Επισκέπτης
Βρε Δέσποινα, αφού είσαι καυλωμένη γιατι δεν πάς να γαμηθείς;
ειρωνικα το ειπε βρε.....σε κοροιδευει δυστυχω ς....:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αν δεν γουσταρω εγω δεν γινεται τιποτα ορεστη μην ξεχνοιωμαστε
μπραβο αντρακλα μου :-* :-* :-* :-* :-*και όταν πας να φας τυρόπιττα λέει απέξω ζεστή και φρέσκια αλλα άμα δε φας δε την καταλαβαίνεις..
ευχαριστω να εισαι καλαμπραβο αντρακλα μου :-* :-* :-* :-* :-*
δν σε θελει για φιλολογο!συ είπας ;) εννοείται πως σε ευχαριστώ... χαζό! ;) :-*
το ξεχνιόμαστε στα νεολληνικά γράφεται με γιώτα! πρόσεξε γιατί θα είμαι ανελέητος μαζί σου!
Άμα είσαι πεινασμένος τρως. Αυτό εννοώ.και όταν πας να φας τυρόπιττα λέει απέξω ζεστή και φρέσκια αλλα άμα δε φας δε την καταλαβαίνεις..
θα γραφω οπωσ γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωω εγωωωωωωωωωω οκ εισαι τελικα πολυυυυυυυ....................συ είπας ;) εννοείται πως σε ευχαριστώ... χαζό! ;) :-*
το ξεχνιόμαστε στα νεολληνικά γράφεται με γιώτα! πρόσεξε γιατί θα είμαι ανελέητος μαζί σου!
ετσι ειναι,δυστυχως..το προτιμω ομως αυτα που λεει να ΜΗΝ τα κανει πραξη.Καμια φορα αυτος που λεει οτι δεν ενδιαφερεται,ενδιαφερεται περισσοτερο απ ολους και αυτος που λεει οτι ενδιαφερεται αποδεικνυεται αναισθητος.Της ευχομαι στη πραξη να ειναι η εξαιρεση λοιπον,και στη δουλεια της και στα προσωπικα τηςειρωνικα το ειπε βρε.....σε κοροιδευει δυστυχω ς....
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΛΟΜΕΝΗ ΑΜΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....... :S :S
ααααααααααα κατι εχεισ εσυ να το κοιταξεισ ετσι........Βρε Δέσποινα, αφού είσαι καυλωμένη γιατι δεν πάς να γαμηθείς;
Αυτό το αφιερώνω στην καυλιάρα μου τη Δέσποινα γιατι σήμερα τη συμπάθησαμπραβο αντρακλα μου :-* :-* :-* :-* :-*
καλο βραδυ παντρον!Νύσταξα... καληνύχτα λατρεμένοι μου φίλοι !!!!11
ααααααααααα κατι εχεισ εσυ να το κοιταξεισ ετσι........
ενωιτε πλακα κανω! ;) ;) ;) ;)αν έχει αρχίδια έιπε , εσυ τι πετάγεσαι ?
δε το εννοείς πως έχω άδικο έτσι?
Τι λες ρε κορίτσι μου? Τι σημαντικές διαπιστώσεις είναι αυτές που κάνεις? Ευτυχώς που ήρθες κ μας ενημέρωσες.3 πραγματα εχει μπολικα ι ελλαδα,αστινομικουσ,εκλισιες και μπουρδελα και μωνο τα τελεφτεα κανουνε κατι χρισιμο ;) ;) ;) ;) ;)
Γιατί αμφιβάλλετε ρε παιδιά? Μια χαρά καύλα πρέπει να φέρνουν τα 50άρικα...