despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
ειναι επιδημια δεσποινακι προσεχε μην κολησεις και εσυ
οχι εγω προσεχω.....
ειναι επιδημια δεσποινακι προσεχε μην κολησεις και εσυ
Παντα ;)καλησπεραααααααα......................
και εσυ αγαπουλης????????
μαλλον την μπερδεψες με την μητερα τερεζα..οχι δε σε βγαζω ψευτρα, αλλα πρεπει να λες τα πραγματα με το ονομα τους γιατι αλλα καταλαβαινουν με αυτα που λες...
δεν ειναι αγαπουλιστικα αυτα που σου ειπα, σου ειπα οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι σου; σου ειπα οτι θελω να ειμαστε μαζι;
εγω σου ειπα οτι θελω να περναμε καλα μαζι μεχρι να βρω καποια κοπελα να κανω σχεση και οτι δε θελω να μπλεξω με αλλα στουντιοκοριτσα μεχρι να συμβει αυτο...
σου ειπα οτι προτιμω να τα δινω σε σενα που σε ξερω και με ξερεις και που νιωθω οτι τα λεφτα μου πιανουν τοπο...
σου ειπα οτι ηθελα να σε γνωρισω καλυτερα για να καλαταβω πως με βλεπεις και πως βλεπεις ολη αυτη την ιστορια της δουλειας σου ωστε να ξεκολλησω ευκολοτερα, να καταλαβω τι παιζει...
δε σε βγαζω ψευτρα, αλλα νομιζω πως δεν καταλαβαινεις τι λεω καποιες φορες η θελεις να βγαλεις εμενα ψευτη...
σου άρεσε να τα κάνουμε τότε να πούμε στη angela να μας φιάξει ένα παιδότοποπωωωωωω γαμησι στο παιδοτοπο τι μου κανεις τωραα??
σου ειπα οτι προτιμω να τα δινω σε σενα που σε ξερω και με ξερεις και που νιωθω οτι τα λεφτα μου πιανουν τοπο...
καλησπεραααααααα......................
και εσυ αγαπουλης????????
κρίμα που δεν πήγαμε και εμείς να διασκεδάσουμεολοκληρο παρτυ με κλοουν και βεγγαλικα λιγοτερο θα του ειχε ερθει...
σου άρεσε να τα κάνουμε τότε να πούμε στη angela να μας φιάξει ένα παιδότοπο
ενταξει αυτη δεν ηταν τοσο ομορφη..
δεν ειναι κακη ιδεα...αρκει να οργανωθουμε..κρίμα που δεν πήγαμε και εμείς να διασκεδάσουμε
αυτό τον καιρό βέβαια αγαπάει μία συγκεκριμένη περισσότερο, που όμως, σε αντίθεση με μένα, έχει βρει την ανταπόκριση που ήθελε και μαγκιά του... ξέρει τι κάνει...
κρίμα που δεν πήγαμε και εμείς να διασκεδάσουμε
una historia de amorο CHEYENNE αγαπάει όλες τις γυναίκες και καλά κάνει.
αυτό τον καιρό βέβαια αγαπάει μία συγκεκριμένη περισσότερο, που όμως, σε αντίθεση με μένα, έχει βρει την ανταπόκριση που ήθελε και μαγκιά του... ξέρει τι κάνει...
εγώ δυστυχώς, και σε πουτάνες και σε μη πουτάνες, ή θα με θέλουνε εκείνες και δε θα της θέλω εγώ, ή το αντίθετο (συνήθως)
η ιστορία της ζωής μου... :-
Όταν το αλογατάκι που ποντάρεις για γκανιάν σε στέλνει κουβά κατ΄επανάληψη, το να επιμένεις να ποντάρεις σε αυτό είναι μάταιο. Επιλέξτε κάποιο άλλο...
νομιζω οτι εισαι καλο παιδι..πιο καλο και απο τον πλουταρχο..σωστή η προσέγγισή σου, πράγματι το είδα σα τζόγο που συνεχώς έκανα και ξαναπόνταρα ώσπου να κερδίσω.
χθες είχα την ευκαιρία να κερδίσω και να κεφαλαιοποιήσω 100% τα κέρδη μου, αλλά δυστυχώς πήρα μόνο ένα μικρό μέρος και σήμερα δέχτηκα αυτό το δημόσιο εξευτελισμό που θεωρώ ότι δε μου άξιζε... (στο βαθμό που έγινε)
σωστή η προσέγγισή σου, πράγματι το είδα σα τζόγο που συνεχώς έκανα και ξαναπόνταρα ώσπου να κερδίσω.
χθες είχα την ευκαιρία να κερδίσω και να κεφαλαιοποιήσω 100% τα κέρδη μου, αλλά δυστυχώς πήρα μόνο ένα μικρό μέρος και σήμερα δέχτηκα αυτό το δημόσιο εξευτελισμό που θεωρώ ότι δε μου άξιζε... (στο βαθμό που έγινε)
σωστή η προσέγγισή σου, πράγματι το είδα σα τζόγο που συνεχώς έκανα και ξαναπόνταρα ώσπου να κερδίσω.
Μην κρινεις εξ΄ιδιων τα αλλοτρια.ο CHEYENNE αγαπάει όλες τις γυναίκες και καλά κάνει.
εγώ δυστυχώς, και σε πουτάνες και σε μη πουτάνες, ή θα με θέλουνε εκείνες και δε θα της θέλω εγώ, ή το αντίθετο (συνήθως)
η ιστορία της ζωής μου... :-