Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
φιλε μου εσυ το ειπες οτι εισαι συνομηλικος με τα κοριτσια
Εγω τωρα τι να κανω σαν μεγαλυτερος για να σε προφυλαξω..να σου πω καλα κανεις που τις θεωρεις τουλαχιστον ανωτερες απο τις γυναικες που δεν εκδιδονται..Δε ξερεις τι σημαινει ιεροδουλος φιλε μου και καλυτερα να μη  μαθεις επι της  ουσιας
Και σου μιλαει ενας τυπος που αγαπησε τις γυναικες οταν γνωρισε τις ιεροδουλες και οχι τις γυναικες  απο τις κανονικες του σχεσεις
πραγματικά σέβομαι τα σκατά που ίσως να έχεις φάει και είναι δικα σου θέματα και τέλος πάντων δε μου πέφτει λόγος. Όντως πιστεύω απο αυτά που έχω διαβάσει ότι εσύ τουλάχιστον δεν έχεις κακές προθέσεις . Πάντως να σου πω ότι πράγματι πιστεύω ότι η ιερόδουλςο γυναίκα είναι πιο τίμια απο πολλές και πολλούς. Όσο για την ηλικία είμαι αρκετά μεγαλύτερος , που ε΄γραψα ότι ειμαι συνομίληκος? Ή το έγραψα κατα λάθος ή είδες εσύ κάτι άλλο και μπερδεύτηκες. Πιστεύω ότι έχεις προσέξει πως σε σένα απαντάω σοβαρα γιατι σου αξίζει και σε άλλους όπως του αρμόζει. Αυτό ίσως να μαρτυράει την ηλικία μου , αν και ούτε η ηλικία μας κάνει ανθρώπους. Τέλος για όποιον θέλει δε και καλά να μάθει 29 είμαι

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
σε παρακαλωωωωωωωωωω μεμοοοοοο δεν μπορωωωω αλλοοοο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ

ρε μαλακα , εξαιτιας σου χαζογελαω στο δρομο σκεφτομαι της παραθεσεις σου με τον πιεξ και με πιανει νευρικο  :2funny: :2funny:
μαρουλι  :zfuck:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
ποπο, διαβάζω τόσες σελίδες!!! Αραγε ποιός είπε οτι εχει πεσει λίγο το τόπικ!!!

Επισκέπτης
Και σου μιλαει ενας τυπος που αγαπησε τις γυναικες οταν γνωρισε τις ιεροδουλες και οχι τις γυναικες  απο τις κανονικες του σχεσεις

Φίλε σιχαίνομαι τίς κολακείες, αλλά είναι πολύ μεγάλο αυτό πού έγραψες!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Γύρνα στη Συγγρού τώρα.

ε μονο τωρα που σχολασες μπορει καποιος να περασει απο τη συγγρου...ολες τις αλλες ωρες εχει μποτιλιαρισμα απο τους πακηδες που κανουνε ουρα να σε παρτουζωσουνε  :2on1:

Επισκέπτης
Εξαιρετικά!
Λαλίστατο το Φ104  στο φόρουμ, με το αέρα του πελάτη που πληρώνει την παρουσία του, και το σύνηθες σε άτομα του είδους υφάκι.
Μόνο που κάποιες άλλες φορές, παρά τη πρόκληση, ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!

(Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο. Απάντηση #37258 , σελ. 2484)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ηρεμαααααα !!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Εξαιρετικά!
Λαλίστατο το Φ104  στο φόρουμ, με το αέρα του πελάτη που πληρώνει την παρουσία του, και το σύνηθες σε άτομα του είδους υφάκι.
Μόνο που κάποιες άλλες φορές, παρά τη πρόκληση, ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!

(Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο. Απάντηση #37258 , σελ. 2484)

jopino μωρο μου ενταξυ μη τρελενεσαι το ξερουμε οτι εισαι στη κλικα ροκαβλον-καβειρου ;)
τι θες δηλ να σου πω για τον λοβερβο?
για πολιτικα προσωπα και τις δηλωσεις τους σορρυ αλλα δεν πεφτω στην παγιδα σου και δεν απανταω ;)
αφτοι κανουν τη δουλεια τους εγω την δικια μου
παντως εσυ που τοσο κανεις σημαια τις δηλωσεις του δεν σε πολυβλεπω να τις εφαρμοζεις και στη πραξη
καθε μερα στα μπουρδελα εισαι ;) :-
μηπως να ξαναδιαβαζες το κειμενακι γιατι μου φαινεται μπενακης βγενακης το διαβασες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom