Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
1. Σταματήσατε νὰ ἐπισκέπτεσθε σπουδαστήρια καὶ ἀρχίσατε νὰ ἐπισκεπτεσθε ἁπλὰ πορνεῖα (οἰκίσκους).

2. Μετὰ κᾶθε ἐπίσκεψιν θέτετε 30 Εὐρὼ εἰς ίδιαίτερον χρηματοφυλάκιον.

3. Μετὰ 2 ἔτη λάβατε τὸ ποσὸν τοῦ χρηματοφυλακίου καὶ ἀγοράσατε αὐτοκίνητον.

Εσείς ακολουθείτε την ίδια τακτική? Τότε πρέπει να έχετε φοβερό αυτοκίνητο...
Είστε λάτρης της ταχύτητας ίσως.. και όχι της ποιοτικής ηδονής..
Εκτός αν είστε και φοβερός scout και ανακαλύπτετε ποιότητα εις τους οικίσκους που προτείνετε...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
εν το μεταξύ Ατζελα τον καταρραμένο σταθμό στην Βικτώρια ακόμα να τον φτιάξουν...Είναι τεράστια μαλακία αυτό γιατι αποτελεί πρόβλημα ως προς την προσέλευση στο στούντιο.

Ποδαράκια από Ομόνοια αγαπητέ αν δεν έχεις αμάξι, δεν είναι & τόσο μακριά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Shotgun rules lad!!! Όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Είδα πρώτος τη θέση, την πήρα, ΤΕΛΟΣ!!!

Άσ' το αγαπητέ... Για 'μένα μια συμετοχή ως βοηθός σε φωτογράφηση στο 104 δε θα λέει απολύτως τίποτα... Δεν ξέρεις λέμε.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
εσυ μαναρι δεν πρεπει να εχεις παραπονο, εχεις βρεθει τυχαια σε φωτογραφιση της Μαρινας απ οτι θυμαμαι ;)

Ισχύει, τότε ήταν που είχα πρωτοδεί τη Μαρίνα & μου είχε έρθει ο ουρανός σφοντύλι :) Έχεις διαολεμένη μνήμη όμως ρε μωρό, τί είναι αυτό το πράγμα... Το σκηνικό αυτό το είχα ξεχάσει κι εγώ ο ίδιος :grin: Παρεπιπτόντως πρέπει οσονούπω να κάνω μια επίσκεψη στο Μαρινάκι, έχω καιρό να πάω με νταρντάνα :) :) :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Eσύ έχεις αμφιβολία;

Συνέχισε να λες τα δικά σου. Κάθε φορά που αναφέρεσαι σ' αυτό το θέμα θα σε κράζω. Εγώ μία & μοναδική τρανς ξέρω στο 104 η οποία είναι ΘΕΑ & την ξέρουν όλοι. Οι άλλες υπάρχουν μόνο στη φαντασία σου...

Επισκέπτης
Εσείς ακολουθείτε την ίδια τακτική? Τότε πρέπει να έχετε φοβερό αυτοκίνητο...
Είστε λάτρης της ταχύτητας ίσως.. και όχι της ποιοτικής ηδονής..
Εκτός αν είστε και φοβερός scout και ανακαλύπτετε ποιότητα εις τους οικίσκους που προτείνετε...

Eσκέφθητε επί μακρόν τήν φράσιν περί "ποιοτικής ηδονής" ή γράφετε ασκαρδαμυκτί κατά τό σύστημα τής αυτομάτου γραφής;

Επισκέπτης
1. Σταματήσατε νὰ ἐπισκέπτεσθε σπουδαστήρια καὶ ἀρχίσατε νὰ ἐπισκεπτεσθε ἁπλὰ πορνεῖα (οἰκίσκους).

