Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Επισκέπτης
ξερεις ποιο ειναι το προβλημα αμαντα..λετε πολλες μαλακιες,δυστυχως..
Τη προηγουμενη φορα παρομοιασες το μ... σου με μαγαζι,δε λεγονται τετοια πραγματα και ας ειναι η αληθεια
Δεν ξερετε ρε γμτ ουτε να φλερταρετε,ουτε να διεγειρεται λιγο και το μυαλο γιατι σαν κορμια σαφως το κανετε,μια χαρα ειστε
Υπηρχε και ενα θρεντ με την παολα απο φραντζη πριν δυο χρονια,καμια σχεση..και τη παρεα μας καναμε,και φιλοι ημασταν και στο στουντιο που δουλευε πηγαιναμε
Οι μονες λεξεις που ακουμε ειναι ειμαι καβλωμενη,ειμαι φτιαγμενη,αλλαξτε το λιγακι,ειναι κουραστικο
αγαπη μου και εμεις για το χαβαλε τα λεμε....αλοστε σε θρεντ στα βουρδελα ειμαστε θα πουμε και τπτ για καυλες....οσο για την παολα δεν εχω τι να πω ειναι φιλι μου ...οκ?αλοστε εμενα δεν με ξερεις το αν ειμαι φιλικος τιποσ ροτ καλητερα αυτουσ που με ξερουνε

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ........................ :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

δεσποινάκι μη θυμώνεις. έχω τσακωθεί πολλές φορές εγώ εδώ για αυτό, είσαι καινούρια για αυτό σου κάνει εντύπωση.δυστυχώς συμβαίνει συχνά...

το καλύτερο είναι να μην ασχολείσαι, οι περισσότεροι είναι άνθρωποι αγάμητοι, που δεν έχουν καν λεφτά, ή, το χειρότερο, καύλες λόγω ηλικίας για να γαμήσουν.

αν δεν ασχολείσαι μαζί τους, θα βαρεθούν και θα φύγουν. κοίτα μην πας στο σπίτι με νεύρα για τον κάθε βλάκα... αυτοί που σας εκτιμάμε, σας εκτιμάμε, μην ασχολείσαι με τους υπόλοιπους... :)

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΕΙΡΕΥΤΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Συμφωνώ με το φίλο μου τον isiderato. οι κοπέλες το γουστάρουνε αυτό που κάνουνε, στο βαθμό που ένας άνθρωπος μπορεί να γουστάρει μια δύσκολη δουλειά που βγάζει καλά λεφτά.

Και είμαι μάλιστα σε θέση να γνωρίζω ότι οι συγκεκριμενές κοπέλες αυτό το κάνουνε με μεγάλη αξιοπρέπεια.

Εγώ ήθελα να ήξερα αν δεν υπήρχαν κοριτσάκια σαν αυτά που θα πηγαίνατε να ξεκαυλώσετε κάποιοι; με τις κόρες του γείτονα; να εκτιμάτε αυτό που κάνουν ρε παιδιά, έλεος πια.

εκτός αν πρέπει όλες οι "πουτάνες" να προέρχονται από τα κατακάθια της κοινωνίας και απο χώρες του τρίτου κόσμου, που είναι παιδιά κατώτερου θεού.

και κάτι τελευταίο, είναι 20 χρονών κοριτσάκια, και σεις ολόκληροι μαντράχαλοι, 40 και 50 ετών, περιμένετε να χρησιμοποιούν το ίδιο λεξιλόγιο με σας;

εγώ που είμαι στην ηλικία τους ξέρω πότε κάνουν πλάκα και πότε μιλάνε σοβαρά, εσείς με τις κόρες μπορείτε και επικοινωνείτε και σας πείραξαν τα κοριτσάκια το πώς μιλάνε μια γλώσσα δικιά τους. μα έλεος πια!

κορίτσια τα λέω καλά, ισχύει για την Κυριακή;  :grin:

είχα γράψει κι αυτό βρε χαζούλι... αλλά εσύ που να το πάρεις χαμπάρι...  :-*

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.566
Πόντοι
3.412
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ........................ :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Μπράβο σου! Τιμή σου κ καμάρι σου λοιπόν. Να έχει να το λες κ να εισαι υπερήφανη!

Από αύριο να κυκλοφορείς κ με πλακάτ στο δρόμο με αυτό που είπες....

ΚΑΤΑΝΤΙΑ........

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τι καταντια να μπαινει ενας σε σαιτ με μπουρδελα και να το παιζει ηθικολογος

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Μπράβο σου! Τιμή σου κ καμάρι σου λοιπόν. Να έχει να το λες κ να εισαι υπερήφανη!

Από αύριο να κυκλοφορείς κ με πλακάτ στο δρόμο με αυτό που είπες....

ΚΑΤΑΝΤΙΑ........
η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι πολυ πιο τιμιες και ηθικες στην ψυχη απο κατι κουστουμαρισμενους κυριους και καποιες υποτιθεται "κυριες"..

