Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΜΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΕΣΤΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΗΝ ΑΜΑΝΤΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :knockinb: :knockinb: :kissass: :kissass:

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ! ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΟΜΟΡΦΟΚΑΥΛΙΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!

και γω τη γουστάρω την Αμάντα! ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ! :knockinb: :knockinb: :kissass: :kissass:

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Κάποιοι μπαίνουνε στο μπου και περιμένουνε να δουνε γυναίκες που ντρέπονται γαι τη δουλειά που κάνουνε. Είναι καλύτερα που έχουμε όλες τις Ελλεινίδες για Αγίες γυναίκες τισ ταϊζουμε , βολευονται στο γάμο , κάθονται και μας κουστουμπολεύουνε πίσω απο τις πλάτες μας για το ότι δε μας σηκώνεται και διάφορα άλλα και γελάνε και έχουνε και 2-3 γκόμενους αλλά κρυφούς γιατί στο σόι είναι το καμάρι. και μας πειράζει που βγαίνει κάποια που δηλώνει ανοιχτά το επάγγελμα της και λέει ότι ειναι καυλωμένη. Τιμή της και καμάρι της δεν ειναι ανοργασμικιά όπως το 70 % των ελεινήδων και στο κάτω κάτω όλοι άντρες γουστάρουμε και θα παρακαλάγαμαε οι γυναίκα μας να βγάζει τέτοια πουτανία κατά βάθος και εμας θα μας καύλωνε αυτό... ε?

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
μηπως πρεπει να βαλω  μια ταξη εδω μεσα  :s&m_2:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Εμενα μου αρεσει πολυ και το κοινωνικο μηνυμα που περναει η κοπελα
ΖΗΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.....ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΧΘΕΣ.......ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ....... ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ........!!!!!!!
Ενας υμνος πραγματικα για την αγαπη προς τον συναθρωπο!

Επισκέπτης
χαζουλα εγω..... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:ειμαι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΥΛΟΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :knockinb: :fuck2:
Κλασσική ελλεηνίδα. Ακόμα και καυλωμένη κάθεται στο chat αντί να πάει να γαμηθεί.
Το επόμενο στάδιο δηλαδή είναι να πέσει για ύπνο έτσι και είναι ξεκαύλωτη.

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Κάποιοι μπαίνουνε στο μπου και περιμένουνε να δουνε γυναίκες που ντρέπονται γαι τη δουλειά που κάνουνε. Είναι καλύτερα που έχουμε όλες τις Ελλεινίδες για Αγίες γυναίκες τισ ταϊζουμε , βολευονται στο γάμο , κάθονται και μας κουστουμπολεύουνε πίσω απο τις πλάτες μας για το ότι δε μας σηκώνεται και διάφορα άλλα και γελάνε και έχουνε και 2-3 γκόμενους αλλά κρυφούς γιατί στο σόι είναι το καμάρι. και μας πειράζει που βγαίνει κάποια που δηλώνει ανοιχτά το επάγγελμα της και λέει ότι ειναι καυλωμένη. Τιμή της και καμάρι της δεν ειναι ανοργασμικιά όπως το 70 % των ελεινήδων και στο κάτω κάτω όλοι άντρες γουστάρουμε και θα παρακαλάγαμαε οι γυναίκα μας να βγάζει τέτοια πουτανία κατά βάθος και εμας θα μας καύλωνε αυτό... ε?
ασ πει καποιοσ οτι εχει αδικο αν εχει α.................

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
:-* :-*
Εμενα μου αρεσει πολυ και το κοινωνικο μηνυμα που περναει η κοπελα
ΖΗΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.....ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΧΘΕΣ.......ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ....... ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ........!!!!!!!
Ενας υμνος πραγματικα για την αγαπη προς τον συναθρωπο!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :rockon: :rockon: :rockon:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
ΑΜΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΣ!

ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ! ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ!  :knockinb: :fuck2:
αν δεν γουσταρω εγω δεν γινεται τιποτα ορεστη μην ξεχνοιωμαστε :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Συμφωνώ με το φίλο μου τον isiderato. οι κοπέλες το γουστάρουνε αυτό που κάνουνε, στο βαθμό που ένας άνθρωπος μπορεί να γουστάρει μια δύσκολη δουλειά που βγάζει καλά λεφτά.

Και είμαι μάλιστα σε θέση να γνωρίζω ότι οι συγκεκριμενές κοπέλες αυτό το κάνουνε με μεγάλη αξιοπρέπεια.

Εγώ ήθελα να ήξερα αν δεν υπήρχαν κοριτσάκια σαν αυτά που θα πηγαίνατε να ξεκαυλώσετε κάποιοι; με τις κόρες του γείτονα; να εκτιμάτε αυτό που κάνουν ρε παιδιά, έλεος πια.

εκτός αν πρέπει όλες οι "πουτάνες" να προέρχονται από τα κατακάθια της κοινωνίας και απο χώρες του τρίτου κόσμου, που είναι παιδιά κατώτερου θεού.

και κάτι τελευταίο, είναι 20 χρονών κοριτσάκια, και σεις ολόκληροι μαντράχαλοι, 40 και 50 ετών, περιμένετε να χρησιμοποιούν το ίδιο λεξιλόγιο με σας;

εγώ που είμαι στην ηλικία τους ξέρω πότε κάνουν πλάκα και πότε μιλάνε σοβαρά, εσείς με τις κόρες μπορείτε και επικοινωνείτε και σας πείραξαν τα κοριτσάκια το πώς μιλάνε μια γλώσσα δικιά τους. μα έλεος πια!

κορίτσια τα λέω καλά, ισχύει για την Κυριακή;  :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom