sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
ουχχχχχχχχχχχχχχχ μονο καυλεσ σημερα τα εχουμε ολααααααααααα οτι θελι ο καθενασΑφου χτυπησετε μερικα Jack μωρο? Πολλες καυλες προβλεπω!!
ουχχχχχχχχχχχχχχχ μονο καυλεσ σημερα τα εχουμε ολααααααααααα οτι θελι ο καθενασΑφου χτυπησετε μερικα Jack μωρο? Πολλες καυλες προβλεπω!!
:-* :-* :-* :-* :-*ουχχχχχχχχχχχχχχχ μονο καυλεσ σημερα τα εχουμε ολααααααααααα οτι θελι ο καθενασ
ουχχχχχχχχχχχχχχχ μονο καυλεσ σημερα τα εχουμε ολααααααααααα οτι θελι ο καθενασ
Διακρίνω μια αδυναμία για την μαρίνα αρχηγέ?Εμ τετοια ωρα που εφτασε μωρο τι περιμενεις! Γρηγορα στο δωματιο. Μην αφηνεις μονο το Μαρινακι γιατι δεν τον βλεπω καλα τον τυπο! Εγκεφαλικο θα παθει!
ΥΓ Θα του τραγουδαει το Μαρινακι στα Τσεχικα μετα απο τα Jack's και ο τυπος δεν θα καταλαβαινει λεξη.
γιατι δεν ερχεσε να το πιγουμε παρεα το jack μωρο θα σε βαλουμε στιν θεσι του αλι πασαΑφου χτυπησετε μερικα Jack μωρο? Πολλες καυλες προβλεπω!!
γιατι δεν ερχεσε να το πιγουμε παρεα το jack μωρο θα σε βαλουμε στιν θεσι του αλι πασα
και με τιν μαρηνα ελενη και αν δεν σου φατανι θα σου φερουμε και τιν βηβη για παρεα μονο γιατι μπορι και να σου αρεσι και δεν θα ξεκολισισ μετα
Διακρίνω μια αδυναμία για την μαρίνα αρχηγέ?
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΣΕ ΦΟΥΛ ΦΟΡΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΙΣ ΝΑ ΓΕΥΤΙΣ ΤΙΣ ΚΟΛΑΡΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΡΟΣΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΟ ΚΑΦΤΑΡΜωρο ειμαι διακοπες και δεν μπορω. Απο Σεπτεμβριο και μετα! ε
ΥΓ Σας θελω στημενες και τις δυο στα 4 ετσι για εξεσκηση, και ασε την κακομοιρα την Βιβη να κανει ματι στον φιλο μου τον ουμαναχολικ!!
Η πρωτη μου αγαπη απο το 104. Εχω αδυναμια στις Τσεχες
Μην ζηλεψεις τωρα Ελενακι!!
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΕΣΕ ΦΟΥΛ ΦΟΡΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΙΣ ΝΑ ΓΕΥΤΙΣ ΤΙΣ ΚΟΛΑΡΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΡΟΣΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΟ ΚΑΦΤΑΡ
ΔΕΝ ΖΗΕΛΕΒΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙΝ ΜΑΡΗΝΑ ΤΙΝ ΕΧΟ ΠΙΟ ΠΟΛΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙΝ ΓΕΥΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΙΙΙΙ
Εγω δεν σημαδευω το ταβανι μωρο. Του φιλου ταφταρ του ξεφευγουν που και που αλλα για μπογιαντζης αλλο πραγμα !!
ελα τωρα αφου εισαι ζουλιαρα...
ΔΕΝ ΖΗΕΛΕΒΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΙΝ ΜΑΡΗΝΑ ΤΙΝ ΕΧΟ ΠΙΟ ΠΟΛΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙΝ ΓΕΥΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΙΙΙΙ
ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΙ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΑΣ????? ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΝΑ ΜΙΝ ΚΟΛΑΣ :-*Θα έλεγα ότι απλά είναι (πολύ καλή) επαγγελματίας...
ελα τωρα αφου εισαι ζουλιαρα...