THE NEXT TOP MONTEL !!!
Αν η φωτό ανταποκρίνεται με ακρίβεια στην πραγματικότητα, μου θυμίζει κάτι από 80'ς η κοπέλα! Και το λέω για καλό αυτό! Κάτι μετάξύ Samantha Fox και Heather Locklear!
THE NEXT TOP MONTEL !!!
Γιατι δεν κανεις ενα κοπο να πας να την δεις απο κοντα, ετσι ωστε να αποκρυσταλωσεις δικη σου αποψη ?Αν η φωτό ανταποκρίνεται με ακρίβεια στην πραγματικότητα, μου θυμίζει κάτι από 80'ς η κοπέλα! Και το λέω για καλό αυτό! Κάτι μετάξύ Samantha Fox και Heather Locklear!
Ναι το Βρ. 60η λαουρα εχει δουλεψει βρηλισσου???
ΚαληνυχταΚαλη νυχτα, κυριοι και κυριες !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-*, στα κοριτσια της βαρδιας και καλη συνεχεια σε ολους !!!
60 η μηπως 36?Ναι το Βρ. 60
To ξερω.Δεν εννοεί τη μελαχρινή καλλονή του Κασσάνδρας. ;)
Απο τις περιορισμενες"ΚΡΙΤΙΚΕΣ"Καλά, και πως τις ξεχωρίζανε στα προγράμματα; :S
Αν η φωτό ανταποκρίνεται με ακρίβεια στην πραγματικότητα, μου θυμίζει κάτι από 80'ς η κοπέλα! Και το λέω για καλό αυτό! Κάτι μετάξύ Samantha Fox και Heather Locklear!
όντως ...Καλά, και πως τις ξεχωρίζανε στα προγράμματα; :S
Mε την καμμία των καμμιών , όμως . . .
http://[URL unfurl="true"]www.celebrityrush.com/celebrity-pictures/Heather-Locklear-1216827436.jpg[/img[/URL]]
Με τις πολλές των πολλών ... :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Τα σέβη μου στον Κύριο !
[/quote]Καλησπερίζω και ανταποδίδω τα μέγιστα!!!! Χαθήκαμε,όλα καλά,πως την έχετε?.....(την υγεία σας)!!!
Στα Ανεμοδαρμένα Ύψη , διάθεση και υγεία .Καλησπερίζω και ανταποδίδω τα μέγιστα!!!! Χαθήκαμε,όλα καλά,πως την έχετε?.....(την υγεία σας)!!!
Καλό βράδυ.(Αυτο το αναμουνί να μην αργήσει να έρθει)Στα Ανεμοδαρμένα Ύψη , διάθεση και υγεία .
Χαιρετίζω Κυρίες και Κυρίους και τελώ εν αναμουνί νέας συναντήσεως .
Καλό μας βράδυ !
Την ξανθια τηνεγραφαν σαν "Λαουρα η Τσεχα".Καλά, και πως τις ξεχωρίζανε στα προγράμματα; :S
Εχει σημασία βέβαια σε πια εποχή αναφερόμαστε γιατί απο το 36 πέρασε και η Λάουρα του Sensuality που επίσης ήταν σκέτη Λαουρα. Νομίζω πρίν απο τις άλλες....Την ξανθια τηνεγραφαν σαν "Λαουρα η Τσεχα".
Την μελαχροινη σκετο Λαουρα, χωρις καποια επεξηγηση.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τι τι .....τι έγινε με τη μπουρδελοτσαρκα?
Πάνε να μας την κόψουν και αυτή, με τα ΔΝΤ και τα τσουτσέκια που αποφασίζουν?