Καλά το section με τα videos άπαιχτο, Άντζελα έχετε περάσει πολύ μπροστά.
Η Νικόλ η τολμηρότερη, nipslip της Ευας (ερεθιστικόν) αλλά θέλει λίγο βελτίωση ο φωτισμός και η σκηνοθεσία.
thanks you baby ;)
τα επομενα θα βγουνε στο νεο μαγαζι με extra επαγγελματικο φωτισμο οποτε θα ειναι πιο ευδιακρητα.
συγουρα η σκηνοθεσια ειναι λιγο απλη και αυτο γιατι ελειπε οταν τραβηχτηκαν και καπου δεν καναμε διαφορα πραγματα που ειχα στο μυαλο μου :-
το μονταζ παντως βγηκε πολυ καλο, αν και η μουσικη επενδυση - επιλογη κομματιου θα μπορουσε σε μερικα να ηταν λιγο καλυτερη
Όταν πηγαίνεις να αγοράσεις ένα ρούχο το δοκιμάζεις πρώτα κι αν σου κάνει το πληρώνεις και το παίρνεις.
Στο συγκεκριμένο σπορ γίνεται το αντίθετο και είναι και λογικό γιατί ο καθένας μπορεί να πει ότι δεν του άρεσε και να προσπαθεί να τη βγάλει στο δωρεάν.
Το θέμα όμως είναι ότι αυτός που ζημιώνεται από τη δοκιμή είναι ο πελάτης. Η κάθε Νικόλ πρέπει να καταλάβει ότι δε βρίσκουμε τα 50αρικα στο δρόμο. Κι αν θέλει να κάνει ξεπέτες αυτό είναι μια έμεση αρπαχτή του στυλ "έλα εδώ μαλάκα τώρα στα πήραμε τα λεφτά τελείωνε και μη μας ζαλίζεις".
Θα μου πεις ότι και το μαγαζί ζημιώνεται σε μακροχρόνια βάση αλλά αυτό είναι θέμα του μαγαζιού και όχι θέμα των πελατών.
Και εγώ που μιλάω έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τη Νικόλ 4 φορές γιατί ποτέ δεν έχω κάτσει πάνω από 10 λεπτά. Το θέμα είναι ότι το ξεπετα-attitude το έχει η κοπέλα.
Αν λοιπόν η Νικόλ και κάθε Νικόλ κουράζεται , δουλεύει υπερωρίες, έχει νεύρα ή οτιδήποτε να κάτσει σπίτι της και να ασχοληθεί με μια λιγότερο κερδοφόρο εργασία.
Η Εύα ας πουμε που πρώτη φορα την επισκέφτηκα πολύ πρόσφατα γιατί σέβεται στο 100% τον πελάτη και γιατί είναι υπομονετική και τόσο καλή που δε σε κάνει να νιώθεις καθόλου ότι είναι ξεπέτα????
Τα 50αρικα για πολλούς εδώ μέσα είναι ενός ή δύο οχτάωρων εργασία. Ξεπέτα κάνουν και στα σπίτια του μεταξουργείου με 10 και 15 ευρώ και στη Φυλής με 20. Πάμε στο στούντιο για κάτι παραπάνω, και όχι γιατί είναι πολυδιαφημιζόμενο μέσα από αυτή την ιστοσελίδα και την άλλη που ασχολείται αποκλειστικά με την ποδολαγνεία.
Αυτά.
δεν μπορω να πω οτι εχεις αδικο μαναρι,
συγουρα ζημιωνετε ο πελατης απο μια υπηρεσια ξεπετα, αλλο τοσο ομως και πολυ περισσοτερο ζημιωνετε και το μαγαζι και η φημη του :-
ελπιζω τωρα που θα ειναι πιο ξεκουραστη αλλα και πιο ταρακουνημενη που καποιες βαρδιες της μειωθηκαν να αποδοσει πολυ καλυτερα ;)
απο την αλλη ο ερχομος της Τζενης τη Δευτερα , η επιστροφη της Κλαουντιας σε μια εβδομαδα αλλα και το ξεκινημα της Σουζανας την κυριακη ,μιας κοπέλας της ιδιας εμφανισης με τη Νικόλ και με πρωκτικο προγραμμα θα αναιβαζει πιστευω τον καλο ανταγωνισμο μεταξυ μας και κερδισμενος θα βγει στο τελος ο πελατης ;)
και κατι πιο ευχαριστο, μια πρωτη ματια απο το ενα δωματιο του πανω οροφου (οχι του αυταρχικου) αυτουνου που θα εχει δικο του ξεχωριστο μπανιο.
εχει βεβαια λιγο δουλεια ακομη αλλα τα βασικα εχουν γινει οπως το να μπουνε τα υδραυλικα (σημερα μπηκε και η καμπινα της ντουζιερας) τα πλακακια ψηφιδα του μπανιου και τα πρωτα στοκαρισματα στο τοιχο μαζι με το πρωτο χερι μπογιας
σημερα ψωνισαμε τα νεα κρεβατια (υπερ ενισχυμενα για να αντεχουν την γερη χρηση) τα στρωματα τους νεους καναπεδες κτλ
το τι αγχος κουβαλαω δε λεγετε πιστευω ομως οτι το αποτελεσμα θα ειναι κατι το εξαιρετικο ;)
πολλα φιλακια