senzual
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 0
Με υπηρεσιες απλου προγραμματος σωστα?
Χωρις μασαζ, 69 και τα υπολοιπα.Ετσι δεν ειναι ?
γεια σου !! ελλα και θα δουμε εμεις ...απο κοντα μμμμ.....
Με υπηρεσιες απλου προγραμματος σωστα?
Χωρις μασαζ, 69 και τα υπολοιπα.Ετσι δεν ειναι ?
μωρο κατι σε ρωτησε ο φιλος παραπανω...παιζει διπλο κλαρινο;;;γιατι σε καποια μαγαζια λενε δεν το κανουν...οποτε τι ειδους διπλο ειναι αυτο;;;για πες...γεια σου !! ελλα και θα δουμε εμεις ...απο κοντα μμμμ.....
εννοειται Hristidis :-* :-*
εννοειται Hristidis :-* :-*
ευτυχως εχει ανοιξει τωρα η αγορα και ειναι ευκολο να το δοκιμαζεις ...εμενα βασικα αυτο μονο με ενδιαφερει (το duo) αλλα μεχρι τωρα λογω του οτι ηταν στην ''παρανομια'' ηταν λιγες οι επιλογες...
Και ποιος δε θα το ήθελε;;; Είναι εμπειρία ζωής!!!
Κι οχι μονο στο κλαρινο!!διπλο κλαρινο μαγκες οχι απλα παιζει αλλα τα καυλορουμανακια το κανουν με τρελλα και με καυλα!!!
ελα ρε πιατσα ριξε λιγο φως ρε αρχηγε...αν και ετσι κιαλλοιως το τεστ ντραιβ θα γινοτανε εστω για μια φορα...Κι οχι μονο στο κλαρινο!!
Φοβερο διδυμο
Προβλέπεται χαμός να γίνει χαμός σήμερα! Αρκεί να σταματήσει επιτέλους αυτή η βροχή...
Εχασα την μπαλα..ελα ρε πιατσα ριξε λιγο φως ρε αρχηγε...αν και ετσι κιαλλοιως το τεστ ντραιβ θα γινοτανε εστω για μια φορα...
Εγω πηγα διαβασμενος Piatsa μου!!!!Εχασα την μπαλα..
Τρελο διδυμο..δεν αντεξα πολυ ωρα ο λακαμας!
Πρεπει να παω καλυτερα διαβασμενος την επομενη
Υ.Γ Η κουφαλα ο spoon πως αντεξε τοση ωρα μαζι τους ενας Θεος ξερει!
Μεχρι τοτε θα εχει σταματησει. Αν εισαι βραδυνος τυπος ιδου η Ροδος...Προβλέπεται χαμός να γίνει χαμός σήμερα! Αρκεί να σταματήσει επιτέλους αυτή η βροχή...
Για αυτο δεν σηκωνες το τηλ εε?Εγω πηγα διαβασμενος Piatsa μου!!!!
Ειχα ριξει δυο μοναχος μου πριν ανεβω στο βουνο!!!
Για αυτο δεν σηκωνες το τηλ εε?
Ειχες homework
Υ.Γ Kαι πολυ σωστα επραξες!!
Απιστευτο διδυμο απιστευτο
καλα...αμα ειναι καλο το διδυμο τι αντοχες και μαλακιες...πρεπει να εισαι ο σουπερμαν για να αντεξεις ....Εχασα την μπαλα..
Τρελο διδυμο..δεν αντεξα πολυ ωρα ο λακαμας!
Πρεπει να παω καλυτερα διαβασμενος την επομενη
Υ.Γ Η κουφαλα ο spoon πως αντεξε τοση ωρα μαζι τους ενας Θεος ξερει!
Eπιτηδες το αφησα......για να εχω λογο να ξαναγυρισω και για δευτερο!!!που να το σηκωσει αφου το ξεχασε στο δωματιο
Παρ'ολη την προπονηση παντως μολις μπηκε η Ρομινα στο δωματιο "καγκελωθηκα"Για αυτο δεν σηκωνες το τηλ εε?
Ειχες homework
Υ.Γ Kαι πολυ σωστα επραξες!!
Απιστευτο διδυμο απιστευτο