osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ούτε στό πιό μεταλλαγμένο όνειρό του/της.
εεεεεεε λεβεντιά μου, μήπως τελικά την βρίσκεις να στα χώνουν και ψάχνεσαι συνεχώς;
Ούτε στό πιό μεταλλαγμένο όνειρό του/της.
Καλησπέρα φιλε σάρουμαν,
μιας και εχεις μεγάλη εμπειρία στο αυταρχικό πρόγραμμα ποια ειναι η γνώμη σου για την καλύτερη σε αυτο ?
Δηλαδη να το ευχαριστιέται και η ιδια ...
Εχεις βλέπω δωκιμάσει 3-4 μέχρι στιγμής...
πραγματικά δεν θέλω ή αν είναι σε κάποιο άλλο μέρος. Αφού αποφάσισε να σταματήσει....
τουλαχιστον αγαπη μου γλυκεια εγω την εκανα την μεταλλαξη μου και ηρεμησα
εσυ που ξεμεινες γυναικα πραμα σε αντρικο σωμα τι να πεις?
το να εισαι gay δεν ειναι κακο γλυκεια μου
το οτι εισαι ομως κακοπουστας ειναι παρα πολυ
πραγματικά δεν θέλω ή αν είναι σε κάποιο άλλο μέρος. Αφού αποφάσισε να σταματήσει....
εεεεεεε λεβεντιά μου, μήπως τελικά την βρίσκεις να στα χώνουν και ψάχνεσαι συνεχώς;
Άντζελα ήθελα να σε ρωτήσω το studio θα μπει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα,και αν ναι ποτε?
Άντζελα ήθελα να σε ρωτήσω το studio θα μπει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα,και αν ναι ποτε?
o αγιοσ μαριναροσ ουαουυυυυυυυυυυυεννοειτε μωρο οτι θα το στολισουμε, θα ειναι και μεγαλη γρουσουζια αν δεν το κανουμε
την προηγουμενη εβδομαδα κοιταξαμε τα στολιδια μας τι εχουμε τι μας λειπει κτλ
και αυτη την εβδομαδα θα παμε για ψωνια και θα το φτιαξουμε ;)
Τωρα και μεχρι το πρωι στο studio η Μαρίνα
www.imagerous.com/] [/URL]
Όχι δεν τη βρίσκει να του τα χώνουν... Τη βρίσκει να του ΤΟΝ χώνουν.
(χιουμορίστας όχι μαλακίες)
Νομίζω πέρυσι έγιναν κάποια happenings (απ'ότι διάβαζα δηλ, γιατί δεν ήμουν πελάτης ακόμα).. Είχε ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις η Αντζελα με δωράκια κλπ. που τα έδιναν οι κοπέλες αν δεν κάνω λάθος?
Πάντως υπήρχε μια ατμόσφαιρα.
Πιστεύω και εμείς μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτή, γιατί και οι κοπέλες όσο ναναι θέλουν να βρίσκονται με τις οικογένειες τους ή έστω κάπου αλλού τις γιορτές, όπως όλοι μας. Καλό είναι να τους φτιάχνουμε το κέφι σαν άνθρωποι, και όχι να πετάμε κακεντρέχειες. Εντάξει για πήδημα πάμε.. αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι συνευρίσκονται δύο άνθρωποι (ναι υπο ένα καθεστώς δούναι - λαβείν), σε μια εορταστική περίοδο όπου προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τα κοιμισμένα από την καθημερινότητα συναισθήματα μας και τις ευαισθησίες μας.
Αλλά απ'ότι βλέπω.. περισσεύει η κακεντρέχεια πάντα (αν κρίνω από τα post που διαβάζω)
Νομίζω πέρυσι έγιναν κάποια happenings (απ'ότι διάβαζα δηλ, γιατί δεν ήμουν πελάτης ακόμα).. Είχε ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις η Αντζελα με δωράκια κλπ. που τα έδιναν οι κοπέλες αν δεν κάνω λάθος?
Πάντως υπήρχε μια ατμόσφαιρα.
Πιστεύω και εμείς μπορούμε να συμβάλλουμε σε αυτή, γιατί και οι κοπέλες όσο ναναι θέλουν να βρίσκονται με τις οικογένειες τους ή έστω κάπου αλλού τις γιορτές, όπως όλοι μας. Καλό είναι να τους φτιάχνουμε το κέφι σαν άνθρωποι, και όχι να πετάμε κακεντρέχειες. Εντάξει για πήδημα πάμε.. αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι συνευρίσκονται δύο άνθρωποι (ναι υπο ένα καθεστώς δούναι - λαβείν), σε μια εορταστική περίοδο όπου προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τα κοιμισμένα από την καθημερινότητα συναισθήματα μας και τις ευαισθησίες μας.
Αλλά απ'ότι βλέπω.. περισσεύει η κακεντρέχεια πάντα (αν κρίνω από τα post που διαβάζω)
θυμάμαι πέρισυ που οι γιορτές έπεσαν λίγο μετά την ανακαίνιση του στούντιο και του ερχομού της Μαρίνας. Η Μπου-Μπου έκανε τα εγκαίνια στις γιορτές όπου είχε στολίσει το χώρο με Χριστουγεννιάτικα στολίδια, είχε γλυκάκια (και όχι τυποποιημένα αλλα πολύ νοστιμα γλυκάκια απο την Γλυφάδα ). Επίσης είχε μια εορταστική τσαντούλα για τους πελάτες με δωράκι (εμένα μου είχε τύχει μια δερμάτινή θηκη για τα τσιγάρα ), προφυλακτικά, κάρτες, καραμέλες κ.α. Ενώ μερικές τσάντες είχαν εκπτωτικά κουπόνια για προγράμματα άνω των 70€!! Μακάρι φέτος να κάνει κάτι τέτοιο αν όχι καλύτερο!!!
φέτος μου είπε η Μπου-Μπου οτι θα έχουν ειδικό πρόγραμμα με δίμετρους καυλομένους αράπηδες μπασκετμπολιστες μόνο για τον Καβείρο 69. Τους έχει κάνει παραγγελία απο το Λός Αντζελες.