Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Τι είστε SuperMarket για να μοιράζετε κουπόνια; Ξεφάντωμα ;) ;) ;) και ποτό μου είναι αρκετά!! Όσο για τις εκπλήξεις, θα πάρω το κουτί με τη Νικόλ
οχι και supermarket βρε
κατι σαν πολυχωρος τυπου mall
απλα μωρε στο θεμα με τα κουπόνια τοσοι και τοσοι και σε τόσα thread το εχουν ζητησει στο προσφατο και στο πιο μακρυνο παρελθον οπότε πηραμε τη πρωτοβουλία να το κανουμε πρώτοι πράξη ;)
Εμενα η Αλινα του μαγαζιου μου φτανει σαν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ δωρο,γιατι ειναι το πιο αγνο παιδι εκει μεσα και εχει το γαμαω μεγαλο,φυσικο,στητο στηθος..
;) ;) ;)
ωραιο avatar
ή εκδήλωση της ΚΝΕ!
την καλησπερα μου!
να κανω και μια διευκρινιστικη ερωτηση στην αντζελα! λες θα ειστε ολες οι κοπελες! θα δουλευει ομως καμια απο αυτες; υποθετω οτι λογο νομοθεσιας δεν θα ρισκαρεις να δουλευουν παραπανω απο μια κοπελα... ;)
ολες θα δουλευουμε εκεινες τις μερες μωρο ;)
το μαγαζι θα λειτουργει κανονικα οπως λειτουργει και τωρα ;)
η σκεψη βεβαια ειναι αντι για 3 βαρδιες που εχει η καθε μερα να συρικνωθουν χρονικα και να γινουν 4 ή και 5 οι βαρδιες ετσι ωστε αντι την μια μερα να δουλευουν 3 κοπέλες να δουλεψουν 4 ή και 5 εστι ωστε να υπαρχουν πιο καλες εναλαγες και επιλογες ;)
πχ 09:00 - 15:00 1η βαρδια
15:00 - 21:00 2η βαρδια
21:00 - 01:00 3η βαρδια
01:00 - 06:00 4η βαρδια
ολα αυτα βεβαια εχουμε 2 εβδομαδες μπροστα μας για να τα αποφασισουμε-κανονισουμε ;)
πολλα φιλάκια