You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Στούντιο Βριλησσού 42
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 248K
- Tagged users Καμία
lastfallen
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
Αλεξία τέλος οριστικά;
mkavlos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 276
- Like
- 3.894
- Πόντοι
- 10.450
Πηγα μαζι της πριν 1 μηνα περιπου, ειπε οτι θα εφευγε αλλα και οτι θα ξαναγυριζεΑλεξία τέλος οριστικά;
εχει σταματισει :-*Εχω καιρο να δω την Φριντα.Παιζει να ξαναρθει?Μηπως δουλευει σε αλλο μαγαζι?
Θεμα γουστου :-* :-* :-*Καλημέρα βρασε ορίζα Glikoula τελικά την είδα απο κοντά σήμερα τη Σοφία και δεν ενθουσιάστηκα οποτε έφυγα άπραγος δεν έλεγε και τίποτα το ιδιαίτερο καλά οι φωτο μπορεί να είναι και λίγο κατεψυγμενες...
Θεμα γουστου :-* :-* :-*
Θεμα γουστου :-* :-* :-*
Τυπε εγω παντως ενθουσιαστηκα με τις φωτογραφιες της Σοφιας και οταν την ειδα απο κοντα πρωτη φορα επαθα σοκ.Μεχρι και ο τροπος που περπαταει,μιλαει και αγγιζει ειναι διαφορετικος για τα δικα μου γουστα.Στο κρεβατι τωρα οτι καλυτερο εχω συναντησει. Τετοιο πραγμα να παθαινω σοκ απ' εξω και να υπαρχει ακομα καλυτερη συνεχεια μεσα με απιστευτη συμμετοχη πρωτη φορα στη ζωη μου συνανταω και εχω συνευρεθει με πανω απο 100-150 διαφορετικες κοπελες της δουλειας.Της δινω συγχαρητηρια γιατι καταφερε να με κανει τακτικο πελατη(ηδη την εχω επισκευτει 10 φορες) και μου αρμεγει την τσεπη για τα καλα.
Ελπιζω να μη δω κατι διαφορετικο στη πορεια που θα με κανει να αλλαξω αποψη.
Το μονο μειονεκτικα για καποιους οτι συνενοειται μονο στα Αγγλικα.
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.080
- Πόντοι
- 5.845
Η ξανθουλα ποτε επιστρεφει;:-* :-* :-* Λαιμα :-* :-* :-*
Παρόμοια θέματα