Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εγω νομιζω οτι το σακακι κανει ολο το κουμαντο σ αυτη τη φωτο... ενα ωραιο γυμνο σωμα ειναι καυλα... αλλα το ντεκορ ειναι που σε τρελαινει...

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Βρε Αντζελακι, το κανεις που το κανεις το ψυχικο. Κάνε μου τη χάρη και φορα τα ρουχαλακια που σου ζήτησα...  Να μην κρυωσει και το μ...ακι σου...αφου αλλωστε είσαι ξεχασιάρα και ξεχνας να φορεσεις βρακακι ...παλιοκόριτσο

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Καλησπέρα/μέρα αγαπητοί Άντζελα και συναγωνιστές!!! Μόλις γύρισα από το μαγαζάκι σου που είχα έρθει με τρεις φίλους. Προσπαθούσαμε να πείσουμε ένα από τα παιδιά να έρθει και μας έκανε το δύσκολο μέχρι που τον έψησα εγώ σχεδόν με το ζόρι και μπήκαμε. Ε μέχρι εκεί ήταν τα ζόρια. Με το που εμφανίστηκε η Νικόλ μας έπεσαν τα σαγόνια!!!! Τι κορμάρα είναι αυτή!!!! Τι πωπουδάκι για να μην πω τίποτα χειρότερο είναι αυτό!!! Τέσπα μην τα πολυλογώ το παλικάρι πήρε το απλό και μπήκε κι εμείς τον περιμέναμε στο σαλόνι με τα σάλια να τρέχουνε έχοντας στο μυαλό μας την εικόνα της Νικόλ. Το μόνο κακό είναι ότι ο φίλος είχε φτιαχτεί τόσο τρελά που τελείωσε πολύ γρήγορα. Το αποτέλεσμα??? Για να κάνει τη "δουλειά" του ο ένας ήρθαμε και φύγαμε με τον έναν (που μπήκε) να με παρακαλάει να τον ξαναπάω, τον άλλο να με απειλεί ότι αν δεν τον φέρω μέσα στην εβδομάδα θα πηδήξει εμένα και τον τρίτο να τραβάει τα μαλλιά του που είναι δεσμευμένος και θέλει να παραμείνει πιστός. Κοινώς έκαψε καρδιές η Νικόλ. Πολύ ευχαρστημένος ο φίλος στα όσα πρόλαβε να κάνει πάντως από υπηρεσίες και γενικά. Μάλιστα θέλει να κλείσει και ραντεβού αφού του είπα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα και μόλις μου δώσει το οκ θα σου στειλω για τα περαιτέρω. Πάντως προέχει το δικό μου ραντεβού με το Ευάκι που πολύ έχω αμελήσει και στενοχωριέμαι. Το άλλο παλικάρι θα το φέρω λογικά μέσα στην εβδομάδα και θα γράψω εγώ τις εμπειρίες του μιας και δεν έχει προφίλ στο site. Μπράβο ακόμα μια φορα σε εσένα και στις κοπέλες του μαγαζιού για τις υπηρεσίες την ομορφιά και την καθαριότητα. Τα άλλα παιδιά που δεν είχαν ξαναέρθει έπαθαν πλάκα με το πόσο προσεγμένο ήταν το μαγαζί.Εγώ που τα έχω ξαναδεί απλά χαμογελούσα . Φιλάκια πολλά.

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
By the way έτσι κουβέντα να γίνεται, ξυραφι, καιρί ή το απαλόχέρι καμιά μαστόρισας στη χαλαουα?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπου-Μπου, μπορείς να βγάλεις καμιά φωτόγραφία φορόντας τέτοια: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.scu.edu/sustainability/soap/images/glasses.jpg[/img[/URL]]

παρεπιπτόντως καλημέρα σε όλους!! ;D

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
εγω νομιζω οτι το σακακι κανει ολο το κουμαντο σ αυτη τη φωτο... ενα ωραιο γυμνο σωμα ειναι καυλα... αλλα το ντεκορ ειναι που σε τρελαινει...

;) ;) ;)

Βρε Αντζελακι, το κανεις που το κανεις το ψυχικο. Κάνε μου τη χάρη και φορα τα ρουχαλακια που σου ζήτησα...  Να μην κρυωσει και το μ...ακι σου...αφου αλλωστε είσαι ξεχασιάρα και ξεχνας να φορεσεις βρακακι ...παλιοκόριτσο

δε σεχω ξεχασει μωρο ;)
προχθες σε σκεφτομουνα :cheesy:
μαυρο κορμακι με καλσον :cheesy: :cheesy: :cheesy: ;)

Καλησπέρα/μέρα αγαπητοί Άντζελα και συναγωνιστές!!! Μόλις γύρισα από το μαγαζάκι σου που είχα έρθει με τρεις φίλους. Προσπαθούσαμε να πείσουμε ένα από τα παιδιά να έρθει και μας έκανε το δύσκολο μέχρι που τον έψησα εγώ σχεδόν με το ζόρι και μπήκαμε. Ε μέχρι εκεί ήταν τα ζόρια. Με το που εμφανίστηκε η Νικόλ μας έπεσαν τα σαγόνια!!!! Τι κορμάρα είναι αυτή!!!! Τι πωπουδάκι για να μην πω τίποτα χειρότερο είναι αυτό!!! Τέσπα μην τα πολυλογώ το παλικάρι πήρε το απλό και μπήκε κι εμείς τον περιμέναμε στο σαλόνι με τα σάλια να τρέχουνε έχοντας στο μυαλό μας την εικόνα της Νικόλ. Το μόνο κακό είναι ότι ο φίλος είχε φτιαχτεί τόσο τρελά που τελείωσε πολύ γρήγορα. Το αποτέλεσμα??? Για να κάνει τη "δουλειά" του ο ένας ήρθαμε και φύγαμε με τον έναν (που μπήκε) να με παρακαλάει να τον ξαναπάω, τον άλλο να με απειλεί ότι αν δεν τον φέρω μέσα στην εβδομάδα θα πηδήξει εμένα και τον τρίτο να τραβάει τα μαλλιά του που είναι δεσμευμένος και θέλει να παραμείνει πιστός. Κοινώς έκαψε καρδιές η Νικόλ. Πολύ ευχαρστημένος ο φίλος στα όσα πρόλαβε να κάνει πάντως από υπηρεσίες και γενικά. Μάλιστα θέλει να κλείσει και ραντεβού αφού του είπα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα και μόλις μου δώσει το οκ θα σου στειλω για τα περαιτέρω. Πάντως προέχει το δικό μου ραντεβού με το Ευάκι που πολύ έχω αμελήσει και στενοχωριέμαι. Το άλλο παλικάρι θα το φέρω λογικά μέσα στην εβδομάδα και θα γράψω εγώ τις εμπειρίες του μιας και δεν έχει προφίλ στο site. Μπράβο ακόμα μια φορα σε εσένα και στις κοπέλες του μαγαζιού για τις υπηρεσίες την ομορφιά και την καθαριότητα. Τα άλλα παιδιά που δεν είχαν ξαναέρθει έπαθαν πλάκα με το πόσο προσεγμένο ήταν το μαγαζί.Εγώ που τα έχω ξαναδεί απλά χαμογελούσα . Φιλάκια πολλά.

αφου περασατε μια χαρα κουκλί αυτο μετραει ;)
(δες το πμ σου μωρο ;))

By the way έτσι κουβέντα να γίνεται, ξυραφι, καιρί ή το απαλόχέρι καμιά μαστόρισας στη χαλαουα?

ευτυχως τιποτα απο τα 3 μαναρι μου ;)
εχω κανει τοσες θεραπεις laser στο παρελθον που πια το κορμι μου δεν εχει καθολου τριχουλες ;)
αν χρειαστει τωρα το πολυ να κανω 1-2 συνεδριες lazer το χρονο κιαυτο οχι για τριχες αλλα για κατι πολυ ψιλα χνουδακια που μπορει να βγαλω ;)
μονο το γατακι μου περιποιουμε με ψαλιδακι και με μια γυναικεια μηχανη αποτριχωσης ;)

Μπου-Μπου, μπορείς να βγάλεις καμιά φωτόγραφία φορόντας τέτοια: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.scu.edu/sustainability/soap/images/glasses.jpg[/img[/URL]]

παρεπιπτόντως καλημέρα σε όλους!! ;D
[/quote]

αν πεσει στα χερια μου κανενα τετοιο ζευγαρι γιατι οχι? :D

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
A μα τότε να σου πάρω ένα ζευγάρι! Μάλλον δύο, ένα κόκκινο και ένα μάυρο! :tits:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα Άντζελα. Είναι εμφανές ότι σε προτιμά με πιο διανοουμενίστικο ύφος!! Γυαλάκια, γόβες και ίσως τσάντα για γυναίκες executive!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
φανταζομαι μαναρι θα θελεις το ολο concept να πλαισιωθει και με με ταγιερ-γοβα στιλετο :cheesy: ;)

λιώνω-σβήνο-χάνομαι!!!
και απαραίτητο αξαισουάρ φάκελοι με χαρτιά!!!

