Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
αχχχχχχχχχχ ναι ο φυλοσ ταφταρ αυτι τιν φορα δεν θα ασπρισι το ταβανι αλα κατι αλο![]()
![]()
![]()
![]()
Αχαχαχαχαχαχαχα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εισαι και η πρωτη κουκλαρα!!
αχχχχχχχχχχ ναι ο φυλοσ ταφταρ αυτι τιν φορα δεν θα ασπρισι το ταβανι αλα κατι αλο![]()
![]()
![]()
![]()
πάλι καλά που δεν θες να με μαστιγώσεις εσύ ... εγώ εσένα σε μαστιγώνω κανονικά χωρίς πρόβλημα αλλα να δούμε από κοντά πως θα πάει με τα συναισθήματα μου ... να μη σε λυπάμαι περισσότερο εσένα
Βοήθεια νεφελιμ μας κάνουν μαζική επίθεση![]()
![]()
![]()
![]()
δε μου αρεσε η απαντηση σου,εχεις κατι μαζι μου???? εχεις παραπονα απο μενα???
εχεις μεγαλη καρδια μαρινα..άντο λέω και εγώ βρε μωράκι μου ... επεδί σε συμπαθώ και μπορεί να μην αντέξω να σε βλέπω να πονάς
δεν φταιω εγω δεν το κουμανταρο εγω αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
με τα ποδια ηρθαεσύ αγάπη μου πως ήρθες σήμερα ... με metro η με taxi
μου είπε η Ελένη που είμαστε από το ίδιο κόμμα :'( :'( :'(
εχεις μεγαλη καρδια μαρινα..![]()
![]()
![]()
ελα και εσυ στο κλαμπ των αγαπουληδων..
![]()
![]()
![]()
![]()
άντο λέω και εγώ βρε μωράκι μου ... επεδί σε συμπαθώ και μπορεί να μην αντέξω να σε βλέπω να πονάς
αφου το λες αρχηγε εσυΜην ανησυχεις παιχτη την επομενη φορα θα ειναι ετοιμο το Ελενακι!Θα σε περιποιηθει ιδιαιτρως ;)
Enjoy που λενε!![]()
ειπα κι εγω,thank you very much κι εγω σε συμπαθω...![]()
;) :-*
you`r welcomeειπα κι εγω,thank you very much κι εγω σε συμπαθω...![]()
τυχερόςμε τα ποδια ηρθα![]()
κοντα μενω
![]()
αυτο να λεγεταιτυχερόςνα μένεις κοντά στο studio ...
![]()
παω εξω μια βολτιτσα,τα λεμε μπορει μετα ;)
you`r welcome![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν με παίρνεις και εμενα ;
αμα δεν περασεις απο τον αρχηγο των αγαπουληδων εμενα οι αλλοι δεν θα σου μαθουν τιποτα![]()
![]()
δεν με παίρνεις και εμενα ;
η υπηρεσια στο 104 δουλευει υπερωριες για να καθαριζει τα σαλια σου αρρωστακιαμα δεν περασεις απο τον αρχηγο των αγαπουληδων εμενα οι αλλοι δεν θα σου μαθουν τιποτα![]()
η υπηρεσια στο 104 δουλευει υπερωριες για να καθαριζει τα σαλια σου αρρωστακι
![]()
![]()
![]()