Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
καλησπερα αντζελα και απο μενα. δεν τα εχουμε πει. ουτε απο εδω αλλα ουτε απο κοντα.
ειδα σημερα που εβαλες φωτογραφια σου. και με το προσωπο να φαινετε κανονικα.
βασικα με αφησες αφωνο. δεν το περιμενα. ιδιως στην Ελλαδα που οσο και αν λεμε οτι ειμαστε free και ανοιχτομυαλοι τελικα τα taboo και τις προκαταληψεις μας τις εχουμε.
ενα μπραβο απο μενα γιατι δειχνεις ποσο απελευθερομενη και χωρις κομπλεξ εισαι παρολο που ασχολησε με αυτο το επαγγελμα...
:thumbsup:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αλήθεια Μπου-Μπού, στις εκλογές θα είστε ανοιχτά;

κανονικα ανοιχτο θα ειναι το μαγαζι γλυκέ μου :cheesy:
εκτος και αν η υπηρεσια ή η κοπέλα της πρωινης βαρδιας θελουν να ψηφισουν οποτε αντι για 9 το πρωι μπορει να ανοιξουμε στις 10 ;)
αλλα καταλλα τιποτα δεν αλλαζει (εκτος απο καταπασα πιθανοτητα η κυβερνηση)

καλησπερα αντζελα και απο μενα. δεν τα εχουμε πει. ουτε απο εδω αλλα ουτε απο κοντα.
ειδα σημερα που εβαλες φωτογραφια σου. και με το προσωπο να φαινετε κανονικα.
βασικα με αφησες αφωνο. δεν το περιμενα. ιδιως στην Ελλαδα που οσο και αν λεμε οτι ειμαστε free και ανοιχτομυαλοι τελικα τα taboo και τις προκαταληψεις μας τις εχουμε.
ενα μπραβο απο μενα γιατι δειχνεις ποσο απελευθερομενη και χωρις κομπλεξ εισαι παρολο που ασχολησε με αυτο το επαγγελμα...
:thumbsup:

καλησπερα μαναρι ;)
εχω βαλει και 2-3 αλλες σε προηγουμενες σελίδες ;)
αν δεν ειμουνα απελευθερωμενη και ακομπλεξαριστη ματια μου δεν θα ασχολιουμουνα με αυτο το επαγγελμα ;)
τωρα αν καποιος με συναντησει στο δρομο ,με αναγνωρισει και σκεφτει-πει κατι αρνητικο για μενα ή το επαγγελμα μου το προβλημα ειναι καθαρα δικο του και οχι δικο μου :cheesy: :cheesy:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
εχω το δωρο ομως του οπου παω να μαγνητιζω ολα τα αντρικα βλέματα πανω μου και να μπορω να κανω εναν αντρα να κανει τα παντα για μενανε ;)

ε καλα μετα απο αυτην την παραδοχη δεν πιστευω να υπαρχει ανθρωπος που να μην βλεπει οτι εχεις την γυναικεια οπτικη γωνια.  :2funny: :2funny:
ισως ακουγετε λιγο κατα των γυναικων αυτο που λεω αλλα μην μου πειτε οτι δεν σκεφτονται ετσι οι γυναικες ;)

καλησπερα μαναρι ;)
εχω βαλει και 2-3 αλλες σε προηγουμενες σελίδες ;)
αν δεν ειμουνα απελευθερωμενη και ακομπλεξαριστη ματια μου δεν θα ασχολιουμουνα με αυτο το επαγγελμα ;)
τωρα αν καποιος με συναντησει στο δρομο ,με αναγνωρισει και σκεφτει-πει κατι αρνητικο για μενα ή το επαγγελμα μου το προβλημα ειναι καθαρα δικο του και οχι δικο μου :cheesy: :cheesy:

καταρχας για να σε καταλαβει παει να πει οτι σε ξερει  ;)

τωρα για το αλλο που λες. δεν ειναι απαραιτητο οτι το επαγγελμα αυτο συνεπαγετε την απελευθερωση γιατι τοτε ολες οι κοπελες θα εδειναν φωτο με το προσωπο τους. κατα κυριο λογο απο οικονομικους λογους ξεκινατε.

pmanu23

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
1
πραγματικα εισαι κουκλαρα,νιωθω πολυ ομορφα που εχω παει με τετοια γυαικαρα...φιλακια πολλα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ε καλα μετα απο αυτην την παραδοχη δεν πιστευω να υπαρχει ανθρωπος που να μην βλεπει οτι εχεις την γυναικεια οπτικη γωνια.  :2funny: :2funny:
ισως ακουγετε λιγο κατα των γυναικων αυτο που λεω αλλα μην μου πειτε οτι δεν σκεφτονται ετσι οι γυναικες ;)

ματια μου το πριγκιπουλο-κουβαλητη ολες τον ψαχνουμε :cheesy:
το θεμα ειναι ποσες τον βρισκουμε ;)

καταρχας για να σε καταλαβει παει να πει οτι σε ξερει  ;)
τωρα για το αλλο που λες. δεν ειναι απαραιτητο οτι το επαγγελμα αυτο συνεπαγετε την απελευθερωση γιατι τοτε ολες οι κοπελες θα εδειναν φωτο με το προσωπο τους. κατα κυριο λογο απο οικονομικους λογους ξεκινατε.

καλα συγουρα δεν παει ομως να πει και οτι οσοι με ξερουν με συμπαθουνε ;)
δεν ειναι απαραιτητο κουκλί μου το επαγγελμα να συνεπαγετε με την απελευθερωση, μπορει να συνεπαγετε με την οικονομικη αναγκη ή ανεχεια, με την φιλοδοξια για γρηγορο πλουτισμο, με την θεληση για καλη και ακριβη υλικη ζωη με χιλια 2 αλλα πραγματα ;)

πραγματικα εισαι κουκλαρα,νιωθω πολυ ομορφα που εχω παει με τετοια γυαικαρα...φιλακια πολλα

θα πας και με αλλες ωραιες γυναικες βρε μωρο, μην ανυσηχεις ;)
σε ευχαριστω :-*

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
αντζελακι μπορεις να ριξεις μια περιγραφη της φραντζεσκας?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αντζελακι μπορεις να ριξεις μια περιγραφη της φραντζεσκας?

μπορεις να δεις ματια μου καποιες φωτος της εδω ;)

post no 194

πιστευω μεχρι αυριο-μεθαυριο θα εχουν μπει και η φωτος της στη σελιδα μας ;)
νεο κοριτσι ειναι αρκετα ομορφο και μεχρι στιγμης και πολυ καλη στη δουλεια της ;)

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
καλα συγουρα δεν παει ομως να πει και οτι οσοι με ξερουν με συμπαθουνε ;)
δεν ειναι απαραιτητο κουκλί μου το επαγγελμα να συνεπαγετε με την απελευθερωση, μπορει να συνεπαγετε με την οικονομικη αναγκη ή ανεχεια, με την φιλοδοξια για γρηγορο πλουτισμο, με την θεληση για καλη και ακριβη υλικη ζωη με χιλια 2 αλλα πραγματα ;)

ναι σε αυτο συμφωνουμε... επειδη πριν ειπες οτι αν δεν ησουν απελευθερομενη δεν θα εκανες αυτο το επαγγελμα.. απλα εσενα ετυχε να σου αρεσει
τελος παντων εγω σας αφηνω τωρα. καλο βραδυ σε ολους!!

ευαlove

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα :-*

τωρα στο studio μεχρι της 5 η Νανσυ :-*

Ευα :-* :-*

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Καλημερα...
εσυ πολυ νωρις δεν ξυπνας;;;αντε στο κρεβατακι σου..να χαλαρωσεις...κανε κανα μπανακι με αφρολουτρα...αντε βρε κοριτσαρα..

ευαlove

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα...
εσυ πολυ νωρις δεν ξυπνας;;;αντε στο κρεβατακι σου..να χαλαρωσεις...κανε κανα μπανακι με αφρολουτρα...αντε βρε κοριτσαρα..

τα αφπολουτρα μου τα εκανα πρωι πρωι τωρα χαλαρωνω με τον καφε μου :-*

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Hello Angie and Eva,

Τελικα δεν τα καταφερα να επισκεφτω την Francesca χτες ξανα, αν και το προσπαθησα. Βεβαια χαρηκα που διαβασα οτι θα ειναι στο team του studio. Οποτε θα εχω την ευκαιρια στο μελλον ξανα.

Για οσους το σκεφτονται να τους πω οτι ειναι εμφανισημη κοπελα, αψογη επαγγελματιας και το bonus  ειναι οτι κουβαλαει ωραια τρελα που αν ειναι στο mood θα φυγεις με ενα πολυ πλατυ χαμογελο. Αυτη ειναι η αποψη μου και ο καθενας εχει τα δικα του γουστα.

Cheers.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Hello Angie and Eva,

Τελικα δεν τα καταφερα να επισκεφτω την Francesca χτες ξανα, αν και το προσπαθησα. Βεβαια χαρηκα που διαβασα οτι θα ειναι στο team του studio. Οποτε θα εχω την ευκαιρια στο μελλον ξανα.

Για οσους το σκεφτονται να τους πω οτι ειναι εμφανισημη κοπελα, αψογη επαγγελματιας και το bonus  ειναι οτι κουβαλαει ωραια τρελα που αν ειναι στο mood θα φυγεις με ενα πολυ πλατυ χαμογελο. Αυτη ειναι η αποψη μου και ο καθενας εχει τα δικα του γουστα.

Cheers.

δε πειραζει κουκλί θα σου δωθουν πολλες ευκαιριες στο μελλον ;)
αυτο με την τρελα και εγω καπου τοχω καταλάβει και εχω την ιδια εντυπωση ;) :cheesy:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
τα αφπολουτρα μου τα εκανα πρωι πρωι τωρα χαλαρωνω με τον καφε μου :-*

μπραβο...επιδερμιδα μωρου σε παρακαλω..παρολο που δεν εχει τυχει να συναντηθουμε θελω να σε γνωρισω...μου φαινεσαι και εξωτερικα και εσωτερικα πολυ ωραια!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

ακομη να θυμαστε οτι το studio φυλης104 λειτουργει καθημερινα απο της 9 το πρωι ως της 6 τα χαραματα χωρις φως για πιο prive καταστασεις

πολλα πολλα φιλια  :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Ευα είσαι μια κούκλα και θα στο πεί και η Μπου-Μπου, οτι σου έχω ιδιαίτερη αδυναμία! Ελπίζω να καταφέρω να σου έρθω σύντομα για πονηρα παιχνιδάκια! :lheel:

Μπου-Μπου, περιμένουμεν μια περιγραφούλα της Σουζάνας!! :boobies:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ευα είσαι μια κούκλα και θα στο πεί και η Μπου-Μπου, οτι σου έχω ιδιαίτερη αδυναμία! Ελπίζω να καταφέρω να σου έρθω σύντομα για πονηρα παιχνιδάκια! :lheel:

Μπου-Μπου, περιμένουμεν μια περιγραφούλα της Σουζάνας!! :boobies:

καλησπερα :cheesy:
οντος της εχεις και με το παραπάνω ;)
η Σουζανα ειναι νέο κοριτσι ηλικιακα, αδύνατη με ξανθά μακρυά μαλλιά
ειναι περίπου αναμεσα στο στύκ της Νικόλ και της Σοφίας :cheesy:
ειναι απο την Πολωνία ενω ένα απο τα προγράμματα της ειναι και το πρωκτικό :cheesy:

πολλα φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:

taverniaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ Άντζελα πότε θα είσαι στο μαγαζι;

Επισκέπτης
2 ερωτησουλες...

Η Κλαουντια ποτε επιστρεφει?

και...

Η Φραντζεσκα το κατεχει το..."ποδολαγνειν" Αντζελα?

Θενγκ γιουυυυυ! :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom