Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

takiswrc

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟ ΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 50 Η 100Ε.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΩΡΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΩΣΤΕΣ.

O τροποσ συμπεριφορασ ενοσ ανθρωπου αγαπητη μου κυρια φενετε και απο τα γραφομενα οσο για το αν θελετε πελατη ωραιο και σωστο εχετε ενα δικιο δεν ειμαι και ομορφοσ αλλα δεν ζητησα τιποτα παραπανω απο αυτα που πληρωσα . Το θεμα τισ ιπικοοτητασ δεν με ενδιαφερη καθολου αλλα στεναχωριεμε στη χωρα μου ατομα μη ελληνεσ να διαφημιζοντε ωσ ελληνεσ.
Σασ χερετω καλα να ησαστε .

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
O τροποσ συμπεριφορασ ενοσ ανθρωπου αγαπητη μου κυρια φενετε και απο τα γραφομενα οσο για το αν θελετε πελατη ωραιο και σωστο εχετε ενα δικιο δεν ειμαι και ομορφοσ αλλα δεν ζητησα τιποτα παραπανω απο αυτα που πληρωσα . Το θεμα τισ ιπικοοτητασ δεν με ενδιαφερη καθολου αλλα στεναχωριεμε στη χωρα μου ατομα μη ελληνεσ να διαφημιζοντε ωσ ελληνεσ.
Αυτή η χώρα που αγαπάς τόσο ξέχασε να σου μάθει ορθογραφία

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.500
Πόντοι
456
Και κατα τα αλλα αλλες δεν ειναι ελληνιδες...Ελεος

Επισκέπτης
Αγαπητη μου κυρια για μια φορα ακομα διαπιστονω οτι ησστε πολυ επιθετικη και την λεξη  :fuck1: την εχετε προχειρη.
Αν θυμοσατε πριν μια εβδομαδα ησασταν το ιδιο αρνητικη σε αυτα που πληρωσα και την ωρα που κατεβηκα τις σκαλεσ φρασισ που δεν μπορω να προφερω ξεστομισατε αν κανω λαθοσ ρωτηστε την ξανθια υπηρεσια --αννα-- που τισ πεσανε τα μουτρα τωρα το οτι αποκαληστε ελληνιδα καλα κανετε παρολο το οτι και με τισ αλβανιδεσ δεν εχω κατι.
Εχετε θεμα συμπεριφορασ αγαπηυη μου κυρια δυστηχωσ .
Εφόσον φίλε μου μιλάς για κάτι τόσο σοβαρό όσο εξύβριση και προσβολές από ιερόδουλη σε πελάτη και εφόσον υποστηρίζεις ότι αυτό έγινε άδικα, καθώς και για περίπτωση μη σεβασμού των χρημάτων σου, γιατί δεν γράφεις κριτική για το εν λόγω περιστατικό ώστε να ενημερωθούν και τα υπόλοιπα μέλη;

zidane68

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Σασ χερετω καλα να ησαστε .
Το να έχεις μεγαλώσει σε μια χώρα.....δεν παίζει πουθενά? Αν δεν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ότι άλλο είσαι ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΑΙ.....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Σας τα έλεγα εγώ ...ήσυχα...........................................................

Τώρα να........ το ξυπνήσατε!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Θα έχουμε θεματάκι με το χωριό της Δέσποινας?

:think:  :think:  :think:

Άντε να δούμε!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.004
Πόντοι
26.470

Επισκέπτης
Έγραψε "το" και όχι "τον". Άρα δεν εννοεί άντρα.
Εκτός κι αν ήταν εκ παραδρομής...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom