despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Μη φωνασκείτε παρακαλώ...........................................
Κοιμάται το μωρό!
ΠΟΙΟ ΜΩΡΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ???????ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-* :-*
Μη φωνασκείτε παρακαλώ...........................................
Κοιμάται το μωρό!
ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟ ΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 50 Η 100Ε.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΩΡΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΣΩΣΤΕΣ.
Ναι ρε πούστη υπάρχει λογικΗ αλλά και λογικΟΙ!!
Μη φωνασκείτε παρακαλώ.............................................
Κοιμάται το μωρό!
[/quote Καλημερα σσσσσσ....χαμηλόφωνα μπορουμε να μιλαμε?σσσσσ....
Αυτή η χώρα που αγαπάς τόσο ξέχασε να σου μάθει ορθογραφίαO τροποσ συμπεριφορασ ενοσ ανθρωπου αγαπητη μου κυρια φενετε και απο τα γραφομενα οσο για το αν θελετε πελατη ωραιο και σωστο εχετε ενα δικιο δεν ειμαι και ομορφοσ αλλα δεν ζητησα τιποτα παραπανω απο αυτα που πληρωσα . Το θεμα τισ ιπικοοτητασ δεν με ενδιαφερη καθολου αλλα στεναχωριεμε στη χωρα μου ατομα μη ελληνεσ να διαφημιζοντε ωσ ελληνεσ.
Αυτή η χώρα που αγαπάς τόσο ξέχασε να σου μάθει ορθογραφία
Μπορεί όμως καί να είναι λάτρης της γραφής του Μπόστ ό κύριος !Αυτή η χώρα που αγαπάς τόσο ξέχασε να σου μάθει ορθογραφία
Εφόσον φίλε μου μιλάς για κάτι τόσο σοβαρό όσο εξύβριση και προσβολές από ιερόδουλη σε πελάτη και εφόσον υποστηρίζεις ότι αυτό έγινε άδικα, καθώς και για περίπτωση μη σεβασμού των χρημάτων σου, γιατί δεν γράφεις κριτική για το εν λόγω περιστατικό ώστε να ενημερωθούν και τα υπόλοιπα μέλη;Αγαπητη μου κυρια για μια φορα ακομα διαπιστονω οτι ησστε πολυ επιθετικη και την λεξη την εχετε προχειρη.
Αν θυμοσατε πριν μια εβδομαδα ησασταν το ιδιο αρνητικη σε αυτα που πληρωσα και την ωρα που κατεβηκα τις σκαλεσ φρασισ που δεν μπορω να προφερω ξεστομισατε αν κανω λαθοσ ρωτηστε την ξανθια υπηρεσια --αννα-- που τισ πεσανε τα μουτρα τωρα το οτι αποκαληστε ελληνιδα καλα κανετε παρολο το οτι και με τισ αλβανιδεσ δεν εχω κατι.
Εχετε θεμα συμπεριφορασ αγαπηυη μου κυρια δυστηχωσ .
Το να έχεις μεγαλώσει σε μια χώρα.....δεν παίζει πουθενά? Αν δεν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ότι άλλο είσαι ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΑΙ.....O τροποσ συμπεριφορασ ενοσ ανθρωπου αγαπητη μου κυρια φενετε και απο τα γραφομενα οσο για το αν θελετε πελατη ωραιο και σωστο εχετε ενα δικιο δεν ειμαι και ομορφοσ αλλα δεν ζητησα τιποτα παραπανω απο αυτα που πληρωσα . Το θεμα τισ ιπικοοτητασ δεν με ενδιαφερη καθολου αλλα στεναχωριεμε στη χωρα μου ατομα μη ελληνεσ να διαφημιζοντε ωσ ελληνεσ.
Σασ χερετω καλα να ησαστε .
Δηλαδή;Αν δεν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ ότι άλλο είσαι ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΑΙ.....
Τι πράγμα ξυπνήσαμε λάγαρε;Σας τα έλεγα εγώ ...ήσυχα...........................................................
Τώρα να........ το ξυπνήσατε!
Τι πράγμα ξύπνησα λάγαρε;
Θα έχουμε θεματάκι με το χωριό της Δέσποινας?
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ....................
Άντε να δούμε!
Γιατί να έχουμε; Από ποιο χωριό είναι;Θα έχουμε θεματάκι με το χωριό της Δέσποινας?
εσενα θα εννοει! Δεσποινακι γραφε με μικρα καλυτερα. Τα κεφαλαια δειχνουν οτι φωναζεις.ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ........................ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟ ΜΩΡΟ??????????
Γιατί να έχουμε; Από ποιο χωριό είναι;