Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
για σου μωρό μου  :smitten:
να έρθεις και ελπίσω να σου κάνω μια καλή εκπλήσσει  :cool2:
πιστεύω πια δεν έχεις δει όλα από εμενα  *P ...
και εγώ κάθε μέρα βλέπω καινούργια πράγματα :new_shocked:
:tooth: :tooth: :tooth:

:* :smitten: :smitten: :*

kisses by marina

Τέτοια λέγε να με τρελάνεις!

Επισκέπτης
Οχι αγαπητε, δε χρειάστηκε να τη σκεφτώ πολύ...

Μάλλον εσείς γράφετε αρχαϊστί χάριν εντυπωσιασμού, ηδονιζόμενος το κύρος που, πιστεύετε, πως σας προσδίδει η χρήση μιας νεκρής γλώσσας...

Πιστεύετε στήν Ανάσταση; Τίνι τρόπω συνάδει "χρήση" μέ "νεκρή γλώσσα".Τυμβωρυγχείτε έναντι ψιχίων.
Η πάλαι ποτέ κραταιά καί καλά αμειβόμενη τάξη τών διαφημιστών, εξέπεσε.Μετηκόμισε εκ τού Κολονακίου εις οδόν Φυλής!!!

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
ποιός της το ελεγε της κοπελας όταν άνοιγε το μαγαζί, ότι θα κάθεται να διαβάζει για το αν εξακολουθεί να υπάρχει λογος χρήσης της καθαρεύουσας στις μέρες μας :2funny: :2funny: :2funny:
Μαντάμ θα μας πείτε την γνώμη σας επι του παρόντος θέματος?  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
ποιός της το ελεγε της κοπελας όταν άνοιγε το μαγαζί, ότι θα κάθεται να διαβάζει για το αν εξακολουθεί να υπάρχει λογος χρήσης της καθαρεύουσας στις μέρες μας :2funny: :2funny: :2funny:
Μαντάμ θα μας πείτε την γνώμη σας επι του παρόντος θέματος?   :2funny:  :2funny:  :2funny:

Καλά πραγματικά αυτό το thread δεν υπάρχει, γι' αυτό έχουν γραφτεί & τόσες σελίδες, αν δει κανείς ανάλογα threads άλλων studio έχουν πολύ λιγότερες σελίδες οι οποίες είναι γεμάτες σχεδόν μόνο από ανακοινώσεις για τις βάρδιες, μόνο εδώ έχουμε καταφέρει να επαναφέρουμε στην επικαιρότητα μέχρι & το γλωσσικό ζήτημα της Ελλάδας που την είχε ταλαιπωρήσει πολλές δεκαετίες πριν :2funny: :2funny: :2funny: Απλά είναι πολύ καλή η Άντζελα μου φαίνεται & οργιάζουν μερικοί - μερικοί...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
:rockon: :rockon: :rockon: Άντζελα η Νικόλ θα είναι η επόμενη & θα την επισκεφτώ μες το Δεκέμβριο, είναι η μόνη που μου είχε ξεφύγει απ' την παλιά φρουρά του studio :)

εδω θα ειναι μωρο ολο τον δεκεμβρη οποτε θα εχεις τη δυνατοτητα να την επισκευτεις ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έχω παρατηρήσει οτι όλες επιστρέφουν κάποια στιγμή. Ελπίζω μόνο να μήν ξαναδούμε το Νανσουλίνι.  :kissass:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
αντζελα
το νεο μωρο,η αλικη,μηπως δουλευει και στην αλυσιδα τριγγετα-συγγρου 144 κλπ ως αγαπη?

για την ιδια προκειται?

Επισκέπτης
Μαντάμ θα μας πείτε την γνώμη σας επι του παρόντος θέματος?   :2funny:  :2funny:  :2funny:

Ούτε στό πιό μεταλλαγμένο όνειρό του/της.  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλά πραγματικά αυτό το thread δεν υπάρχει, γι' αυτό έχουν γραφτεί & τόσες σελίδες, αν δει κανείς ανάλογα threads άλλων studio έχουν πολύ λιγότερες σελίδες οι οποίες είναι γεμάτες σχεδόν μόνο από ανακοινώσεις για τις βάρδιες, μόνο εδώ έχουμε καταφέρει να επαναφέρουμε στην επικαιρότητα μέχρι & το γλωσσικό ζήτημα της Ελλάδας που την είχε ταλαιπωρήσει πολλές δεκαετίες πριν :2funny: :2funny: :2funny: Απλά είναι πολύ καλή η Άντζελα μου φαίνεται & οργιάζουν μερικοί - μερικοί...

Yπερβάλλεις.Τό 80% αποτελείται από φωτογραφίες.Ενα υπόλοιπο 15% είναι οί υποχρεωτικές δημοσιεύσεις διαφήμισης από 2-3 άτομα.Μένει ένα 5%, οπότε ερχόμαστε στά ίδια ποσοστά μέ ομοειδείς επιχειρήσεις.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ούτε στό πιό μεταλλαγμένο όνειρό του/της.  :2funny: :2funny: :2funny:

τουλαχιστον αγαπη μου γλυκεια εγω την εκανα την μεταλλαξη μου και ηρεμησα
εσυ που ξεμεινες γυναικα πραμα σε αντρικο σωμα τι να πεις?
το να εισαι gay δεν ειναι κακο γλυκεια μου
το οτι εισαι ομως κακοπουστας ειναι παρα πολυ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom