δωρο της φυσης επανω της.
Επι την ευκαιρια να ρωτησω την γνωμη σου για τη Λαιμα που γραφεις γιατι δεν εχω ιδια αποψη. Εχω διαβασει τις κριτικες σου αλλα θα ηθελα να μου πεις, προτεινεται ανεπιφυλακτα?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μου ριξες μαχαιρια στην καρδια! Ειναι επιβεβαιωμενο δηλαδη? :'( Κριμα γιατι ηταν το τελειο δωρο της φυσης επανω της.
Επι την ευκαιρια να ρωτησω την γνωμη σου για τη Λαιμα που γραφεις γιατι δεν εχω ιδια αποψη. Εχω διαβασει τις κριτικες σου αλλα θα ηθελα να μου πεις, προτεινεται ανεπιφυλακτα?
Η φιλοσοφια μου ειναι να μην προτεινω.

Απλα θα σου πω, οτι και τις 4 φορες που εχω παει μαζι της η καθε φορα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη.
Ειναι πολυ επικοινωνιακη κοπελα, πολυ καλη στις υπηρεσιες της, και πολυ ομορφη για τα δικα μου γουστα.
Οσοι γνωστοι και φιλοι μου εχουν παει, εμειναν ευχαριστημενοι.

Εγω αυτα εχω να πω. Η αποφαση δικη σου.  :grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ευχαριστω πολυ CHEYENNE! ;)

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
MPOREI NA MOY PEI KANEIS GIA THN NANSY?PERIMENW KRITIKES THNKS....

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Αλλαγή και για την Πωλίνα.

Σε χθεσινή επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα μαζί με συναγωνιστή, διαπίστωσα πως έχει αλλάξει κι αυτή κάτι στην εμφάνιση της.

Έχει βάψει τα μαλλιά της μαύρα και τα έχει κόψει πιο κοντά σε σχέση με πριν.

Όλα τα υπόλοιπα πάνω της, παραμένουν τα ίδια (αν δεν κάνω κάποιο λάθος).

Στη βάρδια μαζί της ήταν και η Νάνσυ.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

Σε χθεσινή επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα μαζί με συναγωνιστή, διαπίστωσα πως έχει αλλάξει κι αυτή κάτι στην εμφάνιση της.

Έχει βάψει τα μαλλιά της μαύρα και τα έχει κόψει πιο κοντά σε σχέση με πριν.

Στη βάρδια μαζί της ήταν και η Νάνσυ.
που να δεις κ τη γιασμίν από το άλλο γνωστό ίδρυμα... ;) απίστευτη αλλαγή! είσαι καλά μάι φρεντ??

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66

Έχει βάψει τα μαλλιά της μαύρα και [size=30pt]τα έχει κόψει πιο κοντά [/size]σε σχέση με πριν.

κούρεμα 50%????

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
που να δεις κ τη γιασμίν από το άλλο γνωστό ίδρυμα... ;) απίστευτη αλλαγή! είσαι καλά μάι φρεντ??

Καλημέραααααααα!

Θα γίνει επίσκεψη εντός των ημερών και σ' αυτό το ίδρυμα καλέ μου φίλε.

Σε γενικές γραμμές είμαι καλά. Το παλεύω.

Εσύ πως τα περνάς;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Καλημέραααααααα!

Θα γίνει επίσκεψη εντός των ημερών και σ' αυτό το ίδρυμα καλέ μου φίλε.

Σε γενικές γραμμές είμαι καλά. Το παλεύω.

Εσύ πως τα περνάς;
και εγώ στην πάλη είμαι...σου λλέω όταν βγήκε για σαλονάρισμα δεν την κατάλαβα...ίσιωσε μαλλί, έχασε κιλά...τι να ΄πω...έχε χάρη που είμαι ταγμένος αλλού... :grin: τώρα με το κούρεμα λες να κουρευθούν και οι ταρίφες?? :think:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
MPOREI NA MOY PEI KANEIS GIA THN NANSY?PERIMENW KRITIKES THNKS....
Πολλες κριτκες μπορεις να βρεις για την Νανσυ στο Βουλιαγμενης 83, Βριλησοσου 57, Φραντζη 47, Τριγγετοαλυσιδα, αλλα και στο Βριλλησου 42  με το ονομα Ζηνα επισης μαις και εργαστηκε για ενα διαστημα με αυτο το ονομα.

Πολυ ομορφη κοπελα, αλλα οι επιδοσεις της δεν ειναι και οι καλυτερες δυνατες, συμφωνα με αποψεις συναγωνιστων.
Προσωπικη εμπειρια δεν εχω.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
και εγώ στην πάλη είμαι...σου λλέω όταν βγήκε για σαλονάρισμα δεν την κατάλαβα...ίσιωσε μαλλί, έχασε κιλά...τι να ΄πω...έχε χάρη που είμαι ταγμένος αλλού... :grin: τώρα με το κούρεμα λες να κουρευθούν και οι ταρίφες?? :think:

Που είσαι ταγμένος; Στην Μεγαλόχαρη;  :cheesy:

Πολλες κριτκες μπορεις να βρεις για την Νανσυ στο Βουλιαγμενης 83, Βριλησοσου 57, Φραντζη 47, Τριγγετοαλυσιδα, αλλα και στο Βριλλησου 42  με το ονομα Ζηνα επισης μαις και εργαστηκε για ενα διαστημα με αυτο το ονομα.

Πολυ ομορφη κοπελα, αλλα οι επιδοσεις της δεν ειναι και οι καλυτερες δυνατες, συμφωνα με αποψεις συναγωνιστων.
Προσωπικη εμπειρια δεν εχω.

Με τατουάζ ένα ολόκληρο τριαντάφυλλο στο δεξί πόδι (στον μηρό).

Ήταν ευδιάθετη και αρκετά διαχυτική στο σαλόνι.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Που είσαι ταγμένος; Στην Μεγαλόχαρη;  :cheesy:

Με τατουάζ ένα ολόκληρο τριαντάφυλλο στο δεξί πόδι (στον μηρό).

Ήταν ευδιάθετη και αρκετά διαχυτική στο σαλόνι.
μεγαλόχαρη είναι στα μάτια μου!!!!! :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom