You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Στούντιο Βριλησσού 42
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 249K
- Tagged users Καμία
Επισκέπτης
Εξισου παιχνιδιαρα κι η Αλεξια!
Ολο την πειραζα και γελαγε!
Καλο & συμπαθητικοτατο κοριτσι
Ολο την πειραζα και γελαγε!
Καλο & συμπαθητικοτατο κοριτσι
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.351
- Πόντοι
- 4.130
Ασε τη Λαιμα να συνηθίσει λίγο εκτός Αθηνών και θα αλλάξεις γνώμη .....Madam Merkel επειδή έχω δοκιμάσει αρκετά κορίτσια εδώ κάτω, αν θες τη συμβουλή μου βάλε τη Ντάρια & τη Φρίντα να τις δασκαλέψουν!
Η Λάιμα δε λέω καλή είναι, αλλά τη δεύτερη φορά μου βγήκε με λίγο κόκκινο
Απλά έχεις πέσει στις πιο επικοινωνιακές και σου άρεσε....
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 5.845
Δεν χρειαζεται να πηγαινει η Τιγρης εκτος Αθηνων, ουτε και να συνηθισει υπαρχει περιπτωση.Ασε τη Λαιμα να συνηθίσει λίγο εκτός Αθηνών και θα αλλάξεις γνώμη .....
Απλά έχεις πέσει στις πιο επικοινωνιακές και σου άρεσε....
Μη βαζεις ιδεες στη glikoula και παθουμε καμμια ζημια φθινοπωριατικα!!!!
Επισκέπτης
Η σιβηρικη τιγρης σαφως (οπως κι ολες τους) δεν εχουν εξοικειωθει με την τοπικη εδω αγορα.
Ειναι προδηλον οτι παρλαρω (φαινεται κι απο τις μακροσκελεις κριτικες ειτε τα πολλαπλα quotes στα σχολια). Μου το ειπε κι η μια εκ των δυο κυριων της υποδοχης αυτο!
Μολαταυτα, μετα απο 3-4 επισκεψεις με κατανοησε πληρως!
Υποθετω οτι ενημερωθηκε απο τα κοριτσια για τι σοι τυπος ειμαι.
Δε θελω να φανω κακος με τη Λαιμα, καθε αλλο βρε παιδια....
Αλλα οταν λεει => οτι την επομενη φορα θα με δεσει να μην κουνιεμαι βαζοντας μου λευκοπλαστη για να μη μιλαω, ε καπως ενοιωσα ασχημα, καθοσον την ειχα ενημερωσει απο την αρχη οτι επικειται μετακομιση κι ετσι θα χαθουμε για μακρυ χρονικο διαστημα.
Δεν το ειπε με κακο τροπο η γυναικαρα, αλλα που να παρει η ευχη αφου ειμαι φλυαρος τυπος κι αρεσκομαι στα πειραγματα και τα αστεια κυριως, παρα στο να γ$μησω, καλο ειναι να το εκτιμουν αυτο
Π.χ. η Αλεξια γελαγε σαν κορασιδα Γυμνασιου οταν της ανεφερα τη λεξη madam Merkel!
Τελος παντων, ολες καλα να ειναι και με το πληρωμα του χρονου θα επιστρεψω για νεα παιχνιδια
Ειναι προδηλον οτι παρλαρω (φαινεται κι απο τις μακροσκελεις κριτικες ειτε τα πολλαπλα quotes στα σχολια). Μου το ειπε κι η μια εκ των δυο κυριων της υποδοχης αυτο!
Μολαταυτα, μετα απο 3-4 επισκεψεις με κατανοησε πληρως!
Υποθετω οτι ενημερωθηκε απο τα κοριτσια για τι σοι τυπος ειμαι.
Δε θελω να φανω κακος με τη Λαιμα, καθε αλλο βρε παιδια....
Αλλα οταν λεει => οτι την επομενη φορα θα με δεσει να μην κουνιεμαι βαζοντας μου λευκοπλαστη για να μη μιλαω, ε καπως ενοιωσα ασχημα, καθοσον την ειχα ενημερωσει απο την αρχη οτι επικειται μετακομιση κι ετσι θα χαθουμε για μακρυ χρονικο διαστημα.
Δεν το ειπε με κακο τροπο η γυναικαρα, αλλα που να παρει η ευχη αφου ειμαι φλυαρος τυπος κι αρεσκομαι στα πειραγματα και τα αστεια κυριως, παρα στο να γ$μησω, καλο ειναι να το εκτιμουν αυτο
Π.χ. η Αλεξια γελαγε σαν κορασιδα Γυμνασιου οταν της ανεφερα τη λεξη madam Merkel!
Τελος παντων, ολες καλα να ειναι και με το πληρωμα του χρονου θα επιστρεψω για νεα παιχνιδια
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.351
- Πόντοι
- 4.130
Ελεγα μηπως πάμε και εμεις για δουλειά και την κλείσουμε για όλη τη βάρδυα, τι λες?Δεν χρειαζεται να πηγαινει η Τιγρης εκτος Αθηνων, ουτε και να συνηθισει υπαρχει περιπτωση.
Μη βαζεις ιδεες στη glikoula και παθουμε καμμια ζημια φθινοπωριατικα!!!!
Αν έχει μαζί της και το άλλο το πλάσμα με το σκουρο κοντό μαλλί ......
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 5.845
Προς το παρον η γυναικαρα ειναι εδω και θα γλυτωσουμε τις βενζινες. Αυριο πρωϊ δε με σταματαει τιποτα...Ελεγα μηπως πάμε και εμεις για δουλειά και την κλείσουμε για όλη τη βάρδυα, τι λες?
Laima
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2011
- Like
- 0
Moro mou xarika poli pou se eida , polla filia :-* :-* :-*Ελεγα μηπως πάμε και εμεις για δουλειά και την κλείσουμε για όλη τη βάρδυα, τι λες?
Laima
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2011
- Like
- 0
Pexnidiari mou se perimena simera...... den tha mou ksefigis esy ;) :-* :-* :-* ΑΥΡΙΟ tha eimai EDO ωρα 09:30 - 00:00 !!!!!!!!!!!!Προς το παρον η γυναικαρα ειναι εδω και θα γλυτωσουμε τις βενζινες. Αυριο πρωϊ δε με σταματαει τιποτα...
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 5.845
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Pexnidiari mou se perimena simera...... den tha mou ksefigis esy ;) :-* :-* :-* ΑΥΡΙΟ tha eimai EDO ωρα 09:30 - 00:00 !!!!!!!!!!!!
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.351
- Πόντοι
- 4.130
Και για όσους δεν κατάλαβαν το show θα είναι: Η τίγρης και το ποντικάκι .......Pexnidiari mou se perimena simera...... den tha mou ksefigis esy ;) :-* :-* :-* ΑΥΡΙΟ tha eimai EDO ωρα 09:30 - 00:00 !!!!!!!!!!!!
Καλύτερα να μην πας με μηχανή για να μπορείς να γυρίσεις και σπιτι .....
Laima
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2011
- Like
- 0
;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Laima
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2011
- Like
- 0
Και για όσους δεν κατάλαβαν το show θα είναι: Η τίγρης και το ποντικάκι .......
Καλύτερα να μην πας με μηχανή για να μπορείς να γυρίσεις και σπιτι .....
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.351
- Πόντοι
- 4.130
??? Ρωτάω γιατί βλέπω οτι όλα τα πουλάκια σιγά-σιγά γυρίζουν στη φωλιά .....(Ντάρια, Αλέξια, Αντζελα, Αλίσα, ......)Η Ευα έχει καμμια σχέση με την παλια Ευα τη Ρουμάνα?
Δύσκολο να είσαι αρχηγός ........
οχι αλλα μιποσ να βρουμε και την παλια :-*??? Ρωτάω γιατί βλέπω οτι όλα τα πουλάκια σιγά-σιγά γυρίζουν στη φωλιά .....(Ντάρια, Αλέξια, Αντζελα, Αλίσα, ......)
Δύσκολο να είσαι αρχηγός ........
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 16K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις