sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
και εμενα τι θα μου μαθισαμα δεν περασεις απο τον αρχηγο των αγαπουληδων εμενα οι αλλοι δεν θα σου μαθουν τιποτα
και εμενα τι θα μου μαθισαμα δεν περασεις απο τον αρχηγο των αγαπουληδων εμενα οι αλλοι δεν θα σου μαθουν τιποτα
στο λαγουμι σου φασιστακιη υπηρεσια στο 104 δουλευει υπερωριες για να καθαριζει τα σαλια σου αρρωστακι
δεν με παίρνεις και εμενα ;
οτι θεςκαι εμενα τι θα μου μαθισ
και εμενα τι θα μου μαθισ
αυτο λεο και γω αλα φοβαμε μετα γιατι οσεσ καλαρεσ θα δει θα θελι να τουσ δοκιμασι δεν ενοο γυνεκιο κολα ;) αλα οτι διποτεΜαλλον το πρωκτικο θα του μαθεις του αγαπουλη Σταμ!
αυτο λεο και γω αλα φοβαμε μετα γιατι οσεσ καλαρεσ θα δει θα θελι να τουσ δοκιμασι δεν ενοο γυνεκιο κολα ;) αλα οτι διποτε
Το παραχεσαμεαυτο λεο και γω αλα φοβαμε μετα γιατι οσεσ καλαρεσ θα δει θα θελι να τουσ δοκιμασι δεν ενοο γυνεκιο κολα ;) αλα οτι διποτε
μη φοβασαι, τον εχει ξαναφαει ο σταματακοςαυτο λεο και γω αλα φοβαμε μετα γιατι οσεσ καλαρεσ θα δει θα θελι να τουσ δοκιμασι δεν ενοο γυνεκιο κολα ;) αλα οτι διποτε
Θα τους πάρει σβάρνα όλουςαυτο λεο και γω αλα φοβαμε μετα γιατι οσεσ καλαρεσ θα δει θα θελι να τουσ δοκιμασι δεν ενοο γυνεκιο κολα ;) αλα οτι διποτε
Θα τους πάρει σβάρνα όλους
μη φοβασαι, τον εχει ξαναφαει ο σταματακος
αντε και ενα τραγουδακι αφιερωμένο
Λες ????????????????????? Εγω προτεινω διαβασμα και αυριο θα εχουμε εξεταση!!
Σ'ευχαριστω γλυκια μου Μαρινα,αυτο για σενα,τα λεμε σε λιγο.....φιλακια!!!
θα το ηθελα πολυ αλλα απο δω που ειμαι δε μπορω...
Τι έγινε ακόμα τους μαστιγώνουν και δεν μιλάνε
τελειώσαμε αλλα πάμε για τώρα