Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Πώς θα γίνει τελικά να γλιτώσουμε απ' τους μαλάκες σ' αυτό το thread? Ας προτείνει κάποιος κάτι...

Η βλακεία είναι ανίκητη φίλε μου!
Εγώ νόμιζα πως δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα όλοι μεταξύ μας... και αφού επισκεπτόμαστε το συγκεκριμένο studio και περνάμε καλά, αναφέρουμε τις εμπειρίες μας, τα θετικά αλλά και τα αρνητικα.
Τελευταία που ποστάρω πιο πολύ, ο ένας μου λέει πως έχω φράγκα για πέταμα, ο άλλος πως είμαι βαλτός και κάνω διαφήμιση, ο παράλλος πως είμαι αγαπούλης, και όλοι γιατί να γουστάρω αυταρχικό, και αν τον παίρνω ή όχι...
Ενας παραλογισμός...
Επομένως η μία λύση είναι να μη μιλάς και να συνεχίζεις, η άλλη να αποχωρίσεις....

Missa

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καταρχήν δε χρειάζεσαι να απολογείσαι τι κανεις πως το κανεις γιατί το κανεις σε κανέναν...
όσο για τις κριτικές αν κάνετε ένα κόπο και δείτε εκεί που λέει "xx στους xx θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική " θα παρατηρήσετε ότι στον sarouman έχουν ψηφίσει οι περισσότεροι σε κάποια κριτική 16 άτομα σε άλλη 15 άτομα ενώ στις υπόλοιπες ψηφίζουν 4-5 άτομα και τα μισά δε βοηθούνται από τι κριτική σε αντίθεση με του σάροουμαν που πιάνει ένα 90% να έχει βοηθήσει.
καταλαβαίνω κάποιοι το κάνετε από αντίδραση για δικούς σας λόγους και κουβέντα να γίνετε , άλλοι διαφωνούν αλλα σέβονται τις αποψεις του καθενός και άλλοι δε μιλάνε για δικούς τους πάλι λόγους ....το κάντε ερωτα και όχι πόλεμο το κάναμε κάντε πόλεμο για τον ερωτα έτσι όπως πάμε...

καλά χριστούγεννα σε όλους σεβασμός και σάροουμαν καλή τύχη όπου κι αν πας ότι κι αν κανεις....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Η βλακεία είναι ανίκητη φίλε μου!
Εγώ νόμιζα πως δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα όλοι μεταξύ μας... και αφού επισκεπτόμαστε το συγκεκριμένο studio και περνάμε καλά, αναφέρουμε τις εμπειρίες μας, τα θετικά αλλά και τα αρνητικα.
Τελευταία που ποστάρω πιο πολύ, ο ένας μου λέει πως έχω φράγκα για πέταμα, ο άλλος πως είμαι βαλτός και κάνω διαφήμιση, ο παράλλος πως είμαι αγαπούλης, και όλοι γιατί να γουστάρω αυταρχικό, και αν τον παίρνω ή όχι...
Ενας παραλογισμός...
Επομένως η μία λύση είναι να μη μιλάς και να συνεχίζεις, η άλλη να αποχωρίσεις....

Μπα... Η λύση είναι να μη χάνουμε τον αυτοέλεγχό μας sarouman όπως την έπαθες εσύ τις προάλλες. Τουλάχιστον εμείς οι παλιότεροι έχουμε τον τρόπο μας με μια απάντηση & μόνο να αντιμετωπίζουμε αυτούς τους μαλάκες όπως έκανα εγώ τις προάλλες με τον άλλο & δυστυχώς μου έσβησε την απάντηση ο moderator... Πάντως πείτε με φασίστα αλλά αν ήμουν moderator & έβλεπα σε κάποιο thread ορισμένοι να σπαμάρουν συστηματικά (γιατί spam θεωρώ κάτι posts σαν του καβίρου, του ανεξέλεγκτου κ.λπ.) θα τους μπλόκαρα απ' το συγκεκριμένο thread χωρίς δεύτερη κουβέντα...

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μπα... Η λύση είναι να μη χάνουμε τον αυτοέλεγχό μας sarouman όπως την έπαθες εσύ τις προάλλες. Τουλάχιστον εμείς οι παλιότεροι έχουμε τον τρόπο μας με μια απάντηση & μόνο να αντιμετωπίζουμε αυτούς τους μαλάκες όπως έκανα εγώ τις προάλλες με τον άλλο & δυστυχώς μου έσβησε την απάντηση ο moderator... Πάντως πείτε με φασίστα αλλά αν ήμουν moderator & έβλεπα σε κάποιο thread ορισμένοι να σπαμάρουν συστηματικά (γιατί spam θεωρώ κάτι posts σαν του καβίρου, του ανεξέλεγκτου κ.λπ.) θα τους μπλόκαρα απ' το συγκεκριμένο thread χωρίς δεύτερη κουβέντα...

