thanks you baby ;)
τα επομενα θα βγουνε στο νεο μαγαζι με extra επαγγελματικο φωτισμο οποτε θα ειναι πιο ευδιακρητα.
συγουρα η σκηνοθεσια ειναι λιγο απλη και αυτο γιατι ελειπε οταν τραβηχτηκαν και καπου δεν καναμε διαφορα πραγματα που ειχα στο μυαλο μου :-
το μονταζ παντως βγηκε πολυ καλο, αν και η μουσικη επενδυση - επιλογη κομματιου θα μπορουσε σε μερικα να ηταν λιγο καλυτερη
δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο μαναρι,
συγουρα ζημιωνετε ο πελατης απο μια υπηρεσια ξεπετα, αλλο τοσο ομως και πολυ περισσοτερο ζημιωνετε και το μαγαζι και η φημη του :-
ελπιζω τωρα που θα ειναι πιο ξεκουραστη αλλα και πιο ταρακουνημενη που καποιες βαρδιες της μειωθηκαν να αποδοσει πολυ καλυτερα ;)
απο την αλλη ο ερχομος της Τζενης τη Δευτερα , η επιστροφη της Κλαουντιας σε μια εβδομαδα αλλα και το ξεκινημα της Σουζανας την κυριακη ,μιας κοπέλας της ιδιας εμφανισης με τη Νικόλ και με πρωκτικο προγραμμα θα αναιβαζει πιστευω τον καλο ανταγωνισμο μεταξυ μας και κερδισμενος θα βγει στο τελος ο πελατης ;)
και κατι πιο ευχαριστο, μια πρωτη ματια απο το ενα δωματιο του πανω οροφου (οχι του αυταρχικου) αυτουνου που θα εχει δικο του ξεχωριστο μπανιο.
εχει βεβαια λιγο δουλεια ακομη αλλα τα βασικα εχουν γινει οπως το να μπουνε τα υδραυλικα (σημερα μπηκε και η καμπινα της ντουζιερας) τα πλακακια ψηφιδα του μπανιου και τα πρωτα στοκαρισματα στο τοιχο μαζι με το πρωτο χερι μπογιας
σημερα ψωνισαμε τα νεα κρεβατια (υπερ ενισχυμενα για να αντεχουν την γερη χρηση) τα στρωματα τους νεους καναπεδες κτλ
το τι αγχος κουβαλαω δε λεγετε πιστευω ομως οτι το αποτελεσμα θα ειναι κατι το εξαιρετικο ;)
πολλα φιλακια
Κούκλα μου 4 φορές έχω πάει με τη Νικόλ γιατί με τρελαίνουν οι πατούσες της...!
Λέω να δοκιμάσω και καμία άλλη.
Την Εύα που δοκίμασα είναι οτι καλύτερο έχω συναντήσει από εξυπηρέτηση προθυμία συμπεριφορά σε στούντιο ή σπίτι μέχρι σήμερα.
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) έχω πάθει ψύχωση ή εθισμό με τις πατούσες της Νικόλ αν και η συμπεριφορά της δε συγκρίνεται με Εύα. Μπορούμε να βάλουμε τις πατούσες της Νικόλ στην Εύα?! Πολλά ζητάω?! Χαχαχα!
Σειρά έχει η Αλίνα. Φιλάκια!