Επισκέπτης
αστο ρε καβιρε ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν αισθανεσαι τετοιες γυναικες...ασε που κανεις μπαμ απο μακρια οτι εχεις χρονια να
Εσύ με πόσα 100ρικα την έχεις Α Ι Σ Θ Α Ν Θ Ε Ι ;
αστο ρε καβιρε ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν αισθανεσαι τετοιες γυναικες...ασε που κανεις μπαμ απο μακρια οτι εχεις χρονια να
πραγματικά σέβομαι τα σκατά που ίσως να έχεις φάει και είναι δικα σου θέματα και τέλος πάντων δε μου πέφτει λόγος. Όντως πιστεύω απο αυτά που έχω διαβάσει ότι εσύ τουλάχιστον δεν έχεις κακές προθέσεις . Πάντως να σου πω ότι πράγματι πιστεύω ότι η ιερόδουλςο γυναίκα είναι πιο τίμια απο πολλές και πολλούς. Όσο για την ηλικία είμαι αρκετά μεγαλύτερος , που ε΄γραψα ότι ειμαι συνομίληκος? Ή το έγραψα κατα λάθος ή είδες εσύ κάτι άλλο και μπερδεύτηκες. Πιστεύω ότι έχεις προσέξει πως σε σένα απαντάω σοβαρα γιατι σου αξίζει και σε άλλους όπως του αρμόζει. Αυτό ίσως να μαρτυράει την ηλικία μου , αν και ούτε η ηλικία μας κάνει ανθρώπους. Τέλος για όποιον θέλει δε και καλά να μάθει 29 είμαιφιλε μου εσυ το ειπες οτι εισαι συνομηλικος με τα κοριτσια
Εγω τωρα τι να κανω σαν μεγαλυτερος για να σε προφυλαξω..να σου πω καλα κανεις που τις θεωρεις τουλαχιστον ανωτερες απο τις γυναικες που δεν εκδιδονται..Δε ξερεις τι σημαινει ιεροδουλος φιλε μου και καλυτερα να μη μαθεις επι της ουσιας
Και σου μιλαει ενας τυπος που αγαπησε τις γυναικες οταν γνωρισε τις ιεροδουλες και οχι τις γυναικες απο τις κανονικες του σχεσεις
σε πονεσε ε?Εσύ με πόσα 100ρικα την έχεις Α Ι Σ Θ Α Ν Θ Ε Ι ;
μαρουλισε παρακαλωωωωωωωωωω μεμοοοοοο δεν μπορωωωω αλλοοοο
υγ
ρε μαλακα , εξαιτιας σου χαζογελαω στο δρομο σκεφτομαι της παραθεσεις σου με τον πιεξ και με πιανει νευρικο
εσυ ουτε με τα 100ρικα την αισθανεσαι...μονο με την παλαμη σου!!( )Εσύ με πόσα 100ρικα την έχεις Α Ι Σ Θ Α Ν Θ Ε Ι ;
Και σου μιλαει ενας τυπος που αγαπησε τις γυναικες οταν γνωρισε τις ιεροδουλες και οχι τις γυναικες απο τις κανονικες του σχεσεις
ποπο, διαβάζω τόσες σελίδες!!! Αραγε ποιός είπε οτι εχει πεσει λίγο το τόπικ!!!
Γύρνα στη Συγγρού τώρα.
ποπο, διαβάζω τόσες σελίδες!!! Αραγε ποιός είπε οτι εχει πεσει λίγο το τόπικ!!!
Περίμενε να φύγω και θα δείς ;)
ετσουξε ε?Εχει πέσει Dawn.To ξέρεις καλύτερα από μένα.
Εχασε κανένας το καυλόμετρο?Moύφα καύλες έχεις.Αντί να πάς να γαμηθείς κάθεσαι και ψωλαρμενίζεις σε μιά οθόνη.
Ελλεηνίδα, τί περιμένεις. :S
Εχει πέσει Dawn.To ξέρεις καλύτερα από μένα.
Εξαιρετικά!
Λαλίστατο το Φ104 στο φόρουμ, με το αέρα του πελάτη που πληρώνει την παρουσία του, και το σύνηθες σε άτομα του είδους υφάκι.
Μόνο που κάποιες άλλες φορές, παρά τη πρόκληση, ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!
(Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο. Απάντηση #37258 , σελ. 2484)
τι καταντια να μπαινει ενας σε σαιτ με μπουρδελα και να το παιζει ηθικολογος
Μετριοφρων, η κανω λαθος ???το δικο μου σιγουρα οχι, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΥΛΟΜΕΝΟ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.