Eύγε.Σοφόν τό σαφές.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

χαχ! Εξοχη ιδέα θεωριτικά βέβαια γιατι πρακτικά είναι πιο δύσκολο: πρέπει να βρώ να το παρκάρω στην περιοχή.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Συνέχισε να λες τα δικά σου. Κάθε φορά που αναφέρεσαι σ' αυτό το θέμα θα σε κράζω. Εγώ μία & μοναδική τρανς ξέρω στο 104 η οποία είναι ΘΕΑ & την ξέρουν όλοι. Οι άλλες υπάρχουν μόνο στη φαντασία σου...

βρε αστηνα μωρε τη τρελλη
μη της λες για τα κραξιματα γιατι οι κραγμενες πετανε τις σκουφια τους για τετοια
βεβαια συνηθος τετοια παιδια ειναι οκ με μια κοπέλα αλλαγης φυλλου
αλλα τι να κανεις υπαρχουν και οι κακιασμενες
λες και θα τους φαω τους αντρες ενα πραγμα
αρρωστες!!!

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114
Ισχύει, τότε ήταν που είχα πρωτοδεί τη Μαρίνα & μου είχε έρθει ο ουρανός σφοντύλι :) Έχεις διαολεμένη μνήμη όμως ρε μωρό, τί είναι αυτό το πράγμα... Το σκηνικό αυτό το είχα ξεχάσει κι εγώ ο ίδιος :grin: Παρεπιπτόντως πρέπει οσονούπω να κάνω μια επίσκεψη στο Μαρινάκι, έχω καιρό να πάω με νταρντάνα :) :) :)

για σου μωρό μου  :smitten:
να έρθεις και ελπίσω να σου κάνω μια καλή εκπλήσσει  :cool2:
πιστεύω πια δεν έχεις δει όλα από εμενα  *P ...
και εγώ κάθε μέρα βλέπω καινούργια πράγματα :new_shocked:
:tooth: :tooth: :tooth:

:* :smitten: :smitten: :*

kisses by marina

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
για σου μωρό μου  :smitten:
να έρθεις και ελπίσω να σου κάνω μια καλή εκπλήσσει  :cool2:
πιστεύω πια δεν έχεις δει όλα από εμενα  *P ...
και εγώ κάθε μέρα βλέπω καινούργια πράγματα :new_shocked:
:tooth: :tooth: :tooth:

:* :smitten: :smitten: :*

kisses by marina

Με κανεις και ζηλευω!!! Εβαλες χερι στα σοκολατακια της Αντζελας???  :2funny: :2funny:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Eσκέφθητε επί μακρόν τήν φράσιν περί "ποιοτικής ηδονής" ή γράφετε ασκαρδαμυκτί κατά τό σύστημα τής αυτομάτου γραφής;

Οχι αγαπητε, δε χρειάστηκε να τη σκεφτώ πολύ...
Για μένα σημαίνει
1ον : αξιοπρέπεια χώρου (γιατί και μια τούρτα να σου σερβίρουν στο πάτωμα...όσο καλή και να είναι δε
      θα τη φας)
2ον : φιλότιμες υπηρεσίες κοπέλας
3ον : εμφάνιση κοπέλας

Μάλλον εσείς γράφετε αρχαϊστί χάριν εντυπωσιασμού, ηδονιζόμενος το κύρος που, πιστεύετε, πως σας προσδίδει η χρήση μιας νεκρής γλώσσας...

Επισκέπτης
(γιατί και μια τούρτα να σου σερβίρουν στο πάτωμα...όσο καλή και να είναι δε
      θα τη φας)
Ἐκτὸς ἐὰν τὸ ἐν λόγῳ γεῦμα δίδεται ἐν τῷ πλαισίῳ γενετησίων παιγνίων τῶν ὁποίων τυγχάνετε ὀπαδὸς, νὰ ὑποθέσωμεν.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ἐκτὸς ἐὰν τὸ ἐν λόγῳ γεῦμα δίδεται ἐν τῷ πλαισίῳ γενετησίων παιγνίων τῶν ὁποίων τυγχάνετε ὀπαδὸς, νὰ ὑποθέσωμεν.

Και φυσικά το να ειρωνεύεστε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις είναι στα πλαίσια του φιλελεύθερου και προοδευτικού τρόπου σκέψης που εφαρμόζετε εξίσου και στην προοδευτική χρήση της γλώσσας σας?
Αλλά κακώς ερχόμαστε σε αντιπαράθεση σε thread ενημέρωσης στουντιο τα οποία αν και σνομπάρετε... παρόλα αυτά επισκέπτεστε...

Επισκέπτης
Και φυσικά το να ειρωνεύεστε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις είναι στα πλαίσια του φιλελεύθερου και προοδευτικού τρόπου σκέψης που εφαρμόζετε εξίσου και στην προοδευτική χρήση της γλώσσας σας?
Αλλά κακώς ερχόμαστε σε αντιπαράθεση σε thread ενημέρωσης στουντιο τα οποία αν και σνομπάρετε... παρόλα αυτά επισκέπτεστε...
Μὴν λαμβάνετε τὰ πᾶντα τοῖς μετρητοῖς.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Μάλλον εσείς γράφετε αρχαϊστί χάριν εντυπωσιασμού, ηδονιζόμενος το κύρος που, πιστεύετε, πως σας προσδίδει η χρήση μιας νεκρής γλώσσας...

Η καθαρεύουσα, εν αντιθέσει με τα Αρχαία Ελληνικά, δεν είναι νεκρή γλώσσα. Υπήρξε απλά μία επισημότερη, καθότι θεωρείται από πολλούς ποιοτικότερη των Νέων Ελληνικών, μορφή της γλώσσας. Μάλιστα μέχρι πριν από 35-40 χρόνια, ουσιαστικά θεωρούμαστε δίγλωσσοι. Η μόνιμη χρήση της βέβαια με μπερδεύει κι εμένα λιγάκι ως προς το σκοπό της και πολλές φορές πιθανώς να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ποδαράκια από Ομόνοια αγαπητέ αν δεν έχεις αμάξι, δεν είναι & τόσο μακριά.

το θέμα είναι οτι υπάρχει δυσκολία και στην πρόσβαση στην Ομόνια. Εγώ κατέβηκα Μοναστηράκι και το πήρα με τα πόδια γιατι το συνδίασα με άλλες δουλείες. Πλέον για να έρθω Φυλής (όποτε ερχομαι γιατι τα έχω κόψει αυτά...) το κάνω έτσι...

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Κλαψ, κλαψ... Πάνε οι χρυσές εποχές, θα τις λησμονήσουμε; Ένας παλιός μου έλεγε για την belle epoque των σπιτιών γύρω στο 1999 - 2000 που τα σπιτάκια ήταν τίγκα στις θεογκόμενες Ρωσίδες, μετά μου είπε οι περισσότερες έγιναν city tours... Εγώ τότε ήμουν πιτσιρικάς & τις θυμάμαι μόνο στα στριπτιζάδικα... Ευτυχώς έχουμε τουλάχιστον τις Ρουμάνες τώρα που είναι & αυτές γυναικάρες αν & λίγες φιλότιμες ως προς το λειτούργημά τους.
Φίλε 96-99 γαμούσα κάργα στη Φυλής και θυμάμαι απίστευτα θεόμουνα Ρωσίδες σαν τα κρύα νερά,είχαμε γαμήσει πολύ ωραία μουνιά τότε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
χαχ! Εξοχη ιδέα θεωριτικά βέβαια γιατι πρακτικά είναι πιο δύσκολο: πρέπει να βρώ να το παρκάρω στην περιοχή.

Σιγά το δύσκολο... Μόνο ορισμένες ώρες αιχμής δε βρίσκεις. Αλλά οι περισσότεροι φοβάστε να το παρκάρετε πάνω στη Φυλής.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom