Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
αντε μ τ καλο ν ερθει γιατι με εχει τρελανει...γειασου μαναρι
η Νικολ ειναι ματια μου σε διακοπές
τελος της επομενης εβδομαδας επιστρεφει ;) :-* :-* :-*
Στις πόσες ατμόσφαιρες βάζει το μανόμετρο?
καλο, καλο...τι ειναι το μανομετρο;;;;;
φαίνεται και από το σχήμα αδερφέ ;)δες λίγο καλύτερα, από την πίεση είναι έτσι
καλημεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερα...................
αντζελα η νικολ πια ημερα θα γυρισει...????????????
καλημερα μωρακι μου :-*
η Νικολ γλυκουλη μου εχει βαρδια την Παρασκευη 28 του μηνα το απογευμα στις 5 με 11 το βραδυ ;)
μακια
Στα γενέθλειά μου ε?????? Καλό δωράκι θα ήτανε!!!!
Ναι έχω....κλείνω τα 33 και εγώ....αν ήμουνα Αθήνα ήξερα τι δώρο να μου κάνω αλλά.....τεσπα....
καλημερα σε ολους απο ολα τα κοριτσια του studio Φυλης104 :-* :-* :-*
τωρα η Νανσυ μεχρι της 5 το απογευμα
απο 5 μεχρι 11 το βραδυ η Σοφια
και απο της 11 το βραδυ μεχρι της 6 το πρωι η Ευα
και μην ξαχνατε το στουντιο ειναι ανοιχτο καθημερινα απο της 9 το πρωι μεχρι της 6 τα χαραματα ;)
το στουντιο λειτουργει χωρις φως για πιο prive καταστασεις ;)
πολλα φιλια
Επιστροφή πριν αππό λίγοπ μετά από συνάντηση με την Νάνσυ. Η κοπέλα είναι υπέροχη και τα λόγια είναι περιττά!!!
Άντζελα θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση. Το Studio το πρωί τί ώρα ανοίγει γιατί εγώ πήγα σήμερα κατά τις 11:00 και δεν άνοιγε κανείς την πόρτα και δεν σήκωναν και τα τηλέφωνα. Αφού πήγα σε ένα παρακμιακό καφενείο και ήπια καφέ αποφάσισα να ξαναπάω στο Studio κατά τις 12:30. Αυτή την φορά μου άνοιξαν και απόλαυσα την Νάνσυ. Πάντως καλό θα ήταν να μην γίνινται αυτά τα πράγματα.....
Φιλικά πάντα!!!!
Καλησπερα
Θα ήθελα να ρωτησω στις 27/8 ποια κοριτσια θα ειναι πρωινη και απογευματινη βάρδια?
Ευχαριστώ
Πιεσόμετρο!!!!!
Αυτο που λες ειναι το μουνομετροτι στο καλο ηταν αυτο το μανομετρο;;; μετραει την μανουρα που σου κανει η γκομενα οταν σε δει με αλλη;;;
ααα πες το ντε...
Αυτο που λες ειναι το μουνομετρο
αντε νε σε πω τι ειναι το μανομετρο εσκασες αν δεν το μαθης
ειναι ενα οργανο (ρολοι)και δειχνη με τι πιεση δουλευη ενα μηχανημα για υγρα και αερια,αναλυτικα να στα πω θελη πολλη ωρα να γραφω
Χοντρα χοντρα κατι καταλαβες μιας και ειχες τοση αποριααυτο ειναι αληθεια...δεν μπορω να μην γνωριζω...
γραφε οπως οι δημοσιογραφοι....