:-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα σασ περιμενο στιν Βριλησσου 42 μαζι με τιν Παολα μεχρι τισ 17.00 :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημεραααααααααααα !!! :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα σασ περιμενο στιν Βριλησσου 42 μαζι με τιν Παολα μεχρι τισ 17.00 :-* :-* :-* :-* :-*
Χθες εκανε post στο thread της ενημερωσης για studio οτι γυρισε.Καλημερα στα κοριτσια μου.....
Εχουμε κανα νεο απο τη Λαϊμα; Ειναι ακομα στην πατριδα ή .....τελος ;
Πολλυ καλησπερα στα μαναρια μου ;) !!!!!!!! Αγαπεσ μου εχω γηρηση απο τη πατρηδα. Θελω να σασ ενημεροσω ωτη παλη κοντα σασ θα ειμαι κε κανα 2μηνο (μετα διακοπεσ )!!!!! Σασ στελνω τη αγκαλια κει τα φιλια μου :-* :-* :-* Καλο καλοκερη σε ολουσ μασ ;) LAIMA σασ !!!!!!!!
Πρωί - πρωί βλέπω και εσένα και τον αρχηγό στις ....επάλξεις!!!Καλημερα στα κοριτσια μου.....
Εχουμε κανα νεο απο τη Λαϊμα; Ειναι ακομα στην πατριδα ή .....τελος ;
Ρεγγινοθεραπεια ειπε ο γιατρος.....Θα συμμορφωθω προς τας υποδειξεις. Σημερα πρωϊ βλεπω.Πρωί - πρωί βλέπω και εσένα και τον αρχηγό στις ....επάλξεις!!!
Μέχρι να εμφανιστεί η ξανθιά (?) κάνε μια Ρεγγινοθεραπεία και όλα θα πάνε καλά!! Τώρα που βρήκες και ρυθμό .....
Εντάξει μόνο λίγο-λίγο το φάρμακο γιατί το "Ρεγγινέξ" είναι πολύ δυνατό και άμα το συνηθίσεις .......Ρεγγινοθεραπεια ειπε ο γιατρος.....Θα συμμορφωθω προς τας υποδειξεις. Σημερα πρωϊ βλεπω.
Εσυ γιατρε μου τι φτιαχνεις; Κινησαι υπογειως και στο σκοταδι τελευταια. Σε εχω χασει....
Το "Ρεγγινέξ" με πιανει εμενα. Προσεχω τις δοσεις, γιατι οπως ξερεις ειμαι επιρεπης σε εθισμους.Εντάξει μόνο λίγο-λίγο το φάρμακο γιατί το "Ρεγγινέξ" είναι πολύ δυνατό και άμα το συνηθίσεις .......
Να της δώσεις και ένα τεράστιο φιλί απο εμένα.
Ελπίζω τουλάχιστον να ήταν καλό.......Το "Ρεγγινέξ" με πιανει εμενα. Προσεχω τις δοσεις, γιατι οπως ξερεις ειμαι επιρεπης σε εθισμους.
Το φιλι το εδωσα, αλλα το τι ακουσα λεγεται μονο κατ' ιδιαν......
Καλημέρα στην πιο όμορφη!!! :-* :-* :-*:-* :-* :-*Πολλη Καλημερα :-* :-* :-* :-* Θα σασ περιμενο μεχρι τισ 24.00 πολλα φιλαι
ναι. να γυριζει 25/6 :-* :-* :-*Η Φρίντα είναι σε άδεια;
η Σαμανθα - πεμπτη βραδυ.παρασκευη απογευμα.σαββατο πρωι. :-* :-* :-*Αγαπητό Βριλησσού 42, μπορείτε να με ενημερώσετε εάν η Σαμάνθα θα εργαστεί αυτήν την εβδομάδα και σε ποιές βάρδιες (οι αδυνάμίες δεν κρύβονται ;)); Ευχαριστώ εκ των προτέρων.