Spaced30

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Εγω πάντως εδώ και λίγη ώρα έχω πάθει πλάκα με το συγκεκριμένο video.

Deadpool669

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Κριτικές
7
Like
48
Πόντοι
1

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
858
Πόντοι
86
Το συγκεκριμενο στουντιο προσφερει και αυταρχικο.Δεν το προτιμαει ο κοσμος?Γιατι δεν βλεπω κανεναν να εχει γραψει κριτικη για κατι τετοιο.Για γραψτε

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
103
Πόντοι
0
Το συγκεκριμενο στουντιο προσφερει και αυταρχικο.Δεν το προτιμαει ο κοσμος?Γιατι δεν βλεπω κανεναν να εχει γραψει κριτικη για κατι τετοιο.Για γραψτε
φιλε μου νομιζω προσφερει απλως δεν το προτιμανε και πολλοι απο οτι εχω καταλαβει...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
φιλε μου νομιζω προσφερει απλως δεν το προτιμανε και πολλοι απο οτι εχω καταλαβει...

μάλλον αυτοί που το προτιμάνε το κρατάνε για τον εαυτό τους.  :- Σοβαρά τώρα, απο όσο μου έχουν πεί, κοπέλες, υπάρχει μεγάλος αριθμός ατόμων που ζητάνε αυταρχικό πρόγραμμα, απο το να τους ρίξουν μερικές σφαλιαρίτσες και να τους πατήσουν (που γουστάρω και εγώ  :lheel:) μέχρι να ντύνονται γυναίκες και να τους φορμάρει η άλλη με το πλαστικό πέος. :s&m_1: Μάλιστα αν παρατηρήσεις το αυταρχικό πρόγραμμα έχει αυξημένη τιμή σε όλα τα στούντιο (αν και στο ίδρυμα Αντζελα Φ104 είναι το πιο φτηνό!! :grin:) πιθανών λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

γενικα ματια μου το προγραμμα του αυταρχικου ηταν ανεκαθεν απο τα πιο πετυχημενα στο στουντιο μας ;)
δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι με την ανακαινιση που ετοιμαζουμε το ενα δωματιο απο τα 4 που θα εχουμε θα ειναι σχεδιασμενο και θα χρησιμοποιειτε αποκληστικα και μονο για το συγκεκριμενο προγραμμα ;)
οι Ευα, Κατερινα, Νανσυ αλλα και εγω εχουμε και τους περισσοτερους πελατες αυτου του ειδους προγραμματος ;)
γενικα παντως δεν γραφοντε τετοιες κριτικες συνολικα , καταλαβαινεις πιστευω το λόγο αν και κανενας δεν θα επρεπε να εχει ταμπου πανω στις σεξουαλικες προτιμησεις του και ορεξεις του οπως επισης κανενας δεν εχει το δικαιωμα να κριτικαρει αρνητικα ή υποτιμητικα την προσωπικη ζωη και το γουστο ενηλικων ανθρωπων ;)

Τωρα και μεχρι τις 06:00 η Ευα :smitten:

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
κανένα καινούργιο γκομενάκι θα φέρεις ρε Άντζελα???
Κλαούντια πότε γυρίζει??
Νικόλ,Νανά,Νάνσυ= μούφα....

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Κλαούντια πότε γυρίζει??

εξαρτατε απ τα γουστα ματια μου :cheesy:
γιαυτο ειμαστε και πολλες για να εχει ο καθενας τις αγαπημενες του ;)
η Κλαουντια ερχετε στις 15 Σεμπτεμβρη
θα ξεκιναγε η Σουζανα σημερα το βραδυ που ειναι νεα και ομορφη κοπέλα και κανει και πρωκτικο προγραμμα αλλα χθες της ηρθε περιοδος και θα ξεκινησει την επομενη :-
πριν καμια ωρα μιλησα και με την Τζενη στο τηλ και αυτη ερχετε Ελλαδα και την επομενη εβδομαδα ξαναξεκιναει ;)

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
103
Πόντοι
0
Κλαούντια πότε γυρίζει??
φιλε μου για τη νικολ κ τη νανσυ διαφωνω... ειναι πολυ καλες και οι δυο τους...  :pipa1:  :rockon:

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Οπως ειπε και η κουκλα μας γουστα ειναι αυτα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom