Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
οχι δε σε βγαζω ψευτρα, αλλα πρεπει να λες τα πραγματα με το ονομα τους γιατι αλλα καταλαβαινουν με αυτα που λες...

δεν ειναι αγαπουλιστικα αυτα που σου ειπα, σου ειπα οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι σου; σου ειπα οτι θελω να ειμαστε μαζι;

εγω σου ειπα οτι θελω να περναμε καλα μαζι μεχρι να βρω καποια κοπελα να κανω σχεση και οτι δε θελω να μπλεξω με αλλα στουντιοκοριτσα μεχρι να συμβει αυτο...

σου ειπα οτι προτιμω να τα δινω σε σενα που σε ξερω και με ξερεις και που νιωθω οτι τα λεφτα μου πιανουν τοπο...

σου ειπα οτι ηθελα να σε γνωρισω καλυτερα για να καλαταβω πως με βλεπεις και πως βλεπεις ολη αυτη την ιστορια της δουλειας σου ωστε να ξεκολλησω ευκολοτερα, να καταλαβω τι παιζει...

δε σε βγαζω ψευτρα, αλλα νομιζω πως δεν καταλαβαινεις τι λεω καποιες φορες η θελεις να βγαλεις εμενα ψευτη...
μαλλον την μπερδεψες με την μητερα τερεζα..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σου ειπα οτι προτιμω να τα δινω σε σενα που σε ξερω και με ξερεις και που νιωθω οτι τα λεφτα μου πιανουν τοπο...

ναι δεν ειδες πως ηρθε ντυμενη? ουτε να ντυθει λεμε. πεταμα τα λεφτακια σου...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλησπεραααααααα...................... :pipa2: :pipa2: :pipa2:

και εσυ αγαπουλης???????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ο CHEYENNE αγαπάει όλες τις γυναίκες και καλά κάνει.

αυτό τον καιρό βέβαια αγαπάει μία συγκεκριμένη περισσότερο, που όμως, σε αντίθεση με μένα, έχει βρει την ανταπόκριση που ήθελε και μαγκιά του... ξέρει τι κάνει...

εγώ δυστυχώς, και σε πουτάνες και σε μη πουτάνες, ή θα με θέλουνε εκείνες και δε θα της θέλω εγώ, ή το αντίθετο (συνήθως)

η ιστορία της ζωής μου...  :-

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτό τον καιρό βέβαια αγαπάει μία συγκεκριμένη περισσότερο, που όμως, σε αντίθεση με μένα, έχει βρει την ανταπόκριση που ήθελε και μαγκιά του... ξέρει τι κάνει...

αγαθος αγαθος αλλα τα πετας τα καρφια σου. για βγαλτον στη σεντρα τον προμοτορα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

εγώ δυστυχώς, και σε πουτάνες και σε μη πουτάνες, ή θα με θέλουνε εκείνες και δε θα της θέλω εγώ, ή το αντίθετο (συνήθως)

una historia de amor

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Όταν το αλογατάκι που ποντάρεις για γκανιάν σε στέλνει κουβά κατ΄επανάληψη, το να επιμένεις να ποντάρεις σε αυτό είναι μάταιο. Επιλέξτε κάποιο άλλο...

σωστή η προσέγγισή σου, πράγματι το είδα σα τζόγο που συνεχώς έκανα και ξαναπόνταρα ώσπου να κερδίσω.

χθες είχα την ευκαιρία να κερδίσω και να κεφαλαιοποιήσω 100% τα κέρδη μου, αλλά δυστυχώς πήρα μόνο ένα μικρό μέρος και σήμερα δέχτηκα αυτό το δημόσιο εξευτελισμό που θεωρώ ότι δε μου άξιζε... (στο βαθμό που έγινε)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
σωστή η προσέγγισή σου, πράγματι το είδα σα τζόγο που συνεχώς έκανα και ξαναπόνταρα ώσπου να κερδίσω.

χθες είχα την ευκαιρία να κερδίσω και να κεφαλαιοποιήσω 100% τα κέρδη μου, αλλά δυστυχώς πήρα μόνο ένα μικρό μέρος και σήμερα δέχτηκα αυτό το δημόσιο εξευτελισμό που θεωρώ ότι δε μου άξιζε... (στο βαθμό που έγινε)
νομιζω οτι εισαι καλο παιδι..πιο καλο και απο τον πλουταρχο..

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
έπρεπε αντι για δέσποινα να σου έστελνε την μπετυ να σε ίσιωνε

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396

εγω πιστευω οτι σε καλο σου βγηκε μπας και μετα απο αυτο βαλεις λιγο μυαλο και δεις τα πραγματα οπως ειναι...το οχι σημαινει οχι και το ναι ισως... :sunglasses:

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1

μάγκα οι κοπέλες κάνουν την δουλειά για να ζήσουν και να οικονομήσουν και μετά να σταματήσουν. χώνεψε το αυτό πρώτα και μετά θα καταλάβεις πολλά............

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Μην  κρινεις εξ΄ιδιων τα αλλοτρια.

Το οτι πηγαινω συχνοτερα με μια κοπελα, απ΄οτι με αλλες δεν σημαινει οτι την αγαπαω κιολας.

Προσπαθησε να καταλαβεις την διαφορα............

Ισως τοτε και η Δεσποινα σε δει με αλλο ματι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom