despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
180 Μαίων!! Εσύ;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 21 ΧΡΟΝΩΝ....... :-* :-*
180 Μαίων!! Εσύ;
Καλημερα και απο μενα ΣΚ ερχεται αντε να περασουμε καλα ;)
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ........................
Γεια σας κι απο μένα. Αρκετή δουλειά έχω σήμερα αν και καλό είναιαυτό. Λοιπό σήμερα αποφάσισα τη νύχτα να πιω δύο ουίσκυ και να κάνω επίσκεψη. Όποια απο τις τρεις αγαπημένες μου είναι εκεί θα αναλάβει το ρόλο να κλείσει όμορφα η εβδομάδα μου
καλημερα κ παλι απο μενα! Ποια θα ανοιξει σε μενα το υπεροχο σκ που ερχεται?ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-* :-* :-* :-*Η ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΜΟΡΦΑ
Αγαπητη μου κυρια για μια φορα ακομα διαπιστονω οτι ησστε πολυ επιθετικη και την λεξη την εχετε προχειρη.
Αν θυμοσατε πριν μια εβδομαδα ησασταν το ιδιο αρνητικη σε αυτα που πληρωσα και την ωρα που κατεβηκα τις σκαλεσ φρασισ που δεν μπορω να προφερω ξεστομισατε αν κανω λαθοσ ρωτηστε την ξανθια υπηρεσια --αννα-- που τισ πεσανε τα μουτρα τωρα το οτι αποκαληστε ελληνιδα καλα κανετε παρολο το οτι και με τισ αλβανιδεσ δεν εχω κατι.
Εχετε θεμα συμπεριφορασ αγαπηυη μου κυρια δυστηχωσ .
Δεν είναι ρεσεψιόν σε ξενοδοχείο σε μπουρδέλο δουλεύει και έχουν δει τόσα τα μάτια της. Αν ο καθένας ανώμαλος που μπαίνει ( όχι έσυ ) της έχει πρήξει τα αρχίδια που δεν είχε πως θέλει να συμπεριφέρεται? Φυσιλογικό είναι σε τέτοια μονοπάτια σε σκληραίνει η ζωή. Τα ίδια βλέπεις εσυ στη δουλειά σου κα τα ίδια βλέπει αυτή καθημερινά? Εγώ πάντως που φέρομαι σωστά ποτέ δ εν έχω μαλώσει με πουτάνα επαγγελματία και ας ξέρω ότι ευέξαπτη ενώ με γυναίκες της καθημερινότητας μαλώνω κάθε μέραΑγαπητη μου κυρια για μια φορα ακομα διαπιστονω οτι ησστε πολυ επιθετικη και την λεξη την εχετε προχειρη.
Αν θυμοσατε πριν μια εβδομαδα ησασταν το ιδιο αρνητικη σε αυτα που πληρωσα και την ωρα που κατεβηκα τις σκαλεσ φρασισ που δεν μπορω να προφερω ξεστομισατε αν κανω λαθοσ ρωτηστε την ξανθια υπηρεσια --αννα-- που τισ πεσανε τα μουτρα τωρα το οτι αποκαληστε ελληνιδα καλα κανετε παρολο το οτι και με τισ αλβανιδεσ δεν εχω κατι.
Θα έρθει σύντομα και η σειρά σου.. καυλιάρα γυναίκαΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-* :-* :-* :-*Η ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΜΟΡΦΑ
καλημερα κ παλι απο μενα! Ποια θα ανοιξει σε μενα το υπεροχο σκ που ερχεται?
Φίλε κατά προτίμηση Canadian Club καί άν είναι να πάς με την Ελένη , καί όχι μόνο , να έχεις φάει καί χουρμάδες ! είναι δυναμωτικοί !!Γεια σας κι απο μένα. Αρκετή δουλειά έχω σήμερα αν και καλό είναιαυτό. Λοιπό σήμερα αποφάσισα τη νύχτα να πιω δύο ουίσκυ και να κάνω επίσκεψη. Όποια απο τις τρεις αγαπημένες μου είναι εκεί θα αναλάβει το ρόλο να κλείσει όμορφα η εβδομάδα μου
Σημαντικής αξίος τας συμβουλάς σας Κύριε , θα εισακούσω .Φίλε κατά προτίμηση Canadian Club καί άν είναι να πάς με την Ελένη , καί όχι μόνο , να έχεις φάει καί χουρμάδες ! είναι δυναμωτικοί !!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ....καλημερα κ παλι απο μενα! Ποια θα ανοιξει σε μενα το υπεροχο σκ που ερχεται?
Αγαπητη μου κυρια για μια φορα ακομα διαπιστονω οτι ησστε πολυ επιθετικη και την λεξη την εχετε προχειρη.
Δεν είναι ρεσεψιόν σε ξενοδοχείο σε μπουρδέλο δουλεύει και έχουν δει τόσα τα μάτια της. Αν ο καθένας ανώμαλος που μπαίνει ( όχι έσυ ) της έχει πρήξει τα αρχίδια που δεν είχε πως θέλει να συμπεριφέρεται? Φυσιλογικό είναι σε τέτοια μονοπάτια σε σκληραίνει η ζωή. Τα ίδια βλέπεις εσυ στη δουλειά σου κα τα ίδια βλέπει αυτή καθημερινά? Εγώ πάντως που φέρομαι σωστά ποτέ δ εν έχω μαλώσει με πουτάνα επαγγελματία και ας ξέρω ότι ευέξαπτη ενώ με γυναίκες της καθημερινότητας μαλώνω κάθε μέρα Θα έρθει σύντομα και η σειρά σου.. καυλιάρα γυναίκα
Εγώ προτιμώ να μου δείξεις κάτι άλλο.... ;)ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟ ΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 50 Η 100Ε.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΩΡΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΩΣΤΕΣ.
Το οτι πληρωνεις φιλε takiswrc δεν σου δινει αυτοματως το δικαιωμα να κανεις και να φαιρεσαι οπως θες.Αν παλι πιστευεις οτι εχεις δικιο εδω ειμαστε να μας τα πεις.Εξαλλου κουβεντα και χαβαλε κανουμε εδω μεσα.Και τα κοριτσια ανθρωποι ειναι με αδυναμιες οπως ολοι μας.Φαντασου τι εχουν δει τα ματια τους.