kostas_ice
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Προσωρινά ναι. Τώρα αν το προσωρινά γίνει μόνιμα, αυτό το ξέρει μόνο η ίδια.
ευχαριστω...εν αναμονη λοιπον.
Προσωρινά ναι. Τώρα αν το προσωρινά γίνει μόνιμα, αυτό το ξέρει μόνο η ίδια.
δεν ξερω ποτε να γυριζει :-* :-* :-*Την ξανθουλα από βδομαδα την περιμενουμε; Μη την στειλεις παλι στο εξοχικο στη Καλαματα γιατι θα
:-* :-* :-* :-* :-*Η Λαιμα παραμένει ΛΑΙΜΑ!! Και οταν θέλει... δεν παιζεται!!!
μετα 10/10 :-* :-* :-*Καλησπερα! Η Αλεξια ποτε επιστρεφει;
Την αρχισες σε τιποτα γλυκες και γουτσου-γουτσου; Δε σου εχω πει οτι τα αγωνιστηκα δεν ειναι για χαλαρες βολτουλες; Μπουκωνουν και ξερυθμιζονται....Η Λαιμα παραμένει ΛΑΙΜΑ!! Και οταν θέλει... δεν παιζεται!!!
Η Λαιμα είναι μπαλαντερ - καθαρό 10. Μπορείς να τη βγάλεις βολτα αλλά και να την πας σε πίστα......Την αρχισες σε τιποτα γλυκες και γουτσου-γουτσου; Δε σου εχω πει οτι τα αγωνιστηκα δεν ειναι για χαλαρες βολτουλες; Μπουκωνουν και ξερυθμιζονται....
Και??Σε προχθεσινη βολτα ειδα μετα απο παρα πολυ καιρο την Λαιμά. Η αλλαγη ειναι εντυπωσιακη. Εχει μακρύνει τα μαλλία της σε να γλυκό ξανθό χρώμα και οχι το εντονο κιτρινο που ειχε παλιοτερα, εχει χάσει καθε ιχνος περιτου κιλού και πραγματικά είναι ΓΥ-ΝΑ-ΚΑ-ΡΑ,
Ντυμενη σε ενα μαυρο fish net, γελαστη, ομιλητικη με την εμπειρια να ξεχυλίζει με κολασε ...........
Μαζι της η Νορα νεαρη απο την Ινδονησία κατα δληλωση, με εντονα τα χαρακτηριστικα της συγκεκριμενης φυλης. Μικροκαμωμενη, αδυνατη, ισια μαυρα μακρια μαλλιά και (φυσικά) σχιστα ματια.
πες μου ειναι ακομα ο τσατσος ο ξερολας ο γερακος?Σε προχθεσινη βολτα ειδα μετα απο παρα πολυ καιρο την Λαιμά. Η αλλαγη ειναι εντυπωσιακη. Εχει μακρύνει τα μαλλία της σε να γλυκό ξανθό χρώμα και οχι το εντονο κιτρινο που ειχε παλιοτερα, εχει χάσει καθε ιχνος περιτου κιλού και πραγματικά είναι ΓΥ-ΝΑ-ΚΑ-ΡΑ,
Ντυμενη σε ενα μαυρο fish net, γελαστη, ομιλητικη με την εμπειρια να ξεχυλίζει με κολασε ...........
Μαζι της η Νορα νεαρη απο την Ινδονησία κατα δληλωση, με εντονα τα χαρακτηριστικα της συγκεκριμενης φυλης. Μικροκαμωμενη, αδυνατη, ισια μαυρα μακρια μαλλιά και (φυσικά) σχιστα ματια.
Η Λαιμα είναι μπαλαντερ - καθαρό 10. Μπορείς να τη βγάλεις βολτα αλλά και να την πας σε πίστα......
Εγω απλά αναγνωρίζω την κορμαρα, το τεμπεραμέντο και την διάθεση. Τοπ.
Και μην ξεχνας οτι [size=10pt][size=10pt]ΕΓΩ[/size][/size] σε έστειλα εκει. Και μετα κόλησες .....
Το ποια είναι η αγαπημένη μου στο 42 (και οχι μόνο) ειναι πια γνωστό .....
Αν ακουει η Γλυκουλα....Κανονισε μια νεα φωτογραφηση με το νέο λουκ της ξανθουλας.....Είναι ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.Σε προχθεσινη βολτα ειδα μετα απο παρα πολυ καιρο την Λαιμά. Η αλλαγη ειναι εντυπωσιακη. Εχει μακρύνει τα μαλλία της σε να γλυκό ξανθό χρώμα και οχι το εντονο κιτρινο που ειχε παλιοτερα, εχει χάσει καθε ιχνος περιτου κιλού και πραγματικά είναι ΓΥ-ΝΑ-ΚΑ-ΡΑ,
Η αληθεια ειναι οτι δυναμη δεν ειχα.Και??
Βρηκες τη δυναμη να φυγεις?
Οχι, ηταν ενας ευγενεστατος κυριος με μουστακι.πες μου ειναι ακομα ο τσατσος ο ξερολας ο γερακος?