Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
μαζι σου ποτε καλυτερα να βαλω ενα αγγουρι στο μουναρα μου παρα το πουτσο σου εγινε κατανοειτο
καλύτερα τουρσί βάλε όχι αγγούρι γιατί όταν έρθω εγώ θέλν να νιώθω και κάτι.. χαχα μην ασχολείστε λέμε .....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλύτερα τουρσί βάλε όχι αγγούρι γιατί όταν έρθω εγώ θέλν να νιώθω και κάτι.. χαχα μην ασχολείστε λέμε .....

ουφ δε σας προλαβαινω σημερα! μπουκωσε το συστημα!

εσυ βλεπω μια χαρα τα πας, ηταν που το δεσποινακι δε σου εκανε, πολυ συνηθισμενο για τα γουστα σου!  :grin:

αφηστε και καμια για μας κυριες ιsiderate, Ελενη, Δεσποινα, Αμαντα, για μας δε θα περισσεψει τιποτα; πλακα κανω.  :grin:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
δεν ειπα οτι δεν ηπαρχουνε και αλλες δουλιες και εγω εκανα αλλη δουλια πριν μπω σε αυτο το χορο δες καλα τι ειπα  ;) ;) ;) ;)
ξερεις ποιο ειναι το προβλημα αμαντα..λετε πολλες μαλακιες,δυστυχως..
Τη προηγουμενη φορα παρομοιασες το μ... σου με μαγαζι,δε λεγονται τετοια πραγματα και ας ειναι η αληθεια
Δεν ξερετε ρε γμτ ουτε να φλερταρετε,ουτε να διεγειρεται λιγο και το μυαλο γιατι σαν κορμια σαφως το κανετε,μια χαρα ειστε
Υπηρχε και ενα θρεντ με την παολα απο φραντζη πριν δυο χρονια,καμια σχεση..και τη παρεα μας καναμε,και φιλοι ημασταν και στο στουντιο που δουλευε πηγαιναμε
Οι μονες λεξεις που ακουμε ειναι ειμαι καβλωμενη,ειμαι φτιαγμενη,αλλαξτε το λιγακι,ειναι κουραστικο

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλησπερα στα φιλαρακια !!!

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Τη προηγουμενη φορα παρομοιασες το μ... σου με μαγαζι,δε λεγονται τετοια πραγματα και ας ειναι η αληθεια
Δεν ξερετε ρε γμτ ουτε να φλερταρετε,ουτε να διεγειρεται λιγο και το μυαλο γιατι σαν κορμια σαφως το κανετε,μια χαρα ειστε
Υπηρχε και ενα θρεντ με την παολα απο φραντζη πριν δυο χρονια,καμια σχεση..και τη παρεα μας καναμε,και φιλοι ημασταν και στο στουντιο που δουλευε πηγαιναμε
Οι μονες λεξεις που ακουμε ειναι ειμαι καβλωμενη,ειμαι φτιαγμενη,αλλαξτε το λιγακι,ειναι κουραστικο

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ........................ :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

ε ρε φιλε, πιτσιρακια ειναι, δικος τους λεξιλογιο εχουν. καπως ετσι μιλανε οι κοπελες σημερα, εισαι μια παλαιοτερης εποχης, μην τις κρινεις ετσι.

θα μου πεις υπαρχουν και κοπελες που μιλανε αλλιως, οκ, αλλα μην το κανουμε θεμα με αυτο το λεξιλογιο πια! ουτε και με την ορθογραφια! δεν πανε για καθηγητριες τα κοριτσια!  :grin:

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
ουφ δε σας προλαβαινω σημερα! μπουκωσε το συστημα!

εσυ βλεπω μια χαρα τα πας, ηταν που το δεσποινακι δε σου εκανε, πολυ συνηθισμενο για τα γουστα σου!  :grin:

αφηστε και καμια για μας κυριες ιsiderate, Ελενη, Δεσποινα, Αμαντα, για μας δε θα περισσεψει τιποτα; πλακα κανω.  :grin:
αφού είναι η τριάδα της κολάσεως. Πάντως μη νομίζεις μια φορά έχω πάει και αυτή για την Ελένη , τώρα σχεδιάω δεύτερη επίσκεψη αλλά μου αρέσει το καλό να το λέω. Για μένα αυτές οι δουλειές είναι σα τις αποταμιεύσεις. Αν ακουμπάς πάνω απο 10 % των χρημάτων που σου περισεύουν είσαι μαλάκας

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
ε ρε φιλε, πιτσιρακια ειναι, δικος τους λεξιλογιο εχουν. καπως ετσι μιλανε οι κοπελες σημερα, εισαι μια παλαιοτερης εποχης, μην τις κρινεις ετσι.

θα μου πεις υπαρχουν και κοπελες που μιλανε αλλιως, οκ, αλλα μην το κανουμε θεμα με αυτο το λεξιλογιο πια! ουτε και με την ορθογραφια! δεν πανε για καθηγητριες τα κοριτσια!  :grin:

ΟΡΕΣΤΗ :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:ΕΤΣΙ ΜΡΑΒΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ........................ :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Κοίτα, αυτό το ξέρουμε.Εφόσον όμως μπαίνεις εδω και κάνεις κουβέντα, πρέπει να είσαι ετοιμη να "αντιμετωπίσεις" κι άλλες απόψεις πέρα από αυτές των αγαπούληδων.Τώρα, αν δεν θες κουβέντα, αντίλογο και "διαφωνίες", δεν χρειάζεται να γράφεις.Νομίζω λογικό.Γιατί τα παίρνεις τόσο? Δεν σου είπαν ότι στο site δεν είναι όλοι γλυκούληδες και "ερωτευμένοι"?

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
όχι εσείς δεν είστε πουτάνες τίμιες είστε , πουτάνες είναι οι άλλες.. όλοι μας ξέρουμε τι εννοώ. Και για να τελειώνουμε αυτές είναι δουλειε΄ς για φυλακή όχι η εκδιδόμενη
www.newsbeast.gr/society/arthro/286899/mikra-paidia-poloudai-sto-kedro-tis-athinas/]http://www.newsbeast.gr/society/arthro/286899/mikra-paidia-poloudai-sto-kedro-tis-athinas/[/url]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom