Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Εγω γλυκεία μου Άντζελα ένα έχω να πω. Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Το ότι κάνετε αυτό το επάγγελμα/λειτούργημα δε σημαίνει ότι μπορείτε να "διαβάσετε" το μυαλό του άλλου...
θα διαφωνησω σε αυτο αλλα και ετσι οπως τα λες να ειναι κουκλί
οπως λεω και στο μυνημα μου........
''ο ψευτης και ο κλεφτης παντα τον πρωτο χρονο χαιροντε ;)''
παίδες...μία μικρή διακοπή, γιατί χάνεται λίγο η μπάλα
εάν έχω καταλάβει καλά, ή Άντζελα είναι trans
όταν διαβάζω από τρανς να μιλάει για τις κοπέλες σε πρώτο πρόσωπο πληθυντικού και να αναλύει πως βλέπουν τους άντρες κλπ κλπ κλπ, κάπου μπερδεύομαι, βραχυκυκλώνω πως να το πω
κάτι δεν πάει καλά
εάν έχω κάνει λάθος στην υπόθεσή μου, αγνοήστε το σχόλιό μου
γιατι μπερδευεσε ρε μαναρι?
υπαρχει κατι πανω μου απ τη κορφη ως τα νυχια που δεν ειναι γυναικειο?
υπαρχει κατι μεσα μου που παλι δεν ειναι γυναικειο?
(αν υπηρχε δεν θα εφτανα εδω που εφτασα )
κανω ερωτα με τροπο που δεν κανουμε ολες οι γυναικες
(και μη σου πω οτι μου βγαινει και καλυτερα )
ελκομαι ερωτικα απο κατι διαφορετικο απο αυτο που ελκοντε ολες οι γυναικες
(επομενως λογικο ειναι πανω στους αντρες να εχω τα ιδια θελω τις ιδιες απαιτησεις και τις ιδιες σκεψεις που εχουμε ολες οι γυναικες )
μπορει να μην εχω το δωρο της μητροτητας (το οποιο και αρκετες γυναικες δεν εχουν γιαυτο και θησαυριζουν οι διαφοροι γιατροι και κλινικες)
εχω το δωρο ομως του οπου παω να μαγνητιζω ολα τα αντρικα βλέματα πανω μου και να μπορω να κανω εναν αντρα να κανει τα παντα για μενανε ;)
η αληθεια παντως ειναι οτι ουτε γυναικα ειμαι αλλα ουτε και trans
ειμαι εξωγηινος και η NASA σας το κρυβει ;)
Καλησπέρα στην ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ!!! με τα τρελλά πατουσάκια!
αφου αγνοήσουμε όλοι το σχόλιο του Yorgos, θα συνεχείσουμε την συζήτηση μας.
Μπου-Μπου, σήμερα έκανα μια βολτίσα στην Νανούκα. Είναι η δευτερη φόρα που την επισκέπτομαι (πάντα με ποδολατρικό πρόγραμμα) και οφείλω να ομολογίσω οτι δεν ξετρελάθηκα. Η κοπελούδα ήταν πολύ γλυκεία, πολύ καλή και εξυπηρετική στο δωμάτιο
αλλα η Νάνσυ, η Ευα και η Κλαούντια (την μία φορά που την επισκευτηκα και φυσικά θα ακολουθήσει δευτερη και τρίτη κ.α.) έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη της πατούσας. Την επόμενη φορά που θα την επισκευτώ μάλλον θα πάρω το απλό πρόγραμμα ή το 69, γιατι η κοπελούδα είναι για πολλά κόλπα!
Αλήθεια, Τζένυ και Λίζα πότε επιστρέφουν. Ειδικά ενδιαφέρομαι για την Λίζα, γιατι μου έχει κάνει κλίκ στις φωτογραφίες, και επειδή μου είχες πεί (αν θυμάμαι καλά) οτι είναι του γούστου μου.
Αλήθεια η Φραντζέσκα δεν θα ξαναδουλέψει; Ρωτάω γιατι δεν υπάρχουν φώτος στο site.
φιλάκια!!!
καλησπερα κουκλί ;)
οι Λιζα-Τζενη επιστρεφουν τωρα μεσα Σεμπτεμβρη ;)
η Φρατζεσκα σημερα το βραδυ ειναι ;)
οι φωτογραφιες της εχουν αργησει το ξερω πιστευω αυτη την εβδομαδα να μπουνε ;)
Κυριακη βραδυ ξεκιναει και η Σουζανα απο την Πολωνια, πιστευω θα σου αρεσει ;)
πολλα φιλακια