Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
γυρισα
Λενιω σου λεω γυρισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γυρισα
θα ξανα φυγοοοοοοοοο αυτι τιν φορα θα μαι δεν θα τουσμη ξαναφυγεις ομως
γυρισα
Που εισαι Μαρινακι? Και συ δουλεια?
όλες με τά μαστίγια και πάλι δεν προλαβαίνουμε ... σκεφτούμε να δώσω ένα και στη κυρια Βιβή
όλες με τά μαστίγια και πάλι δεν προλαβαίνουμε ... σκεφτούμε να δώσω ένα και στη κυρια Βιβή
αμε γιατι οχει να μιν γινο και γω θα χασο τετια ευχεριαΕλενακι φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Τα παιδια στο αγαπουλικο κλαμπ μας θελουν μαθηματα για πρωκτικο! Λεω να γινεις η δασκαλα τους
ΥΓ. Πως τελειωσες τοσο γρηγορα??
αμε γιατι οχει να μιν γινο και γω θα χασο τετια ευχερια
μασ ιρθε πολι φορτομενοσ μαι αυτα που διαυαζι εδο στο φορουμ μου ειπαι ;)
Μας βρήκες λίγους ε και κανείς επίθεση κάτσε να μαζευτούμε και θα σου πούμεΕλενακι φευγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
Τα παιδια στο αγαπουλικο κλαμπ μας θελουν μαθηματα για πρωκτικο! Λεω να γινεις η δασκαλα τους
ΥΓ. Πως τελειωσες τοσο γρηγορα??
αχχχχχχχχχχ ναι ο φυλοσ ταφταρ αυτι τιν φορα δεν θα ασπρισι το ταβανι αλα κατι αλοΕλενακι θα αρχησουμε με τον φιλο μου τον ταφταρ που ειναι παρθενος!
Θελω να του δειξεις ολα τα κολπα αλλα με το μαλακο μην τον φοβησεις.
Μετα θα παμε στους υπολοιπους εναν εναν!!
θελω μια μερα να με μαστιγωσεις
πάλι καλά που δεν θες να με μαστιγώσεις εσύ ... εγώ εσένα σε μαστιγώνω κανονικά χωρίς πρόβλημα αλλα να δούμε από κοντά πως θα πάει με τα συναισθήματα μου ... να μη σε λυπάμαι περισσότερο εσένα
Βοήθεια νεφελιμ μας κάνουν μαζική επίθεση
Ποιος πουστης πειραξε τους μαθητες μου?Βοήθεια νεφελιμ μας κάνουν μαζική επίθεση
δεν φταιω εγω δεν το κουμανταρο εγω αυτοαχχχχχχχχχχ ναι ο φυλοσ ταφταρ αυτι τιν φορα δεν θα ασπρισι το ταβανι αλα κατι αλο
Μας βρήκες λίγους ε και κανείς επίθεση κάτσε να μαζευτούμε και θα σου πούμε