Μπα... Η λύση είναι να μη χάνουμε τον αυτοέλεγχό μας sarouman όπως την έπαθες εσύ τις προάλλες. Τουλάχιστον εμείς οι παλιότεροι έχουμε τον τρόπο μας με μια απάντηση & μόνο να αντιμετωπίζουμε αυτούς τους μαλάκες όπως έκανα εγώ τις προάλλες με τον άλλο & δυστυχώς μου έσβησε την απάντηση ο moderator... Πάντως πείτε με φασίστα αλλά αν ήμουν moderator & έβλεπα σε κάποιο thread ορισμένοι να σπαμάρουν συστηματικά (γιατί spam θεωρώ κάτι posts σαν του καβίρου, του ανεξέλεγκτου κ.λπ.) θα τους μπλόκαρα απ' το συγκεκριμένο thread χωρίς δεύτερη κουβέντα...
Κάτσε, ρε Womanaholic, για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Ο kaviros69 μπορεί να πετάγεται και να σπαμάρει με διάφορα posts, αλλά κι εσύ δεν πας πίσω, το ίδιο κι εγώ και ο καθένας που πετάει τα άσχετα στο συγκεκριμένο thread. Το ότι σχολιάζει κάτι κάποιος και πετάγεσαι να μιλήσεις επί παντός επιστητού και να σχολιάσεις τα λεγόμενα του καθενός δεν είναι και ό,τι καλύτερο και σε άτομα όπως τον kaviros69 δίνει πάτημα στο να σε σχολιάσει. Στη συγκεκριμένη δουλειά θα βρεις πολλούς κακοπροαίρετους που θα σχολιάσουν αρνητικά, γνωρίζοντες ή όχι (ο συγκεκριμένος αμφιβάλλω αν έχει κάνει ποτέ τον κόπο να περάσει έστω κι απ'έξω απ'το μαγαζί) αλλά καί η Άντζελα και οποιαδήποτε κοπέλα στο μαγαζί είναι ενήλικες και μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ανά πάσα στιγμή. Όσον αφορά τον anexelektos, είναι κάποια πράγματα σωστά από αυτά που λέει, αλλά με τον τρόπο που τα λέει και με την επιμονή του το δίκιο του το χάνει. Δεν μπορείς να πεις σε κανέναν τί θα κάνει στο κρεβάτι του, πόσα θα δώσει όταν θα πάει στις επαγγελματίες και το χειρότερο, για μένα, είναι ότι
δεν μπορείς σε κανέναν επαγγελματία που είναι χρόνια στο χώρο και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εσένα στον συγκεκριμένο χώρο πώς θα αξιολογήσει και σε τί τιμή θα προσφέρει το προϊόν του. Εάν αυτό που κάνει ο επαγγελματίας είναι νταβατζιλίκι το ίδιο και μεγαλύτερο είναι αυτό που προσπαθείς να κάνεις εσύ. Δειξ'του το με άλλο τρόπο, ρίχ'του μαύρο, αλλά δε γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι να
απαιτείς τα ίδια και τα ίδια. Και όσον αφορά τον sarouman, εντελώς φιλικά και με εκτίμηση, ας μη νομίζει ότι όλοι στρέφονται εναντίον του, καλά θα κάνει να ξεχωρίσει με ποιούς θα ασχολείται και με ποιούς όχι (υπάρχει πληθώρα καί στους μεν καί στους δε). Ελπίζω ότι δε σας κούρασα