Κάτσε, ρε Womanaholic, για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη. Ο kaviros69 μπορεί να πετάγεται και να σπαμάρει με διάφορα posts, αλλά κι εσύ δεν πας πίσω, το ίδιο κι εγώ και ο καθένας που πετάει τα άσχετα στο συγκεκριμένο thread. Το ότι σχολιάζει κάτι κάποιος και πετάγεσαι να μιλήσεις επί παντός επιστητού και να σχολιάσεις τα λεγόμενα του καθενός δεν είναι και ό,τι καλύτερο και σε άτομα όπως τον kaviros69 δίνει πάτημα στο να σε σχολιάσει. Στη συγκεκριμένη δουλειά θα βρεις πολλούς κακοπροαίρετους που θα σχολιάσουν αρνητικά, γνωρίζοντες ή όχι (ο συγκεκριμένος αμφιβάλλω αν έχει κάνει ποτέ τον κόπο να περάσει έστω κι απ'έξω απ'το μαγαζί) αλλά καί η Άντζελα και οποιαδήποτε κοπέλα στο μαγαζί είναι ενήλικες και μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους ανά πάσα στιγμή. Όσον αφορά τον anexelektos, είναι κάποια πράγματα σωστά από αυτά που λέει, αλλά με τον τρόπο που τα λέει και με την επιμονή του το δίκιο του το χάνει. Δεν μπορείς να πεις σε κανέναν τί θα κάνει στο κρεβάτι του, πόσα θα δώσει όταν θα πάει στις επαγγελματίες και το χειρότερο, για μένα, είναι ότι δεν μπορείς σε κανέναν επαγγελματία που είναι χρόνια στο χώρο και έχει μεγαλύτερη εμπειρία από εσένα στον συγκεκριμένο χώρο πώς θα αξιολογήσει και σε τί τιμή θα προσφέρει το προϊόν του. Εάν αυτό που κάνει ο επαγγελματίας είναι νταβατζιλίκι το ίδιο και μεγαλύτερο είναι αυτό που προσπαθείς να κάνεις εσύ. Δειξ'του το με άλλο τρόπο, ρίχ'του μαύρο, αλλά δε γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι να απαιτείς τα ίδια και τα ίδια. Και όσον αφορά τον sarouman, εντελώς φιλικά και με εκτίμηση, ας μη νομίζει ότι όλοι στρέφονται εναντίον του, καλά θα κάνει να ξεχωρίσει με ποιούς θα ασχολείται και με ποιούς όχι (υπάρχει πληθώρα καί στους μεν καί στους δε). Ελπίζω ότι δε σας κούρασα :)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους
Αρχικά θέλω να πω και δημοσίως μπράβο στον Σάρουμαν για τις κριτικές του .
Προσωπικά έχω πάει και εγώ και έχω γράψει αναλυτική κριτική για τις αφέντρες Μπέτυ , Σουζάνα , Μαρίνα και Ντορέτα αλλά
ο Σάρουμαν με έχει "νικήσει" στις περιγραφές .
Δέχτηκα και εγώ αρνητικά σχόλια αλλά και αρκετά μειλ που ζητούσαν λεπτομέρειες .
Το μόνο που έχω να πω είναι το εξης:
Για αρκετά χρόνια δεν υπήρχε σαφής ενημέρωση για τα αυταρχικά και τις υπηρεσίες που παρέχονται και έπρεπε κάποιος να πετάξει λεφτά και να μάθει με το δύσκολο τρόπο ποιά αφέντρα είναι καλή και πια όχι . Χώρια τον ερασιτεχνισμό και την κοροϊδία .
Η Άντζελα στο 104 έχει κάνει δουλειά ευρωπαϊκού επιπέδου και προσωπικά θα ήθελα να μαθαίνω ( αλλά και να γράφω και ο΄ίδιος ) για τα αυταρχικά χωρίς κάποιοι να κοροϊδεύουν και να σχολιάζουν με αυτό το τρόπο .
Τώρα σχετικά με το αν είναι αντρικό ή ομοφυλοφιλία κτλ δεν έχω όρεξη να ανοίξω τέτοια κουβέντα αλλά ας σκεφτούμε ότι για να έκανε η άντζελα δεύτερο φετιχιστικό δωμάτιο μάλλον το ζητάνε περισσότεροι απο όσοι τολμούνε να το παραδεχτούνε .  :s&m_1:

Επισκέπτης
και έπρεπε κάποιος να πετάξει λεφτά και να μάθει με το δύσκολο τρόπο ποιά αφέντρα είναι καλή και πια όχι .
Ἔχετε δίκαιον! Πρὸ παντὸς ἡ οἰκονομία! Νὰ δαρῶμεν, δὲν λέγω, ἀλλὰ τοῦτο νὰ γίνῃ μὲ τὸν οἰκονομικώτερον τρόπον!

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
Τώρα σχετικά με το αν είναι αντρικό ή ομοφυλοφιλία κτλ δεν έχω όρεξη να ανοίξω τέτοια κουβέντα αλλά ας σκεφτούμε ότι για να έκανε η άντζελα δεύτερο φετιχιστικό δωμάτιο μάλλον το ζητάνε περισσότεροι απο όσοι τολμούνε να το παραδεχτούνε .  :s&m_1:
προσωπικα δεν πιστευω οτι ολοι εμεις που μας αρεσει το αυταρχικο ειμαστε ομοφυλοφιλοι.γιατι μας αρεσει μονο απο γυναικα και δεν παμε με αντρες εξοσο γνωριζω ομοφυλοφιλια ειναι να πηγαινεις με ατομα του ιδιου φυλλου.αν θελει και η αντζελα να μας πει την γνωμη της...
sarouman ειναι φοβερες οι κριτικες σου.

Επισκέπτης
προσωπικα δεν πιστευω οτι ολοι εμεις που μας αρεσει το αυταρχικο ειμαστε ομοφυλοφιλοι.γιατι μας αρεσει μονο απο γυναικα και δεν παμε με αντρες εξοσο γνωριζω ομοφυλοφιλια ειναι να πηγαινεις με ατομα του ιδιου φυλλου.αν θελει και η αντζελα να μας πει την γνωμη της...
sarouman ειναι φοβερες οι κριτικες σου.

Αυταρχικό σέξ είναι ο άντρας νά δέρνει , νά πονάει καί νά ξευτυλίζει τήν γυναίκα.Αυτό κανένα μπουρδέλλο δέν μπορεί νά τό προσφέρει.
Αυτό πού εσύ χαρακτηρίζεις αυταρχικό, γιατί έτσι τό βάφτισαν τά μπουρδέλλα, είναι η ψυχοπαραδαρμένη φύση ενός πούστη πού προσπαθεί νά παίξει τόν άνδρα.
Εντάξει δέ λέω, πελάτες είναι κι αυτοί καί μάλιστα καλοπληρώνουν.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Αυταρχικό σέξ είναι ο άντρας νά δέρνει , νά πονάει καί νά ξευτυλίζει τήν γυναίκα.Αυτό κανένα μπουρδέλλο δέν μπορεί νά τό προσφέρει.
Αυτό πού εσύ χαρακτηρίζεις αυταρχικό, γιατί έτσι τό βάφτισαν τά μπουρδέλλα, είναι η ψυχοπαραδαρμένη φύση ενός πούστη πού προσπαθεί νά παίξει τόν άνδρα.

ακομη και ετσι να ηταν, εσενα ποιο το δικο σου προβλημα ρε μεν?  :think:

Επισκέπτης
ακομη και ετσι να ηταν, εσενα ποιο το δικο σου προβλημα ρε μεν?  :think:

Είδες κάποιο πρόβλημα;Eίμαστε στό bourdela.com καί γράφουμε ελεύθερα.Κανένα πρόβλημα.
Πρόβλημα έχουν αυτοί πού ενοχλούνται μέ τίς αντίθετες γνώμες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Εντάξει δέ λέω, πελάτες είναι κι αυτοί καί μάλιστα καλοπληρώνουν.
Εινα και αυτο μια αποψη...

Δηλαδη εγω που δεν γουστάρω στραπον και τετοια και γουσταρω μερικα του αυταρχικου, οπως βασανιστίρια και τετοια ειμαι αντρας με ψυχη πουστη?

Σκεψου καλα πριν γράψεις....

Επισκέπτης
Εινα και αυτο μια αποψη...

Δηλαδη εγω που δεν γουστάρω στραπον και τετοια και γουσταρω μερικα του αυταρχικου, οπως βασανιστίρια και τετοια ειμαι αντρας με ψυχη πουστη?

Σκεψου καλα πριν γράψεις....

Αυτό είναι δική σου άποψη ή απλώς κάνεις λεκτικές αλχημείες;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτό είναι δική σου άποψη ή απλώς κάνεις λεκτικές αλχημείες;
Οχι απλα δικη μου, δεν λεω οτι λενε και αλλοι απλα λεω την δικη μου γνωμη και δεν ξερω αν τα εχουν ξαναπει ,τεσπα...

Τι σε κανει να το πιστευεις αυτο? Για το αυταρχικο...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Άτομα που διεγείρονται με το να βασανίζονται/δέρνονται/εξευτελίζονται μπορεί να είναι ομοφυλόφιλα ή ετεροφυλόφιλα και η ιατρική ορολογία είναι σεξουαλικός μαζοχισμός.Προσοχή όμως για να μιλήσει κανείς για πάθηση πρέπει το άτομο να επιδίδεται σε τέτοιες πράξεις για πάνω από 6 μήνες και ταυτόγχρονα η ενασχόλησή του με αυτές τις πρακτικές να υφίσταται μείωση η λειτουργικότητά του σε οικονομικό/κοινωνικό/οικογενειακό /επαγγελματικό περιβάλλον..σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν χαρακτηρίζεις τον άλλο ομοφυλόφιλο έτσι απλά..μην προσπαθείτε να τα ισοπεδώσετε όλα..

Επισκέπτης
Άτομα που διεγείρονται με το να βασανίζονται/δέρνονται/εξευτελίζονται μπορεί να είναι ομοφυλόφιλα ή ετεροφυλόφιλα και η ιατρική ορολογία είναι σεξουαλικός μαζοχισμός.Προσοχή όμως για να μιλήσει κανείς για πάθηση πρέπει το άτομο να επιδίδεται σε τέτοιες πράξεις για πάνω από 6 μήνες και ταυτόγχρονα η ενασχόλησή του με αυτές τις πρακτικές να υφίσταται μείωση η λειτουργικότητά του σε οικονομικό/κοινωνικό/οικογενειακό /επαγγελματικό περιβάλλον..σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν χαρακτηρίζεις τον άλλο ομοφυλόφιλο έτσι απλά..μην προσπαθείτε να τα ισοπεδώσετε όλα..

Ἡ προϋπόθεσις αὐτὴ πληροῦται κατὰ πολὺ ὑπὸ τῶν ρεκτῶν συναδέλφων μας.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ἡ προϋπόθεσις αὐτὴ πληροῦται κατὰ πολὺ ὑπὸ τῶν ρεκτῶν συναδέλφων μας.
μπορεί, αλλά αν δε συνυπάρχει και η δεύτερη δε μπορούμε να μιλήσουμε για πάθηση..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ωραια τοτε.... Ονομαστε σε ολα τα στούντιο το αυταρχικο , γκει πρόγραμμα αποκλειστικα για τους πισωγλέντηδες μπας και δουν ασπρη μερα οι ομοφυλοφιλοι...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης

Αγαπητέ μου η ψυχανάλυση είναι κάτι πολύ βαθύτερον τών εξαμήνων!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Αγαπητέ μου η ψυχανάλυση είναι κάτι πολύ βαθύτερον τών εξαμήνων!
μιλώ με βάση συγκεκριμένα διαγνωστικά κριτήρια, το γιατί κάποιος κάνει ό,τι κάνει είναι άλλη υπόθεση..και μη ξεχνάμε πως τα πορίσματα της ψυχανάλυσης δεν γίνονται από όλους δεκτά ..οι περισσότεροι ψυχίατροι-σεξολόγοι δέχονται πως μεταξύ συναινούντων ενηλίκων δεν υπάρχει "ανωμαλία" στο σεξ.

Επισκέπτης
Ωραια τοτε.... Ονομαστε σε ολα τα στούντιο το αυταρχικο , γκει πρόγραμμα αποκλειστικα για τους πισωγλέντηδες μπας και δουν ασπρη μερα οι ομοφυλοφιλοι...

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αν επιθυμείς νά συνεχίσουμε τήν ενδιαφέρουσα συζήτηση άνοιξε ξεχωριστό κεφάλαιο.Δέν υπάρχει λόγος νά αυξάνουμε τήν επισκεψιμότητα τού Φ104 χωρίς νά πληρωνόμαστε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom