Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ooouuuu

ρε ξεκολατε...

εσεις πισω απο μια οθονη και τα κοριτσια εκτεθημενα στο στουντιο και εσεις βγαζετε ολη την χολη  :jerking: :jerking:

εαν εχετε καποιο προβλημα

τραβατε να το πειτε απο κοντα...

αλλα βλεπω κρατατε χολη για τους συμβασιουχους της δεη

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Τι λες ρε κορίτσι μου? Τι σημαντικές διαπιστώσεις είναι αυτές που κάνεις? Ευτυχώς που ήρθες κ μας ενημέρωσες.

Έχει κ Πανεπιστήμια ξέρεις η Ελλάδα, με κορίτσια που σπουδάζουν κ ξενυχτάνε  διαβάζοντας,  κ δουλεύουν για  35 € το 8ωρο αν βρουν δουλειά, γιατί έχουν ηθική κ αξίες , κατι που για εσάς είναι άγνωστες λέξεις. Διάλεξες που διάλεξες τον δρόμο της παρακμής , της υποτέλειας, του βούρκου , του περιθωρίου κ τολμάς να έχεις κ άποψη κ να κρίνεις τι έχει κ τι όχι η Ελλάδα?

Ήρθες στην Ελλάδα κ τρως ψωμί κάνοντας το αρχαιότερο επάγγελμα κ μιλάς κ από πάνω, αντι να το βουλώνεις κ να μαζεύεσαι στη γωνιά σου?

Για συνέλθετε λίγο, πολύ θάρρος πήρατε.......

Λίγο απότομος είσαι αλλά δεν έχεις κι άδικο.Κα. Αμάντα καυλα, πώς σας λένε, υπάρχουν και εκατομμύρια άνθρωποι που κάνουν δυσκολότερες δουλειές, για πολύ λιγότερα χρήματα.Το γιατί δε νομίζω ότι σας αφορά.Απλά λίγο μυαλό πριν γράψουμε ό,τι μας κατέβει.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ooouuuu

ρε ξεκολατε...

εσεις πισω απο μια οθονη και τα κοριτσια εκτεθημενα στο στουντιο και εσεις βγαζετε ολη την χολη  :jerking: :jerking:

εαν εχετε καποιο προβλημα

τραβατε να το πειτε απο κοντα...

αλλα βλεπω κρατατε χολη για τους συμβασιουχους της δεη
εσυ ποτε θα εκτεθεις στη δημοσιοτητα?  :birdman:

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Τι λες ρε κορίτσι μου? Τι σημαντικές διαπιστώσεις είναι αυτές που κάνεις? Ευτυχώς που ήρθες κ μας ενημέρωσες.

Έχει κ Πανεπιστήμια ξέρεις η Ελλάδα, με κορίτσια που σπουδάζουν κ ξενυχτάνε  διαβάζοντας,  κ δουλεύουν για  35 € το 8ωρο αν βρουν δουλειά, γιατί έχουν ηθική κ αξίες , κατι που για εσάς είναι άγνωστες λέξεις. Διάλεξες που διάλεξες τον δρόμο της παρακμής , της υποτέλειας, του βούρκου , του περιθωρίου κ τολμάς να έχεις κ άποψη κ να κρίνεις τι έχει κ τι όχι η Ελλάδα?

Ήρθες στην Ελλάδα κ τρως ψωμί κάνοντας το αρχαιότερο επάγγελμα κ μιλάς κ από πάνω, αντι να το βουλώνεις κ να μαζεύεσαι στη γωνιά σου?

μπορεί και να μην τίποτα σωστό απο αυτά που είπες , δε μπαίνω καν στον κόπο να τα σχολιάσω. Προτιμώ να κάνω σεξ γιατι με τόσο ψηλό επίπεδο με πιάνει υψοφοβία

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
ωραιο και εγω σε συμπαθησα γιατι τα λες εξω απο τα δοντια μπραβο σου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αν και ένα πουλάκι μου είπε ότι δε με είπες εσύ αντρακλά μου αλλά έγινε μπέρδεμα. Μπερδέψατε τα μπούτια σας εκει μέσα δεν είναι στούντιο ιντρεντ καφέ είναι :2funny: :2funny: :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Μη γράψει άνθρωπος κάποια αλήθεια εδώ μέσα, θα πέσετε οι promotores να τον φάτε! Σιγά μη χάσετε κανά 50αρικο...

Επισκέπτης

να μιλας πιο ομορφα γτ δεν με ξερεις και απο εχθες προτον και δευτερον εγω δεν ειπα οτι δεν εχει τπτ αλλο ειπα οτι εχει μπολικα αυτα τα 3 και δεν το εχω πει εγω απο εσας το εχω μαθει οκ.και εγω δουλια κανω ουτε εκλεψα ουτε σκοτοσα οκ.....

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
αν και ένα πουλάκι μου είπε ότι δε με είπες εσύ αντρακλά μου αλλά έγινε μπέρδεμα. Μπερδέψατε τα μπούτια σας εκει μέσα δεν είναι στούντιο ιντρεντ καφέ είναι :2funny: :2funny: :2funny:
ηταν και απο τις  δυο μας το αντρακλασ εγω τησ το ειπα αυτη το εγραψε..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
θα γραφω οπωσ γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωω εγωωωωωωωωωω οκ εισαι τελικα πολυυυυυυυ.................... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

έλα πλάκα κάνω, οκ οκ το κόβω, σόρυ! μαρέσει να σε πειράζω!  :-*

δεν το ξανακάνω! (στην ορθογραφία αναφέρομαι μόνο  :grin:)

το άλλο που έγραψα σε καλύπτει ή μήπως γράφω μαλακίες;  :P

Επισκέπτης
Λίγο απότομος είσαι αλλά δεν έχεις κι άδικο.Κα. Αμάντα καυλα, πώς σας λένε, υπάρχουν και εκατομμύρια άνθρωποι που κάνουν δυσκολότερες δουλειές, για πολύ λιγότερα χρήματα.Το γιατί δε νομίζω ότι σας αφορά.Απλά λίγο μυαλό πριν γράψουμε ό,τι μας κατέβει.
δεν ειπα οτι δεν ηπαρχουνε και αλλες δουλιες και εγω εκανα αλλη δουλια πριν μπω σε αυτο το χορο δες καλα τι ειπα  ;) ;) ;) ;)

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
να μιλας πιο ομορφα γτ δεν με ξερεις και απο εχθες προτον και δευτερον εγω δεν ειπα οτι δεν εχει τπτ αλλο ειπα οτι εχει μπολικα αυτα τα 3 και δεν το εχω πει εγω απο εσας το εχω μαθει οκ.και εγω δουλια κανω ουτε εκλεψα ουτε σκοτοσα οκ.....

Βασικά κοπέλα μου, δεν υποτίμησε κανείς τη δουλειά σου, εσύ μάλλον πρώτη υποτιμάς ή ξεχνάς ότι υπάρχουν κι άλλες δουλειές και δεν είναι το παν τα φράγκα.

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Μην ασχολείστε πολύ , πολλοί το μόνο που τους κάνει να νιώθουν ότι υπάρχουνε είναι το να γράφουν στο ίντερνετ και να σπάνε τα νεύρα στον κόσμο. Εγώ πάντως έχω να αναγνωρίσω στις γυναίκες του επαγγέλματος ότι ενώ οι εργοδότες παντού γαμάνε τον κ΄΄οσμο για να βγάλουνε μόνο εσείς γαμιέστε στη δουλειά αυτο απο μόνο του σας κάνει πολυ εργατικές. χαχα

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
σαν τις χήρες στο κρεβάτι κανουν μερικοι  :2funny: :2funny: :2funny:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Moύφα καύλες έχεις.Αντί να πάς να γαμηθείς κάθεσαι και ψωλαρμενίζεις σε μιά οθόνη.
Ελλεηνίδα, τί περιμένεις.  :S
μαζι σου ποτε καλυτερα να βαλω ενα αγγουρι στο μουναρα μου παρα το πουτσο σου εγινε κατανοειτο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom