Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
μεγεια το νεο μπανερακι αλλα χανει πολυ που δεν αλλαζουν οι εικονες οπως στα πιο πολλα αλλα.
Και η γνωμη μου ειναι οτι θελει αναννεωση. Καλος ειναι ο χωρος και ολα αλλα δυχτυχως εγω μονο μπαζα και τρανσφορμερς βλεπω (Ατζελα-Μαρινα)
:uglystupid:

Μην ξανανοίγουμε την κουβέντα για το αν η Μαρίνα είναι τρανσφόρμερ, το έχουμε λήξει, πείτε τη μαλακία σας αλλού αν θέλετε. Όσο για τα μπάζα μπορείς φίλε να χορτάσεις σιλικόνη σε άλλα studio όσο θες που επιπλέον ούτε το χώρο, ούτε την εξυπηρέτηση του 104 έχουν. Εμείς εδώ τη βρίσκουμε...

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Μην ξανανοίγουμε την κουβέντα για το αν η Μαρίνα είναι τρανσφόρμερ, το έχουμε λήξει, πείτε τη μαλακία σας αλλού αν θέλετε. Όσο για τα μπάζα μπορείς φίλε να χορτάσεις σιλικόνη σε άλλα studio όσο θες που επιπλέον ούτε το χώρο, ούτε την εξυπηρέτηση του 104 έχουν. Εμείς εδώ τη βρίσκουμε...
σωστος :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
φαινομαι δεν φαινομαι εχω το θαρρος να το βγαλω το προσωπο μου
μακαρι να το βγαζαν και αλλοι για να βλεπαμε διπλα τους αν καποιες κοπέλες δειχνουν μπαζα ή οχι

Γεια σου ρε Άντζελα!

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
ατζελα το ενδεχομενο να ρθει στο στουντιο καμια ποιο ωριμη κοπελα το χες σκεφτει?ετσι και για μας τους λατρεις των μεγαλοκοπελων.επισης πιστευω πως η νανα πρεπει να αντικατασταθει αμεσα(ασιατισα-πετιτ)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ έχω πάει με την Μπέτυ πολλές φορές και λέω υπεύθυνα πως η κοπέλα τα σέβεται τα λεφτά που της δίνεις και στις υπηρεσίες της είναι κορυφαία (εννοώ πρόθυμη και ακούραστη, διάθεση στο φουλ σε όποιο πρόγραμμα και αν διαλέξεις).
Το ίδιο και Σουζάνα, Μαρίνα και φυσικά η Αντζελα.
Η Μαρίνα μάλιστα από άποψη εμφάνισης, ίσως είναι στο τοπ 5 των εντυπωσιακότερων γυναικών που κυκλοφορούν σε στούντιο αυτή τη στιγμή. Κάθε μερα έχει βάρδια οπότε κάντε μια βόλτα να δείτε πως βολτάρει στο σαλόνι και θα σας πέσουν τα σαγόνια στο πάτωμα..
Από τις φωτο κρίνοντας (αν και δεν έχω πάει μαζί της) φοβερό σώμα φαίνεται να έχει η Τζένη, από άποψη αναλογιών σώματος (γιαυτή ειδήμων είναι ο φίλος womanaholic).
Οσο για γράμμωση σώματος η Αντζελα τις βάζει όλες κατω άνετα... (και πιστεύω και στην εξυπηρέτηση)
Τέλος από πλευράς εξυπηρέτησης και υπηρεσιών όσες φορές πήγα στο συγκεκριμένο στουντιο έφυγα πάντα ευχαριστημένος.
Αυτή είναι η δική μου άποψη...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Τέλος από πλευράς εξυπηρέτησης και υπηρεσιών όσες φορές πήγα στο συγκεκριμένο στουντιο έφυγα πάντα ευχαριστημένος.
Αυτή είναι η δική μου άποψη...

ΦΙΛΤΑΤΕ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
παντως και εγω ημουν ετοιμος να παω με τη τζενυ,αλλα διαβασα τις κριτικες της οι οποιες φασκουν και αντιφασκουν.δε ξερω με προβληματησαν και τωρα επιφιλασομαι ως προς την επισκεψη στη συγκεκριμενη κοπελα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
παντως και εγω ημουν ετοιμος να παω με τη τζενυ,αλλα διαβασα τις κριτικες της οι οποιες φασκουν και αντιφασκουν.δε ξερω με προβληματησαν και τωρα επιφιλασομαι ως προς την επισκεψη στη συγκεκριμενη κοπελα

Ε πήγαινε για ένα απλό ρε φίλε, 50 ευρώ είναι & βλέπεις. Είπαμε είναι φοβερή γκόμενα, GFE απλά λίγο χλιαρή στο δωμάτιο.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ατζελα το ενδεχομενο να ρθει στο στουντιο καμια ποιο ωριμη κοπελα το χες σκεφτει?ετσι και για μας τους λατρεις των μεγαλοκοπελων.επισης πιστευω πως η νανα πρεπει να αντικατασταθει αμεσα(ασιατισα-πετιτ)

δεν εχω προβλημα μαναρι για καμια κοπέλα ;)
νομιμη να ειναι , με ορεξη για δουλεια και με συνεργασιμο χαρακτηρα και γιατι οχι ;)
δεν ειναι καθολου ευκολο πια μωρο ειδικα αυτην την εποχη για κοπέλες εκτος Ε.Ε. να ερχουν εδω να παρουν αδεια παραμονης και να βγαλουν χαρτια για να μπορεσουν να ασκησουν νομιμα αυτο το επαγγελμα :-
ακομα και οι ρωσσιδες που παλια ερχοντουασν συνεχεια τωρα πια δεν ερχονται ;)
ειναι και η οικονομικη κριση στη μεση που οσο ναναι βαζει φρενο σε καποια ξενη να προτιμησει την ελλαδα σε σχεση με καποια αλλη χωρα
οποτε πιστευω ειναι σχεδον ασυνατο να ερθει ασιατισα στην ελλαδα για δουλεια
μη κοιτας την νανα που ηταν απο εδω , η νανα μπορει να ηταν ταυλανδεζα αλλα ειχε ελληνικη υπηκοότητα ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
ακομα και οι ρωσσιδες που παλια ερχοντουασν συνεχεια τωρα πια δεν ερχονται ;)

Κλαψ, κλαψ... Πάνε οι χρυσές εποχές, θα τις λησμονήσουμε; Ένας παλιός μου έλεγε για την belle epoque των σπιτιών γύρω στο 1999 - 2000 που τα σπιτάκια ήταν τίγκα στις θεογκόμενες Ρωσίδες, μετά μου είπε οι περισσότερες έγιναν city tours... Εγώ τότε ήμουν πιτσιρικάς & τις θυμάμαι μόνο στα στριπτιζάδικα... Ευτυχώς έχουμε τουλάχιστον τις Ρουμάνες τώρα που είναι & αυτές γυναικάρες αν & λίγες φιλότιμες ως προς το λειτούργημά τους.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Επίσκεψη στη Αντζελα σήμερα... αργά το απόγευμα..
Τα είδα όλα αυτή τη φορά...
Είναι η καλύτερη με διαφορά... με πολύ μεγάλη διαφορά όμως...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Επίσκεψη στη Αντζελα σήμερα... αργά το απόγευμα..
Τα είδα όλα αυτή τη φορά...
Είναι η καλύτερη με διαφορά... με πολύ μεγάλη διαφορά όμως...
Ναι η αληθεια ειναι οτι οντος εχει μια μεγαλη διαφορα απο τια αλλες κοπελες.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Ναι η αληθεια ειναι οτι οντος εχει μια μεγαλη διαφορα απο τια αλλες κοπελες.

Αν είχαν και οι άλλες κοπέλες τη σούπερ διάθεσή της ..θα τις προτιμούσα όλες έτσι φίλε μου!
Ακριβώς έτσι!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Οντως η Τζενη εχει απο τους καλυτερους κωλους Αντζελα,αλλα εσυ γνωριζεις την αδυναμια μου σε ποια εχω.

σημερα ομως που ειδα μωρο για πρωτη φορα απο κοντα την Αλικη και την φωτογραφησα μπερδευτηκα ως προς τον καλυτερο :huh:

Μέχρι τις 23:00 στο studio η Αλίκη :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
σημερα ομως που ειδα μωρο για πρωτη φορα απο κοντα την Αλικη και την φωτογραφησα μπερδευτηκα ως προς τον καλυτερο :huh:

Μέχρι τις 23:00 στο studio η Αλίκη :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]

Δεν το χωράει ο νους μου!!! Αυτή είναι η μεγαλύτερη αδικία του κόσμου... Εννοώ να φωτογραφίζεις τις κοπέλες μόνη σου, χωρίς βοηθό... Νομίζω πως δε χρειάζεται να πω πως προσφέρομαι για τη θέση του βοηθού φωτογράφου, α-φ-ι-λ-ο-κ-ε-ρ-δ-ώ-ς, TOTALLY FOR FREE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (απλά για την εμπειρία)

Υ.Γ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ κανείς άλλος να κάνει κι αυτός προσφορά!!!!!!! Θα τον φάει η  μαρμάγκα!!!!!!! (τέλεια τα Ελληνικά μου ε;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom