rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
φυσικά και είναι γούστα αυτά!!! για τα δικά μου λέω ότι είναι μούφα!!!!
Για την Νικολ θα συμφωνησω γιατι ειναι και ξεπετα.κανένα καινούργιο γκομενάκι θα φέρεις ρε Άντζελα???
Κλαούντια πότε γυρίζει??
Νικόλ,Νανά,Νάνσυ= μούφα....
αντζελα το δωματιο που λες πως θα ειναι?σε τι θα διαφερει απο τα αλλα?μονο για αυταρχικο θα ειναι?
κουκλα το γατακι σου το περιποιησαι παντα ολο η κανεις κ σχεδιακια που και που...?μονο το γατακι μου περιποιουμε με ψαλιδακι και με μια γυναικεια μηχανη αποτριχωσης ;)
κουκλα το γατακι σου το περιποιησαι παντα ολο η κανεις κ σχεδιακια που και που...?
καλησπερα ε
καλησπερα και απο μενα ;)
και να θυμαστε το στουντιο Φ104 ειναι καθημερινα ανοιχτα απο της 9 το πρωι ως της 6 τα χαραματα....
ευα :-* :-*
καλησπερα ευα κουκλαρα... ;)
καλησπερα και απο μενα ;)
και να θυμαστε το στουντιο Φ104 ειναι καθημερινα ανοιχτα απο της 9 το πρωι ως της 6 τα χαραματα....
ευα :-* :-*
θα ειναι το μεγαλυτερο σε τ.μ. δωματιο του μαγαζιου μιας και ουσιαστικα θα προκειτε για 2 δωματια ενωμενα με μια εσωτερικη καμαρα και με μια μονο πορτα που θα επιτρεπει την προσβαση απο το επανω σαλονι.
στο ενα μερος του χωρου θα υπαρχουν κρεβατι, ντουζιερα,νιπτηρας, τηλεοραση κτλ
ενω στο αλλο μερος θα διμιουργηθει ενα play room εξοπλισμενο με διαφορα επιπλα και οτι αξεσουαρ μπορεις να φανταστεις αποκλειστικα και μονο για τα προγραμματατου αυταρχικου και της ποδολαγνειας ;)
πολλα φιλακια
Και να σε ρωτήσω κάτι ρε συ Άντζελα. Το συγκεκριμένο δωμάτιο θα είναι αποκλειστικά και μόνο για πρόγραμματα των 100 ευρω και άνω?????? Γιατί κάτι τέτοιο έχω πληροφορηθεί....
Ευα ομορφια μου εσυ, γιατε δεν μας δειχνεις και εσυ λιγο τα καλη σου οπως η Αντζελα??
Κόλαση!!
Η Ευα δεν χρειάζεται να δείξει τίποτα. Ισα-ίσα που φορόντας κάτι είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον και ερωτική!
ουσιαστικα θα ειναι για το special αυταρχικο των 100ε στο οποιο φυσικα η κοπέλα θα απασχολειτε για 30λεπτα με το καθε πελατη ;)
τα απλα προγραμματα αυταρχικου-ποδολαγνειας θα γινοντε κατω σε οποιο δωματιο θα ειναι ελευθερο ;)
πολλα φιλακια