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
όχι εσείς δεν είστε πουτάνες τίμιες είστε , πουτάνες είναι οι άλλες.. όλοι μας ξέρουμε τι εννοώ. Και για να τελειώνουμε αυτές είναι δουλειε΄ς για φυλακή όχι η εκδιδόμενη
και που τις ξερεις ρε μαγκα τις αλλες..εικοσι χρονων,ποτε τις εμαθες?

Επισκέπτης

Eντάξει μωρέ μην τρελλαίνεσαι.Τι περίμενες δηλαδή; Εγραψες ότι είσαι καυλωμένη κι εμείς θα παίρναμε το πορτοφόλι και θα τρέχαμε;
Σοβαρέψου.Κάποτε οι πουτάνες ήταν ξύπνιες γυναίκες.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΕΙΡΕΥΤΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕ! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ! ΑΧ...  :rolleyes:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες απο αυτες ειναι πολυ πιο τιμιες και ηθικες στην ψυχη απο κατι κουστουμαρισμενους κυριους και καποιες υποτιθεται "κυριες"..
Σωστος !!!  ;) ;) ;)

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
και που τις ξερεις ρε μαγκα τις αλλες..εικοσι χρονων,ποτε τις εμαθες?
τι σκατά έχει και ταυτότητα στο προφίλ μου? Έχω δει σε κριτικές συ ότι έχεις κάποια χρόνια και αυτό το σέβομαι αλλά δε σε τιμάε που βγάζεις συμπεράσματα άτοπα για την ηλικία μου

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Eντάξει μωρέ μην τρελλαίνεσαι.Τι περίμενες δηλαδή; Εγραψες ότι είσαι καυλωμένη κι εμείς θα παίρναμε το πορτοφόλι και θα τρέχαμε;
Σοβαρέψου.Κάποτε οι πουτάνες ήταν ξύπνιες γυναίκες.
αστο ρε καβιρε ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν αισθανεσαι τετοιες γυναικες...ασε που κανεις μπαμ απο μακρια οτι εχεις χρονια να :knockinb:

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.566
Πόντοι
3.412
Δε διαφωνώ καθόλου αρχηγέ ότι υπάρχουν κ αυτές οι περιπτώσεις , αλλά όχι να χειροκροτούμε κ να επιδοκιμάζουμε κ εκείνες που ομολογούν ότι είναι σε αυτή την κατηγορία...

Μη περάσουμε στο άλλο άκρο!!

Να ξέρουμε τι λέμε κ τι υποστηρίζουμε , γιατί φτάσαμε να υμνούμε την ανηθικότητα κ να κατηγορούμε την ηθική....

Τρελαθήκαμε πια στην Ελλάδα...

Επισκέπτης
τι σκατά έχει και ταυτότητα στο προφίλ μου? Έχω δει σε κριτικές συ ότι έχεις κάποια χρόνια και αυτό το σέβομαι αλλά δε σε τιμάε που βγάζεις συμπεράσματα άτοπα για την ηλικία μου

Εντάξει.Αντε και είσαι είκοσι δύο.Αλλάζει κάτι;

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Εντάξει.Αντε και είσαι είκοσι δύο.Αλλάζει κάτι;
κα , τρεις δωδεκα , τρεις δεκα πεντα και ενδεκα και εφτα και οχτω και δεκα οχτω και πεντε και έξι και μισό . Τόσο είμαι

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
φιλε μου εσυ το ειπες οτι εισαι συνομηλικος με τα κοριτσια
Εγω τωρα τι να κανω σαν μεγαλυτερος για να σε προφυλαξω..να σου πω καλα κανεις που τις θεωρεις τουλαχιστον ανωτερες απο τις γυναικες που δεν εκδιδονται..Δε ξερεις τι σημαινει ιεροδουλος φιλε μου και καλυτερα να μη  μαθεις επι της  ουσιας
Και σου μιλαει ενας τυπος που αγαπησε τις γυναικες οταν γνωρισε τις ιεροδουλες και οχι τις γυναικες  απο τις κανονικες του σχεσεις

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ντάξει φίλε, η Πάολα ήταν (και είναι) από άλλο ανέκδοτο. Είχε άποψη και μπορούσες να συζητήσεις μαζί της τα πάντα, ακόμη και για ποδόσφαιρο. Η απουσία της από το φόρουμ είναι ακόμη αισθητή και ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψει.
νταξ, κι εσυ καλη εισαι...

βεβαια μονο να μουγκριζεις ξερεις, αλλα το κανεις σε πολλα νηματα απο αθλητικα μεχρι πολιτικη...

μονο στις υπηρεσιες εισαι λιγο καλυτερη απο την παολα   :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σε παρακαλωωωωωωωωωω μεμοοοοοο δεν μπορωωωω αλλοοοο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ

ρε μαλακα , εξαιτιας σου χαζογελαω στο δρομο σκεφτομαι της παραθεσεις σου με τον πιεξ και με πιανει νευρικο  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Και σου μιλαει ενας τυπος που αγαπησε τις γυναικες οταν γνωρισε τις ιεροδουλες και οχι τις γυναικες  απο τις κανονικες του σχεσεις
Αυτήν την ατάκα φίλε μου θα έπρεπε να την κάνεις υπογραφή σου! Και δεν σε ειρωνεύομαι καθόλου!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom