Frida
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 0
γεια σου μωρο μου :-* :-* :-*ναι δουλευε στο βουλιαγμενης η μαργοΓειά σου Φρίντα, η Μαργο δουλευε στο Βουλιαγμένης 83 παλαιότερα??
γεια σου μωρο μου :-* :-* :-*ναι δουλευε στο βουλιαγμενης η μαργοΓειά σου Φρίντα, η Μαργο δουλευε στο Βουλιαγμένης 83 παλαιότερα??
οχι μωρο μου και οι δυο μαζι:τωρα ειμαι εγω μεχρη τισ 5 μετα θα ειναι μαργο :-* :-* :-*ναι εγω ειμαι χριστιανη
Αν σε χαστουκίσει κανείς στο ένα μάγουλο, θα γυρίσεις να σε χαστουκίσει και στο άλλο;
η φριντα εχει ωραια ποδαρακια!καλημερα φριντακη μας!ποια κοπελα μπορει να μου λυωσει το πουλι με τις πατουσες της???????????
καλημερα μωρακι :-* :-* :-*η φριντα εχει ωραια ποδαρακια!καλημερα φριντακη μας!
καλημερα μωρακι :-* :-* :-*
καμια φωτο με τις πατουσιτσες σου παιζει?
και εσι να εισαι καλα μωρο μου! :-* :-* :-*Φριντα εισαι κουκλαρα, ηρθα πριν απο λιγο και μου εφτιαξες την ημερα,
πραγματικα κουκλα με τσαχπινια και ναζι
να εισαι καλα κοπελα μου, σε ευχαριστω
δηστηχωσ δεν εχω ακωμα μωρο μου :-* :-* :-*κουκλΑρα εισαι μωρο μου!!!!φωτο με γυμνεσ πατουσιτσες παιζει???????????
frinta εχεισ ωραιεσ φωτογραφιεσ ησε τελεια και ψηλη . τωρα πρεπη να σχολασδηστηχωσ δεν εχω ακωμα μωρο μου :-* :-* :-*
σε ευχαριστω πολη!τισ 5 σκολαω :-* :-* :-*frinta εχεισ ωραιεσ φωτογραφιεσ ησε τελεια και ψηλη . τωρα πρεπη να σχολασ
φριντα κανεις ποδολαγνεια?καλημερα αγορια σιμερα σας περιμενουμε φριντα-μαργο :-* :-* :-*