Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στούντιο Βριλησσού 42

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 249K
  • Tagged users Καμία

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
Σημερα - Ρεγγινα + Μονικα. Λιλιαν + Λανα. Μαργκω + Μαριαννα  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
Σημερα - Ρεγγινα + Λιλιαν. Λανα ( κενουρια  :-*  μογγολορωσιδα ) .  Μαριαννα.
Κυριακη - Μονικα. Λανα + Μονικα. Μαριαννα  :-* :-* :-*

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.118
Πόντοι
5.845
Γλυκουλα μας, επειγοντως:
- Νεα φωτογραφηση Λαϊμα με το μακρυ μαλλιπιασμενο αλογοουρα, σε παραλια με την κορμαρα απλωμενη στην αμμο. Πριν τελειωσει το καλοκαιρι....
- Λανα ακουμε και Λανα δεν βλεπουμε, επισης και Νορα....Η ιδια ειναι; Φωτο εστω και ερασιτεχνικες. Κι' αυτες που βγαζεις εσυ μια χαρα ειναι....

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
ok. se liges meres  :-*  Lana = Nora  :-* :-* :-*

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.347
Πόντοι
4.130
Η Λαιμα παραμένει ΛΑΙΜΑ!!  Και οταν θέλει... δεν παιζεται!!!

lastfallen

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
1
Καλησπερα! Η Αλεξια ποτε επιστρεφει;

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.735
Πόντοι
506
Σημερα απογευμα - Λιλιαν και Αντζελικα(κενουρια 19 χρ. βουλγαρα)  :-* :-* :-*

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.118
Πόντοι
5.845
Η Λαιμα παραμένει ΛΑΙΜΑ!!  Και οταν θέλει... δεν παιζεται!!!
Την αρχισες σε τιποτα γλυκες και γουτσου-γουτσου; Δε σου εχω πει οτι τα αγωνιστηκα δεν ειναι για χαλαρες βολτουλες; Μπουκωνουν και ξερυθμιζονται....

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.347
Πόντοι
4.130
Την αρχισες σε τιποτα γλυκες και γουτσου-γουτσου; Δε σου εχω πει οτι τα αγωνιστηκα δεν ειναι για χαλαρες βολτουλες; Μπουκωνουν και ξερυθμιζονται....
Η Λαιμα είναι μπαλαντερ - καθαρό 10. Μπορείς να τη βγάλεις βολτα αλλά και να την πας σε πίστα......
Εγω απλά αναγνωρίζω την κορμαρα, το τεμπεραμέντο και την διάθεση. Τοπ.
Και μην ξεχνας οτι ΕΓΩ σε έστειλα εκει. Και μετα κόλησες .....

Το ποια είναι η αγαπημένη μου στο 42 (και οχι μόνο) ειναι πια γνωστό .....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε προχθεσινη βολτα ειδα μετα απο παρα πολυ καιρο την Λαιμά. Η αλλαγη ειναι εντυπωσιακη. Εχει μακρύνει τα μαλλία της σε να γλυκό ξανθό χρώμα και οχι το εντονο κιτρινο που ειχε παλιοτερα, εχει χάσει καθε ιχνος περιτου κιλού και πραγματικά είναι ΓΥ-ΝΑ-ΚΑ-ΡΑ,
Ντυμενη σε ενα μαυρο fish net, γελαστη, ομιλητικη με την εμπειρια να ξεχυλίζει με κολασε ...........
Μαζι της η Νορα νεαρη απο την Ινδονησία κατα δληλωση, με εντονα τα χαρακτηριστικα της συγκεκριμενης φυλης. Μικροκαμωμενη, αδυνατη, ισια μαυρα μακρια μαλλιά και (φυσικά) σχιστα ματια.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.347
Πόντοι
4.130
Σε προχθεσινη βολτα ειδα μετα απο παρα πολυ καιρο την Λαιμά. Η αλλαγη ειναι εντυπωσιακη. Εχει μακρύνει τα μαλλία της σε να γλυκό ξανθό χρώμα και οχι το εντονο κιτρινο που ειχε παλιοτερα, εχει χάσει καθε ιχνος περιτου κιλού και πραγματικά είναι ΓΥ-ΝΑ-ΚΑ-ΡΑ,
Ντυμενη σε ενα μαυρο fish net, γελαστη, ομιλητικη με την εμπειρια να ξεχυλίζει με κολασε ...........
Μαζι της η Νορα νεαρη απο την Ινδονησία κατα δληλωση, με εντονα τα χαρακτηριστικα της συγκεκριμενης φυλης. Μικροκαμωμενη, αδυνατη, ισια μαυρα μακρια μαλλιά και (φυσικά) σχιστα ματια.
Και??
Βρηκες τη δυναμη να φυγεις?

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.928
Πόντοι
9.095
πες μου ειναι ακομα ο τσατσος ο ξερολας ο γερακος?

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.118
Πόντοι
5.845
Η Λαιμα είναι μπαλαντερ - καθαρό 10. Μπορείς να τη βγάλεις βολτα αλλά και να την πας σε πίστα......
Εγω απλά αναγνωρίζω την κορμαρα, το τεμπεραμέντο και την διάθεση. Τοπ.
Και μην ξεχνας οτι [size=10pt][size=10pt]ΕΓΩ[/size][/size] σε έστειλα εκει. Και μετα κόλησες .....

Το ποια είναι η αγαπημένη μου στο 42 (και οχι μόνο) ειναι πια γνωστό .....

Το σωστο να λεγεται :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.118
Πόντοι
5.845
Αν ακουει η Γλυκουλα....Κανονισε μια νεα φωτογραφηση με το νέο λουκ της ξανθουλας.....Είναι ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.
Κατά προτιμηση σε αμμουδια με τη κορμαρα απλωμενη....κι' οσο αντεξει ο φακος κι΄ο φωτογραφος....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και??
Βρηκες τη δυναμη να φυγεις?
Η αληθεια ειναι οτι δυναμη δεν ειχα.
Δεν ειχα ομως και λεφτα μαζι μου.........
Ομως μπηκε στους επομενους στοχους.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΥΓ: Οντως χρειαζονται νεες φωτογραφιες, η αλλαγη ειναι εντυπωσιακη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom